Leger melder at et økende antall mennesker ber om blodoverføringer fra uvaksinerte givere.

Et stort antall mennesker har tatt en bevisst beslutning om ikke å la seg vaksinere mot covid og vil også nekte ta de kommende mRNA-baserte vaksinene. Mange av dem tar også forbehold mot å få blodoverføring fra vaksinerte personer, men med en vaksinasjonsgrad på 80 prosent kommer det aller meste av Norges blodforsyning fra corona-vaksinerte givere. 

Blod sorteres ikke på vaksinestatus

De første spørsmålene om blod fra uvaksinerte begynte å komme allerede sommeren 2021, men sykehusene tilbyr ikke blod sortert på vaksinert/uvaksinert.

Meldinger om skadevirkninger og død på grunn av den nye mRNA-teknologien har for mange erodert tilliten til myndighetene og vaksiner, og skapt etterspørsel etter pålitelig forsyning av uvaksinert, såkalt «trygt blod». 

Det arbeides nu for å skape en global infrastruktur for levering av uvaksinert blod på grunnlag av frykten for mulige farer ved å få overført blod inneholdende mRNA covid-vaksiner.

SafeBlood Donation

SafeBlood Donation er grunnlagt av en sveitsisk naturlege. George Della Pietra anser den globale kampanjen for vaksinasjon med eksperimentelle vaksiner, som «århundrets forbrytelse». 

Han mener at mRNA-vaksiner «forurenser» blodet og ødelegger immunsystemet, og at uvaksinerte som mottar blodoverføring fra vaksinerte, risikerer å bli skadet.

Til VICE World News forteller han at han blir nedrent av henvendelser:

– Jeg får hundrevis av e-poster fra folk som skal opereres og lurer på om vi har blod tilgjengelig.

British Journal of Haematology skriver om pasienter som nekter blodoverføring «utelukkende basert på covid 19-vaksinasjonsstatusen til blodgiveren»: 

– Dette er blitt et problem i en slik grad at American Association of Blood Banks og Canadian Blood Services har utstedt en veiledning om hvordan man skal håndtere pasienter som trenger blodoverføring og ber om blod fra uvaksinerte givere. Dette understreker omfanget av feilinformasjon om covid 19-vaksinasjon og blodsikkerhet, spesielt på sosiale medier.

Bloddonasjon «trygt og effektivt»

«Omfanget av feilinformasjon» har nådd slike høyder at faktasjekkere har måttet trå til og garantere at det er trygt og effektivt å motta en bloddonasjon fra en vaksinert person.

SafeBlood Donation har så langt ikke som mål å etablere sin egen blodbank – det er ikke mulig av juridiske årsaker – men å komme inn som mellomledd og matche kompatible blodgivere og mottagere. Ingen europeisk blodbank tilbyr pr. idag mRNA-fritt blod. SafeBlood Donation har henvendt seg til hundrevis av klinikker, men ingen ønsker så langt å bli med av frykt for represalier, skriver SafeBlood på sine hjemmesider.

SafeBlood har en database over mRNA-fri blodgivere hvor du kan søke etter en kompatibel donor – er du medlem kan du også velge region. 

Les også om myndighetenes ubehagelige realiteter:

Forskningen på covid 19 begynner å bli ubehagelig for myndighetene

95 prosent av de døde hadde tatt Covid-vaksine under to uker før dødsfallet

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.