Påtalemyndigheten har innledet en etterforskning mot leger ved Drottning Silvias barnesykehus og Sahlgrenska universitetssykehus som vaksinerte barn mot covid-19. Dette etter at en 13 år gammel gutt døde av Modernas vaksine.

Gutten Nicholas døde 13. februar 2022, men det var først i etterkant at familien ble klar over at dødsfallet kunne knyttes til vaksinasjonen, skriver Aftonbladet.

– Jag är kvar vid Nicholas säng med handen på hans bröst när han tog sitt sista andetag, det är där jag är kvar, sier faren Bobbo Sundgren.

– Jag såg på honom som osårbar, nästan som lite helig, på grund av allt han klarade som liten.

Å vaksinere barn mot covid-19 var et kontroversielt tiltak på den tiden, da risikoen for bivirkninger av vaksinen ikke var åpenbart lavere enn risikoen for å bli smittet av covid-19, som sjelden førte til alvorlig sykdom hos barn.

Her i Norge valgte over 80 prosent av foresatte å vaksinere sine barn mot covid-19. (Forbehold: Tallet er tatt fra hukommelsen, siden jeg ikke finner statistikken nå). Mange lot seg påvirke av politikere og medier som anklaget uvaksinerte barn til å utgjøre en dødelig trussel for sine besteforeldre. Senere har det blitt kjent at blant annet Pfizer ikke visste om vaksinen beskyttet mot smitte.

Sundgren begynte tidlig å mistenke at vaksinen hadde noe med Nicholas’ død å gjøre. Han er kritisk til hvordan helsevesenet, som han tidligere stolte blindt på, opptrådte da de bestemte seg for å gi Nicholas vaksinen.

Familien til den døde gutten fikk gjennomført en medisinsk vurdering, noe som førte til at statsadvokatembetet besluttet å åpne en etterforskning av vaksinasjonen.

Statsadvokat Helena Treiberg Claeson sier at etterforskningen er konfidensiell, og at beslutningen ikke kan kommenteres ytterligere.

Ifølge Aftonbladet gjelder de strafferettslige mistankene forskrivningen av Modernas covid-vaksine, som førte til at den 13 år gamle gutten døde av en hjerteinfeksjon.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.