1. mars 2022 ble de første 55 000 sider av Pfizers kliniske studier av covid-vaksinen sluppet, og de tegner på langt nær et bilde av en sikker behandlingsmetode.

Forsikringsselskapene var blant de første som slo alarm. Etter utrullingen av covid-vaksinene er det meldt om en uhørt økning i utbetalingene av helseforsikringer, og det harmonerer dårlig med myndighetenes fortelling om hvor trygt det er å la seg vaksinere.

Da en rekke stortingspolitikere takket nei til å prioriteres i vaksinekøen, var det mange som løftet på øyenbrynene. Bent Høie var en av nølerne. Hvor mange av politikerne som noensinne tok vaksinen og hvor mange doser, vites ikke. Men vi vet at listen over forskningsrapporter som peker på skadevirkninger av vaksinen, begynner å bli farlig lang. Det samme gjør listen over bivirkninger.

Listen over bivirkninger inkluderer alt fra blodpropp, hjertebetennelse og kreft til AIDS-tilstander i kroppen. Man må spørre seg om risikoen ved vaksinene står i forhold til risikoen for bivirkninger. For yngre årganger er risikoen for bivirkninger større. Samtidig får vi vite at Center for Disease Control i USA nylig barberte vekk 25 prosent av innleggelsene for barn. De var feilaktig oppgitt som covid. Det har kommet flere slike innrømmelser som svekker tilliten til systemet.

Nedenfor finner du en brøkdel av avhandlingene og rapportene som burde alarmere helsemyndighetene. Rapportene er tilfeldig valgt; hadde listen vært alfabetisk ordnet, ville vi antagelig ikke hatt unnagjort A.

Dette er bare begynnelsen på listen. Den kunne forlenges med en faktor på minst ti. Og den blir lenger og lenger hver dag.

Denne er stygg:
Les og del:

Pfizer dømt til å frigi vaksinedata

Wall Street dumper Moderna- og Pfizer-aksjer

 

Kjøp «Det ufattelige var sant» av Walter Laqueur fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.