Peter McCullough holdt 13. september en tale i EU-parlamentet i en sesjon om Helse og demokrati, WHO og pandemiberedskap arrangert av europaparlamentsmedlemmer fra «European Conservatives and Reformists» og «Identity and Democracy». Fire jurister og fem forskere bidro med innlegg. 

Dogen, en velkjent stemme fra Documents kommentarfelt, har «stenografert» McCulloughs tale og publisert den under artikkelen «Ny dansk vaksine­dokumentar: ‘De forbudte bivirkninger’ får ingen medieomtale».

Talen er vel verd å få med seg. Den er tilgjengelig på Rumble. Du finner den under Dogens oversettelse av teksten – som følger her:

Dr. Peter McCullough 13. sept 2023 i EU-parlamentet:

Det har vært to skadebølger: SARS-CoV-2-infeksjonen og Covid-19-vaksinene.

WHO ser ut til å operere innenfor et biofarmasøytisk kompleks, et komplisert syndikat som har dannet seg over tid. Det inkluderer WHO, FN, World Economic Forum, Gates Foundation, Rockefeller Foundation, Wellcome Trust, Gavi, CEPI Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation som Gates Foundation og WEF i stor grad dannet, utenriksdepartementet i USA, National Institutes of Health, CDC, FDA, MHRA i Storbritannia, TGA i Australia, SAHPRA i Sør-Afrika og EMA her i Europa. 

Denne grupperingen av ikke-statlige organisasjoner, med statlige offentlige helsebyråer, fungerer som en enhet. De er nøye koordinert og virkningen har vært negativ.

I begynnelsen av pandemien var det en undersøkelse fra WHO om opprinnelsen til SARS-CoV-2. Det var begynnelsen på tildekningen.

Vi visste på den tiden at Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar som var direktør for Wellcome Trust, nå sjefforsker ved WHO, og Kristian Andersen ved Scripps, Edwin Holmes i Sydney, Peter Daszak ved EcoHealth Alliance, de konspirerte alle i januar 2020 for å dekke over det de visste; at viruset ble utviklet i et felles amerikansk-kinesisk samarbeid i laboratoriet i Wuhan, Kina.

Og de lurte verden med 12 påfølgende uredelige artikler i fagfellevurdert litteratur. Disse ble backet opp av Farrar.

WHO har lurt verden. I stedet for å hjelpe har de hindret vår evne til å behandle pasienter. De skapte effektivt et helt miljø av terapeutisk nihilisme.

Men det er bare to ting som forhindret sykehusinnleggelse og død: Tidlig behandling og naturlig immunitet. Ingenting annet har fungert.

Selv i dag støtter, omfavner eller kunngjør WHO ikke tidlige behandlingsprotokoller for pasienter med akutt Covid-19.

Flertallet av sykehusinnleggelser og dødsfall kunne vært unngått.

To tredjedeler av verdens befolkning tok en vaksine. En studie viser at prosentandelen i USA er 75. Av disse tok 94 prosent en messenger-RNA-vaksine.

Det er den genetiske koden for den potensielt dødelige piggproteindelen av viruset. Det var den verste ideen noensinne å installere den genetiske koden ved injeksjon og tillate uhemmet produksjon av et potensielt dødelig protein i menneskekroppen i en ukontrollert varighet.

Alt vi har lært om vaksinene siden de kom ut er grusomt.

Ikke en eneste studie viser at messenger-RNA er brutt ned. Fordi det er pseudo-urdinert er det laget syntetisk. Det kan ikke brytes ned. Ingen studie viser at det forlater kroppen.

Og vi har piggproteinet, det dødelige proteinet fra vaksinene som finnes i menneskekroppen etter vaksinasjon, og sirkulerer i minst seks måneder, om ikke lenger. Og hver ny injeksjon øker faren ytterligere.

Piggproteinet er bevist i 3400 fagfellevurderte manuskripter å forårsake fire hoveddomener av sykdom.

Den ene er hjerte- og karsykdommer, hjertebetennelse (myokarditt). Alle tilsynsorganer er enige om at vaksinene forårsaker myokarditt. Ved myokarditt, enten det er symptomatisk eller ikke, kan fysisk aktivitet forårsake hjertestans. Og likevel, over hele Europa og USA, injiserte idrettsligaer unge mennesker som ikke hadde noen medisinsk indikasjon for å ta disse vaksinene. Det har vært et skred av hjertestans blant unge mennesker.

Som kardiolog sier jeg at disse hjertestansene skyldes Covid-19-vaksinen – inntil det motsatte er bevist.

Andre hjerte- og karsykdommer forårsaket av vaksinen er også bevist: Akselerasjon av arterosklerotisk kardiovaskulær sykdom, hjerteinfarkt, kardiovaskulære arrestasjoner, posturalt ortostatisk takykardisyndrom (POTS), personer som besvimer på grunn av lavt blodtrykk, aortadisseksjon, atrieflimmer og andre arytmier, og hjertestans i fravær av myokarditt.

Det kardiovaskulære domenet for skade i menneskekroppen er mer enn noe vi noen gang har sett med kolesterol, høyt blodtrykk eller diabetes.

Det andre domenet er nevrologisk sykdom: Hjerneslag, både iskemisk og hemorragisk, Guillain-Barré syndrom, økende lammelser som kan føre til døden og som har ført til døden, småfibernevropati, nummenhet og prikking, øresus, hodepine…

Tredje hoveddomene er blodpropp som vi aldri har sett før. Piggproteinet er det mest trombogene proteinet vi har sett i humanmedisin. Det finnes i blodproppene. Piggproteinet forårsaker blodpropp og blodproppene er større og mer motstandsdyktige mot blodfortynnende enn vi noen gang har opplevd innen humanmedisin.

Jeg har pasienter med blodpropp som ikke løses opp med konvensjonelle blodfortynnende på grunn av disse vaksinene. Vi kan ikke få disse ut av kroppen. Vi kan ikke få messenger-RNA eller piggproteinet ut av kroppen, siden det produseres kontinuerlig.

Fjerde og siste domene: Immunologiske abnormiteter. Vaksine-indusert trombotisk trombocytopeni og multi-system inflammatorisk lidelse er tidlige akutte syndromer, godt beskrevet, publisert, de har sine egne akronymer, alle godkjent av reguleringsorganene.

Så, hvem blir den neste som dropper død etter en vaksine? Vi har sett hjertestans nå i to år etter disse injeksjonene. To år.

Jeg er seniorforfatter på den største obduksjonsstudien som noen gang er satt sammen av død etter Covid-19-vaksinasjon. Verdensomspennende. Vi søkte i litteraturen, 600 artikler, alle de kliniske funnene, vi gjennomgikk dem med moderne kunnskap, eksperter innen patologi og klinisk medisin.

Vår konklusjon: 73,9 prosent av dødsfallene etter vaksinasjon skyldes vaksinen. Når det er mistanke om myokarditt, i en annen artikkel som jeg er seniorforfatter av, er alle tilfellene forårsaket av vaksinen. Ikke covid luftveissykdom, men vaksinen.

Vi ser nå en tredje falsk fortelling. Den første falske fortellingen var at «viruset er uangripelig, vi må holde oss inne og være redd». Den andre falske fortellingen er «ta en vaksine, den er trygg og effektiv». Den tredje falske fortellingen er «det er ikke vaksinen som forårsaker disse problemene, det er covid».

Ikke fall for de falske fortellingene. Den medisinske litteraturen er overbevisende. Bradford-Hill-kriteriene for årsakssammenheng er oppfylt. Vaksinene forårsaker denne enorme bølgen av sykdom.

Alle Covid-19-vaksinene burde fjernes fra markedet. Alle sammen. Den 23. mars 2023 konkluderte Association of American Physicians and Surgeons, en faktabasert, evidensbasert, konsensusdrevet organisasjon, med å fjerne vaksinene fra markedet.

WHO står bak disse vaksinene. EU, USA og alle store interessenter burde trekke seg fullstendig ut av WHO og overlate WHO til sine egne bestrebelser, for ikke å ha noe herredømme over hva vi gjør i helsevesenet.

WHO vil aldri ha herredømme over hva jeg gjør i min praksis.
Takk til Dogen! 

Her følger et utdrag av Radcliffe Cardiologys presentasjon av 

Peter Andrew McCullough

 • 1984: Uteksaminert fra Baylor University med bachelorgrad i naturvidenskap
 • 1988: Medisinsk embedseksamen ved University of Texas Southwestern Medical School
 • 1991: Fullført turnustjeneste ved University of Washington School of Medicine
 • 1991: Overlege ved Mercy Hospital
 • 1993: Mastergrad i folkehelse ved University of Michigan School of Public Health
 • 1994: Fellowship i kardiovaskulære sykdommer ved William Beaumont Hospital
 • 1997: Ansatt ved Henry Ford Heart and Vascular Institute
 • 2000: Seksjonssjef for kardiologi ved University of Missouri-Kansas City School of Medicine, Truman Medical Center
 • 2002: Rådgivende kardiolog og divisjonssjef for ernæring og forebyggende medisin ved William Beaumont Hospital
 • 2010: Chief Academic and Scientific Officer ved St. John Providence Health System
 • Nuværende: Jobber ved Baylor University Medical Center som visedirektør for indremedisin og sjef for kardiovaskulær forskning ved Baylor Heart and Vascular Institute

Dr. McCullough har mottatt den internasjonale Vicenza-prisen for Critical Care Nephrology for fremragende arbeid og bidrag innen kardiorenale syndromer. Han er tildelt Simon Dack-prisen fra American College of Cardiology og hans arbeider er publisert i New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association og andre prestisjetunge tidsskrifter verden over. Han har vært invitert som foredragsholder ved New York Academy of Sciences, National Institutes of Health, U.S. Food and Drug Administration (FDA), European Medicines Agency og U.S. Congressional Oversight Panel.

Wikipedia:

Peter Andrew McCullough er en amerikansk kardiolog. Han var visesjef for indremedisin ved Baylor University Medical Center og professor ved Texas A&M University. Under Covid-19-pandemien har McCullough fremmet feilinformasjon om Covid-19, behandlingene og mRNA-vaksiner.

Nobelprisen i medisin er en politisk skandale

 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og/eller som e-bok.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.