De uvaksinerte fortjener erstatning etter å ha blitt behandlet dårlig av amerikanske myndigheter og lydige medier. Dette er riktignok litt ironisk ment, men ikke så veldig. For overgrepene mot de uvaksinerte har vært utallige.

Dette skriver Dominick Sansone i et meningsinnlegg i Epoch Times. Mye av det han skriver, kan vi kjenne oss igjen i her, i «verdens rikeste land». For selv om norske myndigheter langt fra var blant de verste, så er det ikke vanskelig å finne eksempler på overgrep her hjemme heller.

Karantenehotellene, hvor folk ble presset inn i grupper og måtte betale for overnattingen selv, er ett eksempel. Det komplett idiotiske hytteforbudet er et annet.

I Oslo ble puber og restauranter holdt stengt i et halvt år. Men butikksentrene fikk holde åpent. Moralismen spredte seg. De som var misfornøyde fordi de ikke kunne reise utenlands på nesten tre år, ble fortalt at de bare kunne gå en tur på fjellet, eller feriere i Norge.

Problemet er bare at Norge er blant de dyreste ferielandene i verden hvis man ikke ønsker å ta med ungene på telttur i tre uker. For meg personlig er ferie en tid på året hvor jeg slipper å lage middag og ser ungene kose seg. Da fungerer ikke Norges-ferie, hvis man ikke har et feriebudsjett 100.000 kroner.

Men ferieproblemer er selvsagt småtteri i denne sammenhengen.

Hvor mange mennesker i «the land of the free» mistet evnen til å ta vare på familiene sine fordi de nektet å akseptere vaksinetvang?

For å si nei til å injiseres med en eksperimentell genterapi-«vaksine», selv om de fleste av dem ikke var i alvorlig risikosone for viruset?

Da Pfizer-direktør Janine Small innrømmet for EU-parlamentet at selskapet aldri hadde testet vaksinen på mennesker, ble mange sjokkert. Men mer sjokkerende var det da Legemiddelverket, FHI og helsedepartementet innrømmet at de visste om dette.

Da Dr. Anthony Fauci fortalte oss at vaksinen gjør deg til en «blindvei for viruset», ble vi bedt om å stole på vitenskapen. Nå forteller Small oss at «vitenskapens hastighet» var for høy til at den påstanden kunne testes.

Pfizer synes å avkrefte at vaksinens effektivitet mot smitte ble testet

Allikevel fikk unger høre at de måtte ta vaksinen, for å unngå å «drepe bestemor». De politiske løgnene kan aldri tilgis.

Over 80 prosent av de barna under 15 år som ble tilbudt vaksine, hadde foreldre som takket ja med glød. Dette er en medisinsk skandale, men også en etisk fallitterklæring.

Å besøke Stavanger under pandemihysteriet var som å besøke en by i krig. Og tross alt: Stavanger var langt fra like hardt rammet som Oslo. Personlig iførte jeg meg ikke munnbind en eneste gang i Rogaland, kun på flyet på vei til galskapen i Oslo.

Som gammel restaurantleder smertet det meg å se min gamle bransje bli rasert. Folk som hadde jobbet knallhardt i flere år, for å skape noe som forbedrer livet for oss vanlige folk, ble knust av myndighetene. Det var rett og slett vondt å være vitne til dette kriminelle idiotiet.

En liten tur ut av isolasjonen førte til møter med desperate mennesker

De som nektet å la seg vaksinere på grunn av prinsippelle eller religiøse årsaker, måtte tåle et grusomt angrep fra regjeringen og den hjernevaskede, lydige venneflokken. De ble stemplet som antisosiale og nektet tilgang til samfunnet i mange tilfeller. Besteforeldre utestengte barnebarna fra besøk og feiret julaften hjemme alene for å unngå uvaksinerte barnebarn.

Fornuften forsvant totalt, og så sitter vi her med konklusjonen som raserer hele hysteriet: Vaksinen var ikke i stand til å forhindre smitte!

Hva feiler det folk som fortsatt har trua på at våre myndigheter vil oss vel? Hvordan kunne lignende tiltak innføres i nesten hele den vestlige verden? Det må vel ha ligget en plan bak galskapen?

Superskurken Klaus Schwab hadde manuset klart og ga tidlig ut boken «Covid-19: The Great Reset». Nå fullføres prosjektet med en ønsket energikrise og en potensiell tredje verdenskrig. Og ingen innen den såkalte eliten stilles til ansvar.

Reaksjonene på koronapandemien var aldri motivert av vitenskap. Motivet var å styrke myndigheters makt over enkeltindivider. Og mange støttet dette, uten skam. Splitt og hersk ble det nye mottoet.

Husker du da nesten 50 prosent av Demokratiske velgere sa at de potensielt ville være komfortable med å tvangsinterne de uvaksinerte på isolerte steder – du vet: som i leirer? 48 prosent ville at regjeringen skulle bøtelegge eller fengsle alle som stilte spørsmål ved vaksinenes effekt.

Et ønske om konsentrasjonsleirer for de skitne uvaksinerte var altså bien pensant (helt greit) for halvparten av Demokratene i USA. Canada, Østerrike, New Zealand og Australia avskaffet demokratiet, og Kina forsterket sitt allerede eksisterende diktatur.

Mantraet som flere vestlige myndigheter stappet ned i halsen på folket, var: No vaccine, no life. Min svigerfar døde under pandemien, og hverken barna eller barnebarna hans fikk lov til å gå inn for å sitte ved siden av sykehussenga hans.

17. mai ble avlyst. Men Black Lives Matter fikk lov til å demonstrere, rasere og splitte. Slik har vårt demokrati forfalt. Over 1000 helsearbeidere i USA skrev under på et opprop om at BLM var viktigere enn bekymringen for en pandemi.

Covid-reaksjonen er et sosialt traume som det sannsynligvis vil ta minst en generasjon å komme over. Etter hvert som vi lærer mer – ikke bare om vaksinens ineffektivitet når det gjelder å stoppe viruset, men de potensielt skadelige bivirkningene som følger med –, vil såret bare bli dypere.

Meningsløse nedstengninger, vaksinetvang på manglende grunnlag, undertrykkelse, økning i selvmord og rusmisbruk, en rasert økonomi og en rekke andre kriser ble påført oss fordi myndighetene krevde at vi skulle «stole på vitenskapen».

At Pfizer nå innrømmer deler av bløffen, er en seier. Men det er kun en moralsk seier. I praksis fortsetter myndighetene sin undertrykkende virksomhet, om enn på andre felter.

Derfor fortjener de uvaksinerte nå erstatning. Jeg vil legge til at også de som følte seg tvunget til å ta vaksinen, fortjener erstatning.

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg mener at erstatning er berettiget. Kanskje ikke ved en kontantutdeling, men et enkelt sted å starte ville være å få de forskjellige virksomhetene som ble tvunget til å sparke ansatte til å hente tilbake de uvaksinerte som mistet jobben, med etterbetaling for tapt inntekt. Myndighetene bør støtte dette.

Problemet er at myndighetene er opptatt med nye måter å ruinere oss på, via det grønne skiftet, som har gitt oss uhørte strømpriser. Dessuten er de i krigsmodus.

Så de uvaksinerte må nok ikke forvente noen særlig assistanse. Ikke resten av befolkningen heller, dessverre.

Vi ledes av skruller.

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.