Under en høring i EU-parlamentets spesialkomité om covid-19-pandemien mandag var en av Pfizers toppsjefer ute av stand til å bekrefte om koronavaksinens effektivitet mot smitte var blitt testet før vaksinen kom på markedet. Svaret fra Pfizer lød mer som en avkreftelse.

Den nederlandske EU-parlamentarikeren Robert Roos stilte dette spørsmålet til Janine Small, som er toppleder for internasjonale utviklede markeder hos Pfizer:

Was the Pfizer covid vaccine tested on stopping the transmission of the virus before it entered the market?

Small gir deretter et svar som av observatører blir gjengitt på denne måten:

Regarding the question around, um, did we know about stopping immunization before it entered the market? No.

Uttrykket «stopping immunization» (eller sier hun «humanization»??) lyder som en merkelig gjengivelse av spørsmålet fra Roos, men Pfizer-toppen kan uansett ikke bekrefte for EU-parlamentet at vaksinens effektivitet mot smitte var blitt testet.

Svaret virker derimot som en avkreftelse, ikke minst fordi Small fortsetter med en slags rettferdiggjørelse av hastverket i saken:

We really had to move at the speed of science to really understand what is taking place in the market.

Roos tolker svaret som at det farmasøytiske selskapet aldri testet, og dermed heller ikke visste, om koronavaksinen var effektiv mot smitte, slik mange myndigheter hevdet – ikke minst USAs president Joe Biden.

Den institusjonelle diskrimineringen av uvaksinerte, som i mange land fikk sin bevegelsesfrihet sterkt innskrenket av påståtte smittevernshensyn, har altså vært helt uten vitenskapelig grunnlag.

«Du må vaksinere deg for å beskytte deg selv og andre», het det i 2021. Alle skulle vaksineres for å beskytte samfunnet mot koronaviruset. Men nå virker det altså som om Pfizer aldri testet om vaksinen hindret overføring av viruset før de massive vaksineprogrammene ble igangsatt verden rundt. I dag vet vi at vaksinen ikke beskytter mot smitte, og at det aldri var grunn til å tro noe slikt.

Vi ble fortalt at vaksinen var «effektiv og sikker», men ingen av påstandene tåler tidens tann.

Ingen vaksine har noensinne forårsaket så mange bivirkninger som de ulike koronavaksinene, i enkelte tilfeller dødelige bivirkninger. At vaksinen var eksperimentell, er et faktum, og nå viser det seg altså at mantraet til både politikere og helsemyndigheter har vært ren løgn.

Koronapasset, som myndigheter i Vesten har vært så begeistret for, har vært helt til fånyttes, og hverken Pfizer eller myndighetene har på noe tidspunkt hatt noe grunnlag for å hevde noe annet. Skandalene som omgir koronavaksinen, synes ikke å ha noen ende.

 

Se våre siste Covid-sendinger her:

Rett på sak 25: Hvor ble det av det menneskelige livet?

Rett på sak #22 – Myndighetenes desinformasjon får ingen konsekvenser

Les også:

Legemiddelverket og FHI vil heller oppdra enn å opplyse

 

Kjøp billetter til Document-møtet i Ulsteinvik her!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.