En dansk studie som viser enorme ulikheter mellom ulike partier av Pfizers vaksine, indikerer at det kan ha foregått eksperimenter i eksperimentet.

Studien bekrefter hva BioNtech tidligere har benektet: Pfizer-BioNTechs vaksine er ikke ensartet i virkning og bivirkninger. 

– Potensiale for kriminalsak

Studien er utført av de danske forskerne Max Schmeling, Vibeke Manniche og Peter Riis Hansen og publisert i det fagfellevurderte European Journal of Clinical Investigation. De fant tre grupperinger av Pfizer-vaksinen med lav, middels og høy forekomst av bivirkninger og død.

Tyske Report24 har lest studien og bemerker at her foreligger potensiale for kriminalsak.

– Enkelte partier av Pfizers covid-vaksine har en særlig problematisk sikkerhetsprofil med signifikante forskjeller til mindre problematiske partier. Alene det faktum at disse variasjoner finnes, skulle under normale omstendigheter være grunn til å tilbakekalle vaksinen. 

Forskerne skriver i forordet til studien:

– Vaksinasjon er blitt bredt implementert for å begrense covid 19. Pr. 11. november 2022 var det blitt administrert 701 millioner doser BNT162b2 mRNA-vaksine (Pfizer-BioNTech) og de er knyttet til 971.021 rapporter om bivirkninger i EU/EØS. Individuelle doser leveres i partier med streng kvalitetskontroll for å sikre doseuniformitet. 

– Variasjon i klinisk effekt og sikkerhet mellom ulike partier av autoriserte vaksiner er svært usannsynlig. Men i lys av godkjennelsen til nødbruk og hurtig implementering av storskala vaksinasjonsprogrammer, fremsto muligheten for variasjon verdt å undersøke.

Bivirkningene knyttet til spesifikke partier

Studien tar for seg rapporterte bivirkninger i Danmark fra desember 2020 til januar 2022. Disse er registrert i den nasjonale databasen DKMA og klassifisert etter alvorlighetsgrad. Der lagres også nummeret på partiet vaksinen stammer fra. Klassifiseringen omfatter ikke-alvorlig, alvorlig (med sykehusinnleggelse, livstruende sykdom, varig funksjonshemning eller medfødt misdannelse) og død.

– Evalueringen av dataene gjorde det mulig å tildele 61.847 rapporterte alvorlige bivirkninger til de respektive vaksinepartier. Av de alvorlige bivirkningene ble 14.509 klassifisert som alvorlige og 579 som dødelige.

Ekstremt ulik vaksinekvalitet 

Forskerne forventet stort sett identisk kvalitet på vaksinen i alle partier og forekomsten av bivirkninger likt fordelt mellom partiene. Resultatet var desto mer overraskende.

Antall alvorlige bivirkninger som ble rapportert varierte så dramatisk mellom ulike partier av vaksinen at det mest sannsynlig må forklares med ekstremt ulik vaksinekvalitet.

Tyve prosent av rapportene beskrev alvorlige bivirkninger. Det ble også meldt om 579 dødsfall. Partiene kan deles inn i tre kategorier: Uten bivirkninger (gul), hyppige bivirkninger (grønn) og svært hyppige bivirkninger (blå).

Grafisk ser det slik ut. Hver prikk som representerer et parti (52 partier som varierte fra 2000 til mer enn 800.000 doser):

Den blå trendlinjen viser at av de 71 prosent av sykehusinnleggelse, livstruende sykdom, permanent funksjonshemning og død ble rapportert fra bare 4,2 prosent av vaksinepartiene.

Det som peker mot kriminalitet er ifølge Report24 at partiene som det oppsto spesielt mange alvorlige bivirkninger av, ble injisert mindre hyppig. Dette er egentlig bare mulig hvis noen styrte distribusjonen av disse partiene. Report24 stiller spørsmål ved hvem som står bak:

– Hvem var klar over risikoen og hvem tok disse initiativene? Var det myndighetene? Var det produsenten?

Eksperiment i eksperimentet

I en meget severdig samtale med Milena Preradovic reiser professorene Gerald Dyker (Bochum) og Jörg Matysik (Leipzig) ytterst relevante spørsmål rundt studien:

  • Hvordan kan det være at noen partier (gult, 30 prosent av alle vaksinasjoner) ikke genererte rapporter om bivirkninger? Var det simpelthen placebo – uten mRNA?
  • Partiene med flest rapporter ble introdusert sent og inneholdt færrest doser. Samtidig sto de for de fleste mistenkte tilfeller. Ble disse partier hurtig  og i all hemmelighet trukket tilbake? Innenfor disse partiene ble det rapportert mistenkelige reaksjoner efter hver sjette eller tiende vaksinasjon – ublue verdier. Samtidig tegner disse partiene seg for nesten femti prosent av alle dødsfall på tross av at de farligste partiene kun utgjorde fem prosent av alle vaksinasjoner. Med de minste og farligste partiene fulgte flest ofre.
  • Den meget konstante fordelingen av vaksinasjonsskader mellom bestemte vaksinasjonspartier får vaksinasjonsprosessen i Danmark til å fremstå som et eksperiment i et eksperiment. Ble det eksperimentert med ulike sammensetninger i vaksinene? Som professorene Dyker og Matysik påpeker, kan mengden av ingredienser ligge innenfor et ekstremt bredt toleranseområde. Gjør det ingen forskjell om du injiseres med 1× eller 4× nanopartikler – som av produsentene selv ble beskrevet som irriterende for huden og kreftfremkallende? I denne sammenheng er det ikke overraskende at antall rapporter om såkalt turbokreft er steget.

Samtalen er tilgjengelig via Odysee. Du kan se den her:




 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.