En gjennomgang av 325 obduksjoner av personer som døde efter covid-vaksinasjon, fant at 74 prosent av dødsfallene var forårsaket av vaksinen. Studien ble fjernet 24 timer efter at den ble publisert.

Holdt ikke mål?

Studien som ventet på fagfellevurdering, er skrevet av kardiologen Peter McCullough sammen med epidemiologen Harvey Risch fra Yale og kolleger av dem. Den ble onsdag publisert i det prestisjetunge medisinske tidsskriftet Lancet, men fjernet mindre enn 24 timer senere. Tilbake lå et lite notat med følgende ordlyd: 

– Dette preprintet er fjernet fra Lancet fordi studiens konklusjoner ikke understøttes av studiens metodologi. Preprints with The Lancet forbeholder seg retten til å fjerne en artikkel hvis vi vurderer at den har overtrådt våre screeningskriterier. Preprints tilgjengelig her er ikke fagfellevurderte forskningsartikler på tidlig stadium som ikke nødvendigvis er under vurdering av et Lancet-tidsskrift. 

Det antydes med andre ord at studien som ventet på fagfellevurdering, ikke levde opp til «screeningskriteriene».

Tidsmaskin på nettet

Det er enkelt å angre seg på nettet. Gjør man en feil kan det korrigeres. Skriver man en sak som ikke holder vann, kan den slettes. Men det er også mulig å bla seg bakover i tid på nettet. På WayBack Machine finner vi studiens originale abstrakt hvor funnene blir redegjort for:

– Det organsystemet som oftest var berørt ved dødsfall assosiert med covid19-vaksine var det kardiovaskulære system (53 prosent) efterfulgt av det hematologiske system (17 prosent), luftveiene (åtte prosent) og flere organsystemer (syv prosent). Tre eller flere organsystemer ble påvirket i 21 tilfeller. Gjennomsnittlig tid fra vaksinasjon til død var 14,3 dager. De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste vaksinering. 

– Totalt 240 dødsfall (73,9 prosent) ble uavhengig bedømt som direkte forårsaket av eller vesentlig bidratt til av covid 19-vaksinasjonen.

– Rå sensur

Daily Sceptic skriver at det uten ytterligere detaljer fra staben som fjernet studien fra Lancet, er vanskelig å vite hvor mye substans det er i påstanden om at konklusjonene ikke understøttes av studiens metodologi: 

– En rekke av forfatterne er blant de beste på sine felt, så det er vanskelig å forestille seg at metodikken deres virkelig er så dårlig at den rettferdiggjør fjerning. Det smaker av rå sensur av en studie som ikke konkluderte i samsvar med den offisielle linje. 

Husk at Centers for Disease Control and Prevention ikke har anerkjent et eneste dødsfall forårsaket av covid mRNA-vaksinene. Obduksjonsbevis som viser noe annet er ikke hva det amerikanske folkehelseinstituttet ønsker seg.

Les også 

… om den danske studien som konkluderte med at 4,2 prosent av partiene med covid-vaksiner fra Pfizer sto for 71 prosent av meldte bivirkninger og død. Studien har skapt bekymringer for inkonsekvent kvalitet på ulike vaksinepartier og implikasjonene for vaksinemottagerne:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og/eller som e-bok!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok og/eller som e-bok!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.