Vi har tidligere skrevet om den danske studien som viser enorme ulikheter mellom ulike partier av Pfizers vaksine. Antall alvorlige bivirkninger som ble rapportert, varierte så dramatisk mellom ulike partier – eller batcher – av vaksinen, at det mest sannsynlig må forklares med ekstremt ulik vaksinekvalitet.

Bare 4,2 prosent av vaksinepartiene var livstruende

Partiene ble delt inn i tre kategorier: Uten bivirkninger, hyppige bivirkninger og svært hyppige bivirkninger. 71 prosent av sykehusinnleggelse, livstruende sykdom, permanent funksjonshemning og død ble rapportert fra bare 4,2 prosent av vaksinepartiene.

Nu kommer det frem i en australsk senatshøring at Pfizer Australia bestilte en særlig batch vaksiner til sine egne ansatte for å holde dem utenfor myndighetenes vaksineprogram. Sett i lys av den danske undersøkelsen reiser dette en rekke spørsmål, også av kriminalteknisk karakter.

Det som peker mot kriminalitet er at partiene som det oppsto spesielt mange alvorlige bivirkninger av, ble injisert mindre hyppig. Dette er egentlig bare mulig hvis noen styrte distribusjonen av disse partiene. 

Hvem var klar over risikoen? Hvem styrte distribusjonen av de ulike partiene av vaksinen, var det myndighetene? Produsenten? Hva fikk Erna, Høie, Nakstad og gjengen som ba om hundre års hemmelighold? Hva var blitt sprøytet inn i min unge og friske venn Øyvind som efterlot seg tre små barn da han falt om under sin daglige joggetur?

Se og hør selv

Hele senatshøringen er tilgjengelig på nettet. Den er en sammenhengende oppvisning i unnvikelser, bortforklaringer og ansvarsfraskrivelser. 

Klippet i tweeten – eller x’en som det visstnok nu heter – som bekrefter at dette ikke er «tatt ut av kontekst» – finner du fra 18.05.00.

Om du også leser nedenstående artikkel får du det hele i en større sammenheng:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.