Vi har hørt påstander om nanteknologi i vaksinene. Nå hevder forskere på New Zealand at de har funnet spor av nanoteknologi i Pfizer-vaksinen. Samtidig har en gruppe østerrikske forskere studert bilder tatt med elektronmikroskop og de finner også spor av fremmedlegemer.

 

I New Zealand har dr. Matthew Shelton og advokat Sue Grey tatt saken opp. De forsøker å alarmere politikerne. Nanoteknologi er et ukjent område for de fleste. Det er mikroskopiske enheter som kan påvirkes utenfra. Hvis det skulle bekreftes at det er nanoteknologi i vaksinene er det egnet til å skape stor frykt.

Den måten politikerne avviser spørsmål på er ikke egnet til å skape tillit. Slik har det vært under hele pandemien, og det fortsetter langs samme spor. Det åpner et stor rom for mistanker som fylles av spekulasjoner. Hva inneholder vaksinene?

Denne videoen fra NZ var bare en intro til en virkelig skremmende video fra Østerrike. Der deler en gruppe forskere resultatene av sine undersøkelser av hva som finnes i vaksinene, særlig Pfizer. Skremmende er for mildt.

Disse forskerne virker overbevisende. De er fattede, rolige, det er arbeid de observerer. Men de er også urolige. De forstår ikke hvorfor det skal være metaller og chips i vaksinene. De har aldri sett noe lignende.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.