Sakset/Fra hofta

Uanfektet av klimaets naturlige svingninger, uanfektet av vindkraftens naturødeleggelser og Norges posisjon som en av verdens reneste og mest klimavennlige land, fortsetter klimaalarmistene i landet med sitt mantra om det «grønne skiftet». At Kina-syken nå har gjort store innhogg i såvel folks private lommebøker, som i nasjonens, altså Oljefondet, ser ikke ut til å gjøre inntrykk på dem. Norge skal være et fyrtårn i verden. Fyrtårn kan være fine, som dette på Fulehuk, øst i Nøtterøys skjærgård, men fyret sendte sine siste blink ut i natten i 1989. Med 408.800 helt arbeidsledige og med klimaalarmister i styringen av Norge, kan vår tid som museumsvoktere komme fortere enn noen vil like. Foto: @Roy Vestfjord

Klima-industrien var i ferd med å få full kontroll over det norske samfunnet, fremtiden og oljefondet. Kina-syken truer med å ødelegge korthuset, fordi ekte kriser er viktigere enn fiktive kriser. Nå vil imidlertid klima-industrien gjerne fortsette kuppet av samfunnet, for det var så deilig mye makt og penger å hente.

Før koronakrisen handlet alt om klima. Nesten samtlige politiske sektorer i var i ferd med å infiltreres av klimaaktivister, og klimapolitikk har allerede erstattet miljøpolitikk, utenrikspolitikk, finanspolitikk, næringspolitikk, industripolitikk, energipolitikk og samferdselspolitikk – så hvordan er det mulig å si at myndighetene ikke har gjort nok?

Fordi klimakrisen er en intellektuell krise, ikke en reell krise.

Ropet om økt klimainnsats kommer i landet som har innført flere klimatiltak enn noe annet land i verden – og som det ikke var corny nok: Dette ropet kommer i verdens reneste og mest resirkulerende land, med verdens grønneste kraftforsyning, og som aldri trengte den ødeleggende vindkrafta som Tyskland raserer skjærgården vår med.

Så excuse me: Hva mer kunne Erna gjort for å innføre et «grønt skifte» i landet som gjennomførte et «grønt skifte» for 100 år siden?

Det blir aldri nok 

Men hvorfor nøye seg med det? Flere aktører forsøker nå å sutre seg tilbake til makt, penger og rampelys gjennom den absurde påstanden om at for lite er gjort. For dem har Opinion perfekt timing når de undersøker hvordan det står til med klimahysteriet i folkedypet.

Ikke overraskende fant Opinion ut at nordmenn nå forlanger handlekraft, og elsker å sitte hjemme, ikke shoppe, ikke reise, ikke fly, ikke feriere, og leve slik MdG vil vi skal leve, for angivelig å redde været i fremtiden. Koronakrisen tolkes som den store sjansen for å sette hele samfunnet vårt i permanent krisetilstand når pandemien er over, med permanente tvangstiltak overfor hele befolkningen. Like lite overraskende er det at klimakanalen NRK videreformidler propagandaen.

Aldri nok klimapropaganda i NRK

Når NRK presenterer saken under tittelen «Eit fleirtal av nordmenn ønskjer at politikarane skal hjelpe dei til å ta klimavenlege val», så blir det altså noe villedende. For det er jo ikke noe flertall som ønsker dette. Undersøkelsen avslører at 1 av 3 er enige i at myndighetene skal innføre reguleringer for å stoppe klimaendringer, på samme måte som tiltakene mot Covid-19. En av fem er nøytrale.

Når 1/3 er enige i at regjeringen skal innføre samfunnsødeleggende kriselover for å stoppe klimaendringer, (hva tror de egentlig vindkrafta er bygget på?) så utgjør ikke det noe flertall, slik man får inntrykk av. Opinion gjør ikke noe forsøk på å balansere det feilaktige inntrykket NRK sprer heller:  Seniorrådgiver Sunneva Kilsti i Opinion sier til NRK:

– Den høge tilliten til styresmaktene si handtering av koronakrisa kan bidra til større aksept for inngripande tiltak også for å hindre dei mange alvorlege konsekvensane av global oppvarming, seier Sunneva Kilsti, seniorrådgjevar i Opinion.

Natur og Ungdom er ikke fornøyd

Når klima- og miljøministeren Sveinung Rotevatn påpeker at den påståtte klimakrisen ikke kan løses med tiltak i et år eller to slik som koronakrisen, protesterer Natur og Ungdom (NU).

– Vi har blitt lova tydelegare klimapolitikk lenge, og denne undersøkinga viser at det ikkje berre er miljøorganisasjonane som er utolmodige. Vi kan takle dei nødvendige, sterke tiltaka, men snart er det for seint, seier Lea Justine Nesheim, sentralstyremedlem i NU.

Det har «snart vært for seint» i 30 år

Frode Pleym, leder i Greenpeace, mener koronakrisa har vist hvor viktig politisk lederskap er, og at Opinion sin undersøkelse viser at folk også vil se lederskap når det kommer til klima.

– Politikarane er ofte engstelege for å gjere seg upopulære. Då bør dei ta innover seg at dei kjem til å bli stilt til ansvar for mangel på klimahandling frå ein stor del av veljarane. No må regjeringa og Stortinget vise leiarskap for verdas klima og norsk økonomi, seier Pleym.

Pleym uttaler seg altså som om det ikke er gjennomført et eneste klimatiltak i Norge. Årsaken til at han er misfornøyd, er at klimahysteriet kortslutter all hjernevirksomhet. Lille Norges maniske klimainnsats vil aldri gjøre noen forskjell uansett. Det finnes ikke noe «grønt skifte» globalt, for verken Kina, India, Afrika eller USA følger Parisavtalen.

Å ruinere landet med klimatiltak er altså en høyst lokal tvangstanke forbeholdt Europa og Norge i særdeleshet. Vi «må» oppfylle våre klimaforpliktelser uansett hva det koster, og uansett om det gjør null forskjell, for det er fortsatt «snart for seint», og det samme vil de si i 2050, for dette handler ikke om vitenskap, fakta eller å redde samfunnet. Klimahysteriet handler om makt, penger og å kuppe samfunnet.

Opinion sin undersøkelse har nyttige tall også:  Den viser at 9 av 10 mener at klimaendringene er reelle, og at et flertall mener at det haster å gjøre noe for å stanse dem. Minst halvparten av befolkningen uroer seg for konsekvensene av klimaendringene, mens 8 av 10 ønsker å leve mer bærekraftig.

Dette beviser naturligvis ikke at CO2-problemet er reellt. Det disse tallene beviser, er hvilken kraft som ligger i propaganda, og hvor effektivt norske myndigheter har pisket opp panikk, uro og angst i sin egen befolkning.  Noe som altså er det stikk motsatte av hva myndigheter har som oppgave, og stikk motsatt av hva de samme myndighetene gjør under koronakrisen.

Hvorfor det tror du?

Fenomenet gruppetenkning gjennom massesuggesjon har ledet utallige nasjoner ut i ulykken gang på gang gjennom historien – ikke minst Tyskland, Sovjet og Kina. De nyeste eksemplene er Venezuela, Sverige og Norge, hvor befolkningen har blitt lurt med tre forskjellige fiksjoner:

  • I Venezuela ble folket innbilt at kommunisme ville gjøre landet bedre
  • I Sverige ble folket innbilt at flerkultur og muslimsk masseinnvandring ville gjøre landet bedre
  • I Norge ble folket innbilt at Norge var forurenset, og at vindkraft og elbiler ville stoppe naturens klimaendringer

Det mest forunderlige er at så mange mennesker ønsker å fortsette med klimahysteriet, selv om de innser at det er håpløst. Opinions undersøkelse avslører at bare 12 prosent tror vi kommer til å nå FN sitt mål om å avgrense oppvarminga til 1,5 grader. Det er vel omtrent like mange som tror integrering vil lykkes bare vi fortsetter i 40 år til. Noen lærer nemlig aldri.

Kjøp T-skjorter her!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: