Er Edvard Munchs «Skrik» det første klimabrølet?

Propagandaministeriet for mer klimapanikk jobber trutt og trofast videre for å undergrave alt som heter skepsis, fornuft, verdighet og fakta som kan dempe «klima-angst» og avsløre at den påståtte «klimakrisen» er ren fiksjon. Hundrevis av milliarder står på spill, titusenvis av arbeidsplasser, og både karrieren og ettermælet til tusenvis av lobbyister, politikere, klimaaktivister og journalister avhenger av at «kloden koker». Men siden det faktisk ikke har vært noen temperaturøkning på jorden på over 20 år, blir historiens største svindel stadig mer avhengig av triksing med tall, totalitær propaganda og nordkoreanske massemønstringer for å skjule sannheten.

Den 30. august fra kl. 15:00–16:30 går «klimabrølet» av stabelen, og her skal det skrikes og brøles i god sosialistisk tradisjon, for, som alle vet: Mer hyling, skriking og panikk skaper alltid bedre samfunn, ikke sant? Ambisjonen til «klimabrølet» er å samle 100.000 mennesker i Oslo og 50.000 i andre norske byer, samt mange flere digitalt og via pressen. Målet er at «mange nok skal stå sammen i kampen for mer klimavennlig politikk, slik at politikerne tør å ta noen upopulære klimavalg på vegne av befolkningen». Det absurde og uoppnåelige 1,5-gradersmålet fra Paris-avtalen står naturligvis sentralt i kampanjen.

Men stopp litt: Norge er jo allerede 100 % klima-servilt?

Det finnes ikke et land i hele verden som bruker mer penger, ressurser eller innsats på å følge opp Paris-avtalen enn Norge. Norge er så gjennomsyret av klimahysteri at det ikke lenger finnes en eneste offentlig kontrollfuksjon eller bremsekloss. Det er INGEN hemninger lenger! Klima-hysterikerne kan lene seg tilbake og nyte en full seier på alle fronter. Likevel skal de altså arrangere «Klimabrølet»? Hvorfor det? For å oppnå hva da?

Klima-lobbyen har infiltrert politikken, samtlige partier, presse og media, næringsliv, næringsorganisasjoner, skoler, akademia og departementer. Hva mangler? Det pøses ut mange titalls milliarder hvert år på klimatiltak som har null relevans for noe som helst, og Norge er snart det eneste landet i verden som ikke har oppdaget de ødeleggende virkningene av vindkraft, og heller øker byggingen av vindturbiner, i stedet for å dempe den, slik Tyskland har blitt nødt til. I stedet raseres norsk natur på vegne av tyske interesser, og strømkundenes lommebøker er tatt som evig gissel. Se også mitt podcast-oppgjør med vindkraft som er sett av over 70.000.

Og merk deg: Dette er vindturbiner Norge overhodet ikke trenger, ettersom det grønne skiftet ble gjennomført for 100 år siden, og Norge er et av verdens få land med 100 % grønn strømforsyning og den reneste luften i verden – lenge før gærningene i MdG tok makten med moralismen sin. I tillegg sverger Elvestuen på at det ikke skal selges en eneste fossilbil i Norge etter 2025. Dette diktatet fra klimafanatikerne er fullstendig kokkeliko, siden batteriteknologien på ingen måte kan måle seg med energitettheten til diesel og bensin, siden mange mennesker ikke har mulighet til å bruke elbil, og siden produksjonen av batterier er forbundet med store etiske og miljømessige problemer. And yet: Det driter politikerne i. Det blir aldri nok klimahysteri, blir det vel? Fanatismen har erstattet politikken.

Hvorfor ikke brøle foran den kinesiske ambassaden?

Så: Hvorfor i alle dager skal det brøles for klima her i Norge? Hvorfor brøler man på norske myndigheter, de er jo helt på brølernes side? Erna Solberg, Siv Jensen og Harald & Håkon Rex bruker ikke en hjernecelle på å mane til fornuft, ro, forsiktighet, slik de plikter. De er solgt og svelget av massehysteriet. Menneskelig skepsis og forsiktighet er utryddet. Hvorfor marsjerer ikke «klimabrølet» til den kinesiske ambassaden og brøler på dem som bygger kullkraftverk i tusenvis? Hvorfor ikke til USAs ambassade, som har meldt seg ut av Paris-avtalen? Hvorfor ikke til den indiske ambassaden, eller enhver annen afrikansk ambassade; samtlige av disse landene gir f i hele klimatøvet. Hvorfor ikke brøle mot dem?

Fordi dette handler ikke om klima.

Naturen gjør som den vil. Ingen kan kontrollere eller forutsi klimaendringer. De fortsetter ufortrødent slik de alltid har gjort, uansett hva vi kutter, brøler eller betaler for. Klimahysteriet har ingenting med vitenskap eller fakta å gjøre – dette er en sosial revolusjon, basert på propaganda og massesuggesjon gjennom mytologi, klimakreasjonistisk vitenskap og religiøs symbolikk, noe jeg påpekte allerede i 2015.

Det klimareligiøse narrativet utnyttes av en sosialistisk bevegelse som har blitt svært, svært mektig gjennom å underlegge seg næringslivsledere og toppolitikere som burde vite bedre. Men det finnes fortsatt tvilere og frie medier som aktivt motarbeider galskapen. Det er dem «Klimabrølet» rettes mot: Dette er en maktdemonstrasjon mot opposisjon og enhver som våger å spre et fnugg av skepsis mot utopiske fremtidsdrømmer basert på Grønn Planøkonomi, som til slutt vil ruinere om ikke Norge, så hvert fall norske strømkunder og skattebetalere. Altså … alle. Og akkurat som i 1917, 1938 og 1947 skal hele folket med, og de som ikke er med, de er fiender av utopien  «the brave new green world», som de grønne kommunistene vil skape.

Det er IKKE klimaendringer som truer Norge; det er klimahysteriet

Statsministeren, kongen og regjeringen har som oppgave og plikt å mane til ro og orden når en fare truer, enten den er fiktiv eller virkelig. De har som oppgave å aktivt hindre krefter som ønsker å spre angst, panikk og hysteri som kan destabilisere samfunnet, for panikk leder aldri til noe godt.

Oppgaven med å roe befolkningen tar samfunnstoppene våre på dønn alvor overfor innvandringstrusselen og islamiseringen av Norge: Der er det ikke måte på hvor mye tåkelegging som pøses ut for å roe folket, så ingen, absolutt ingen, blir urolige før det er for sent (som i Sverige). Men når det kommer til klimahysteriet? Der er statsministeren, kongen og regjeringen aktivt med å på spre panikk i befolkningen. De ØNSKER at folk skal føle uro, for det synes dét er en bra ting.

Dette sammenbruddet i logikk og samfunnsansvar kan ikke påpekes ofte nok, for her driver myndighetene med systematisk manipulasjon og villedning gjennom globalismens falske trusselbilde, og strategien er den samme over hele Europa:

Aldri la mennesker få panikk over helt reelle og livsfarlige problemer som innvandringen og islam skaper i samfunnet og som politikerne har skapt selv gjennom flerkultur-eksperimentet. Kanaliser heller uroen og panikken mot fiktive klimaendringer og innbilte problemer som aldri har skadet noen, og som grådige, sløsende og ondskapsfulle hvite folk har skylden for.  

Dette er ikke en ansvarlig måte å styre et land eller kontinent på. Folket burde forlange deres øyeblikkelige avgang, og det er nettopp det de Gule Vestene i Frankrike gjør. Svaret fra myndighetene har vært nådeløst. Årsaken til den massive voldsbruken mot egne bekymrede, franske borgere (men aldri mot muslimske koloniherrer i drabantbyene) var at Macron vil skremme familier og vanlige borgere vekk fra folkebevegelsen, så bare de mest militante våget å protestere.

Slik kunne Macron «bevise» at Gule Vester-bevegelsen var ekstremistisk, og slik kunne de øke volden og knuse protestene. Pretty clever, huh? Og borgerne finner seg i lureriet, fordi propagandaen fra Pravda-pressen forteller folket hva de skal mene og tenke. Det virket i 1917, 1938, 1949 og 1979, og det virker like bra nå. Mennesker er flokkdyr og utrolig lette å manipulere. De mener det andre mener. Gjør det andre gjør. Noe annet blir ubehagelig.

Er det ikke ulovlig eller straffbart å piske opp «klima-angst» på denne måten?

Borgere som blir med på «klimabrølet», er blitt narret til å legge fra seg både fornuft og bondevett. Og kommunen burde naturligvis forby denne demonstrasjonen etter Lov om Folkehelsearbeid, § 4. Kommunens ansvar for folkehelsearbeid: 

Kommunen skal fremme befolkningens helse, trivsel, gode sosiale og miljømessige forhold og bidra til å forebygge psykisk og somatisk sykdom, skade eller lidelse, bidra til utjevning av sosiale helseforskjeller og bidra til å beskytte befolkningen mot faktorer som kan ha negativ innvirkning på helsen.

Vi har allerede flere rapporter om barn og voksne som har fått alvorlig klima-angst, og dette arrangementet vil ikke hjelpe. Det er like tanketomt som det er ondskapsfullt. Byrådslederen burde gå ut og si: «Det har vært arrangert Holmenkolldagen hvert år i de 30 årene klimahysteriet har pågått, så det kan neppe være så ille. Nå må vi ta det litt med ro og bruke huet. Vi kan ikke tillate en slik demonstrasjon som skaper enda mer unødig panikk.»

Well, dream on: Oslo styres av Barna i Byrådet, som ønsker mer panikk. Andre norske kommuner er også så gjennomsyret av klimahysteri at heller ikke de har noen bremser, hemninger eller kontrollfunksjoner igjen for sløsing og skremselspropaganda. Dermed bør kanskje kommunetoppene anmeldes etter Straffelovens § 187. Falsk alarm?

Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som ved en uriktig melding, et ugrunnet rop om hjelp, misbruk av nødsignal eller liknende forsettlig eller grovt uaktsomt volder (c) sammenstimling av eller skrekk blant et større antall mennesker. På samme måte straffes den som gir falske opplysninger som er skikket til å fremkalle frykt for noens liv eller helse eller forstyrre den alminnelige ro og orden.

Hvis ikke det offentlig stimulerte klima-hysteriet faller inn under denne loven, så vet ikke jeg. Dessverre tror jeg en slik anmeldelse mot Erna Solberg ville blitt henlagt fortere en du kan si «klima». Politifolkene ville ledd seg i hjel.

Det finnes ikke noen «klimakrise». Dere har panikkangst for ingenting. Pust i en pose og skru på huet!  

Allerede i 2015 slo TV2 fast at den globale oppvarmingen hadde stoppet opp. Vår nobelprisvinner Ivar Giæver fikk ørlite usensurert taletid i riksmedia, og slo fast at vitenskapen ikke er noe demokrati. I denne episoden av programserien Underhuset slo man fast at det ikke har vært noen global oppvarming siden 1997 heller, så hvordan kan folk se «tegn» på slik oppvarming overalt da?

Fordi folk flest, gjennom massiv propaganda, er fratatt sin evne til å tenke selvstendig. Propaganda virker, nå som før. Folk mener det de blir fortalt at de skal mene, helt uavhengig av fakta som omgir dem. Å skape massehysteri er ikke vanskelig, særlig ikke hvis man har alle store riksmedier med på fake-news-kampanjen.

Hvis klimatrusselen var reell, ville den korrekte reaksjonen fra voksne folk og myndighetene være å dempe angsten, fortelle barna at alt går bra, og reagere systematisk, rolig og logisk. Det faktum at myndighetene er aktivt med på å spre panikk, uro, flyskam og klima-angst i befolkningen, er ikke bare moralsk forkastelig, det undergraver også tryggheten og stabiliteten i samfunnet. Men her er poenget: Vår statsminister Erna Solberg ønsker dette, fordi det er politisk nyttig:

Folk som er redde, protesterer ikke når de blir flådd økonomisk eller naturen raseres med vindmøller. De protesterer ikke mot EU-eliten, som drar Norge lenger og lenger inn i EU. Redde mennesker takker myndighetene som skremmer dem, og stemmer heller på disse politikerne, som er så handlekraftige mot den «store trusselen» myndighetene selv har skapt.

Men var trusselen reell, ville anstendige politikere manet til ro, verdighet, fornuft, forsiktighet og orden. I stedet får vi altså klimabrølet. Og alle de tanketomme synes det er glimrende.

Det som foregår i Norge nå, minner skremmende om tidligere propaganda-kampanjer mot jøder, folkefiender, klasseforrædere, hekser og kontrarevolusjonære: 100.000 mennesker som går brølende i flokk for å skape mer uro og panikkangst er et skrekkbilde – ikke et håp for fremtiden. La oss håpe færrest mulig stiller opp, men så lett blir vi nok ikke kvitt fiendene av det velfungerende samfunnet vi hadde. Noen har en agenda.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Lei av Facebook? Følg oss på MeWe, da vel!

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her

Kjøp T-skjorten «for en bilfri & varmere by» her