Hva er det Emmanuel Macron driver med? Her med EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker. Topp-politikerne lever i en egen sfære. Feedback fra vanlige mennesker er ikke stor. Elysee-palasset 10. mai. Foto: Charles Platiau/Reuters/Scanpix

Europas elite begynner å bli desperate etter tiltak som kan opprettholde luftslottet og makten deres. Tanken på å  innrømme at de har tatt fryktelig feil er både utenkelig og utålelig, og derfor griper de til metoder som bare for ti år siden var helt utenkelige i Europa – det tidligere så velordnede frihetens kontinent: Opprørspoliti mot egne borgere. Unntakslover. Lover mot hatprat. Sensur av meningsmotstandere. Pravda-presse med millioner i støtte. Ran av egne borgere gjennom skatter og avgifter. Og nå, siste skudd på stammen: Dyrke og spre panikk, angst og hysteri med fullt overlegg i blant barn og unge.

Men nå har de gått for langt:  Å utnytte barn politisk gjennom å skremme livskiten av dem, er hinsides greit.

Dagens maktkåte politikere ønsker  panikk, for folk med panikk bruker ikke hodet 

Globalistene vil ikke mane til ro, kontroll og orden slik politikere skal. De vil skape klimapanikk. De går aktivt inn for å dyrke en bevegelse som skaper uro, angst, redsel, fremtidsfrykt og mismot, særlig blant barn – og de ønsker at skolene forteller barna at vi voksne har sviket, og nå er det opp til barna og redde både seg selv, de voksne og hele planeten. Les det en gang til, og svar meg på en ting?

Er det sånne politikere du vil ha? Virkelig? Stemmer du på sånne gærninger?

Hvis ja, trenger du å justere det moralske kompasset ditt. Hvis nei må du vende dem ryggen – for godt. For disse klimahysteriske gærningene kommer aldri til å kunne bidra til å redde noe som helst, aller minst samfunnet. De er ødeleggere, ikke redningsmenn.

Vi voksne har et ansvar: Beskytte barn fra angst og redsel

Barn skal ikke være løsningen på voksenverdenens problemer – selv om problemene er reelle. Barn skal ikke involveres i voksnes konflikter, kamper, kriser og kriger. Det er ikke deres oppgave. Det er voksnes oppgave beskytte barna fra sånt. Gi dem glede, fremtidshåp og trygghetsfølelse. Fortelle dem at vi har kontroll og styring, tross alt. Forsikre dem om at trass bølger og humper i veien, trenger de ikke bekymre seg, for det jevner seg nok ut til slutt. We got this!.

Og selv om virkelige farer truer, eller det virkelig skjer noe fælt enten i familien eller der ute i verden, så er det viktig å fortelle barn at det ikke er deres feil, at det ikke er deres jobb å løse det, og at alt går alt bra til slutt. Det kan kanskje bli tøft og vanskelig en stund, men mennesket er eksperter på tilpasning, problemløsing, og våpenbruk om nødvendig. Ikke bekymre deg lille venn, vi er på ballen. Det sa faren min. Det er det som er oppskriften på en god forelder.

Da jeg var barn, sto hele den sovjetiske hæren på andre siden av Muren. Av og til forsvant fatter‘n i bunkeren, og ble borte en uke eller to. Dette var nemlig ingen «kald krig» for familien Andersen. Den var virkelig, og den var glovarm til tider, men pappa var tryggheten selv: «Ikke vær redd. Dette går bra. Ingen tør angripe NATO. Vi voksne fikser det. Sov godt.» Jeg stolte på ham. Han ga meg en god barndom. Jeg visste det var en fare, men jeg visste også at jeg var trygg. De voksne er på ballen. Vi passer på.

En skole full av lærere som spredde krigsfrykt 

Så når  hippie-lærerne på 70-tallet fortalte klassen, at nå var det rett før det ble atomkrig og vi alle ville bli utslettet i 3. verdenskrig hvis vi ikke øyeblikkelig la ned militæret, sang «I Natt Jag Drømde» og ble med i Nei til Atomvåpen, synes jeg de var sprø. Hva visste vel de tullingene? Jeg stolte heller pappa,  farmor, og sløydlæreren. Dette var rolige, sindige voksne som kanskje innerst inne var redde for atom-ragnarok, men forsikret oss barna alt går bra til slutt likevel. Hva er voksne ellers til for? De sa: «Dette trenger du ikke bekymre deg for, for vi vokse ordner dette.» Sånn snakker ekte voksne.

Men det sier ikke dagens klimaskremte foreldre, politikere eller ledere. De sier: «Få panikk, for alt holder på å gå til helvete, og de voksne står bak og har ingen kontroll overhodet! Enten må dere barn selv redde verden fra de voksne og klimadommedag, elles har dere ingen fremtid!!»  De dytter en syk 16 åring foran seg som eksempler på hvor riktig det er å ha klima-angst, Og de er dritstolte av det. De mener det er en god gjerning. Hva synes du? Hva skal barn med sånne voksne?

Voksne som sprer frykt blant barn – hva slags samfunn skal det bli? 

Hva skal samfunnet vårt med politikere som SV‘s Lysbakken som ønsker mer panikk hjertelig velkommen, og synes det er topp at barn og voksne blir fylt med angst, beven og mismot for fremtiden? Skal det forestille lederskap? Det er virkelig et strålende eksempel på godhetens tanketomme ondskap, denne tidsriktige, selvstentrerte overbevisningen om at man gjør noe godt, bare det er godt ment, uansett om resultatene er horrible, uoversiktlige og ødeleggende. Det er tanken som teller, for verden er i krise. Eller er det bare selvbildet deres som er i krise, og derfor er alt lov?

Og det er neimen ikke bare klimaangst disse uansvarlige fjolsene pumper inn i barna våre: Unge sinn blir proppet full av skyld for forurensing, forsøpling, ødeleggelse og overforbruk. De har skylden for at barna i Afrika er sulte og blir bombet, for en gang var hvite mann kolonimakt, og derfor har barna våre arvet skylden for alt som har gått galt i Afrika de siste tre generasjonene. (Som i SørAfrika, hvor hvite farmere nå er i ferd med å bli angrepet, torturert og utryddet, nettopp på grunn av dette sinnsyke narrativet.)

Europeiske barn lærer at samfunnet er fullt av rasister, nazister, miljøsvin og hatefulle hvite menn med onde intensjoner, som elsker å gjøre andre mest mulig vondt. (70-tallets lokkemenn med godtepose er bare peanøtter i forhold) Og det nytter ikke stole på de voksne vil ordne opp, for de gir blaffen i barnas fremtid og vil ødelegge verden med nasjonalisme, olje og CO2 – og ingenting er lenger under kontroll. Panikk!!

Da er det kanskje ikke så rart at disse leke-voksne (forskrekkelig mange av dem uten barn selv) som pumper barna fulle av dette farlige vrøvlet, er islams høye beskyttere i Europa. Denne fremmede overtroen fra oldtiden pumper både barn og voksne fulle av hat mot kvinner, jøder, vantro og ateister, og angst og redsel for synd, skam, bacon, alkohol, sex, lyst, djevelen, dommedag og Allah selv – guden som krever full underkastelse og likevel lover ingenting i retur. (Med mindre du blir martyr gjennom jihad, som er enste sikre veien til paradis i Islam). Resten går lukt til hælvete.

Barn burde vært beskyttet mot det også, for det blir aldri noe greie på samfunn med et sånt fundament. Å skremme unger er ikke pent, og bygger ikke noe godt – uansett intensjon. Det er bare ondskapsfullt.

Klimahysterikere er ikke i stand til å forstå hva de gjør galt. De mener det jo så godt 

Kommunestyrer over halve Norge er nå opptatt med å vedta «klimakrise», så unga virkelig skal pumpes fulle av frykt, og komme seg ut og demonstrere sin fortvilelse mot de voksne. Og her er paradokset: Samtidig som kommunens politikere elsker å piske frem klimafrykt, flyskam og skolestreik fordi klimaet viser «tydelige tegn til katastrofalt oppvarming», (noe som ikke er sant) er alle disse «gode» globalistene svært bekymret for psykiske problemer blant barn, og de kan ikke for sitt dyre liv BEGRIPE hvorfor psykiske problemer øker?  Hvordan KAN dette henge sammen må‘n tro??

Man blir bare helt matt av idiotien.

Dere har mista huet. Dere sprer panikkangst. Det finnes ingen klimakrise. Det har ikke vært noen global oppvarming på to tiår. Ro dere ned og pust i en pose! Og hadde denne krisen vært virkelig, så ville det likevel ikke rettferdiggjøre at man tar fremtidshåpet fra barn:  Barn skal være glade, optimistiske og problemfrie, og det er voksnes fordømte oppgave og sørge for. Basta!

Det ikke barnas jobb å ta ansvaret for jorden, klimaet eller samfunnet. Det er ikke deres ansvar å bekymre seg for fremtiden, eller ta ansvaret for å «redde jorden». Det er sånt voksne er til for, men dagens barn er omgitt av grønne politikere og klima-lobbyister som ikke skyr noen midler for å beholde grepet de har fått om samfunnet gjennom dommedagskulten sin. Selv om det ødelegger nattesøvnen til barna våre. Who cares? Jorden må reddes!

Derfor må vi ekte voksne gå til aksjon: Betal 200,- i abonnement i måneden, og spre denne artikkelen til så mange som mulig. Ingen har noen rett til å utnytte barn på denne måten. Det er ondskap forkledd som godhet.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.