Sakset/Fra hofta

Skriften sto på veggen (her i Paris). Koronaviruset, Covid-19, har satt ikke bare Norge, men hele verden på vent. Globalistenes drøm er kansellert. Nå er vi alle i samme båt. Foto: @Roy Vestfjord

Det måtte skje før eller senere: Helt siden 1990-tallet har samfunnet vårt i økende grad blitt overtatt av krefter som ønsker at det skal settes i konstant kriseberedskap for en påstått «klimakrise» som er umulig å få øye på for oss som har bodd på samme plassen noen tiår.

Klima-viruset har spredd seg fra miljøaktivister til politikere, til samfunnstopper, til næringslivet, helt uten tegn til motstand, smittevern eller immunforsvar. Hysteriet har eskalert nesten uhindret, takket være en totalt ukritisk presse og en barneprofet som gander panikk på samfunnet, til stor applaus fra toppolitikere. Men så kom altså naturen og virkeligheten og ødela alt.

Det er ganske vanvittig å se de samme aktørene som har pisket opp klimapanikk og uro i befolkningen, og påført barna angst, søvnløshet og fremtidsfrykt i måneder og år, helt uten hemninger eller filter nå trygler befolkningen om å opptre rolig og ikke få panikk. Det er så grusomt avslørende. De står fullstendig nakne, og alle bør peke og le, for ingenting kunne gjort agendaen bak den fiktive klimakrisen mer tydelig:

Erna Solberg har aldri trodd på klimakrisen

Hadde statsministeren virkelig trodd på klimakrisen, ville hun oppfordret til ro og verdighet rundt klimakrisen. Hun ville bedt voksne folk roe barn og ungdom og fortelle at alt kommer til å gå bra – slik ledere og voksne folk gjør når det faktisk er en helt ekte, reell krise. Det gjorde aldri Solberg, regjeringen eller partiene. Hvorfor? Det finnes bare én logisk forklaring: Politisk agenda. Folk med panikk tenker ikke, og folk som ikke tenker, stiller ikke kritiske spørsmål. Når statsledere sier «Vi har ikke tid til å diskutere, vi har bare 12 år på oss», så gjør det noe med huet til folk.

De fleste borgere og velgere stoler blindt på myndighetene, og folk med redsel og panikk er servile og lar seg lede som sauer. De tror på alt det de blir fortalt, gjør som de blir beordret til, og betaler gjerne dyrt for å bli reddet fra klima-helvetet. Sånt gjør panikkslagne mennesker uten å mukke, protestere eller stille kritiske spørsmål, for panikk gjør mennesker til en form for zombier. Klima-agendaen blir imidlertid krystallklar stilt opp mot korona-krisen.

Covid-19 er hverken fiktiv eller propaganda. Det er ikke et resultat av påstander om fremtiden eller bestillingsforskning som «eksperter» insisterer på er virkelig. Covid-19 er et naturprodukt, akkurat som meslinger, spanskesyken, Ebola, SARS eller MERS. Nå har viruset blitt sluppet løs i en overbefolket verden hvor nedriving av grenser har vært en besettelse for globalister som Erna Solberg, hvor «fri flyt» av varer og mennesker er opphevet til en politisk naturlov, og hvor millioner av mennesker til enhver tid er stuet sammen i transkontinentale jetfly, på vei mot nye byer hvor folk er stuet tett sammen.

Globalismen har skapt en tikkende bombe, et perfekt grunnlag for en internasjonal pandemi som burde skapt forsiktighet og en konstant og velfungerende beredskap i søkkrike land som Norge. Men hva brukte lederne og politikere tiden og pengene på?

Endeløst med fokus og penger på meningsløse klimatiltak

Statslederne i EU og Norge brukte ikke tiden eller kreftene på å planlegge for en pandemi som før eller senere måtte skje som resultat av deres egen ideologi.

Nei, de brukte alle krefter og ressurser på å skape klimahysteri – som bare gavner sterke globalist-krefter og kapitalkrefter, altså elitens egne venner og deres agenda. De lekte med ilden, i stedet for å kjøpe brannbiler eller smittevernutstyr. Sånt straffer seg, fordi virkeligheten er farlig.

Vi kan ikke styre hverken virus, gresshoppesvermer eller klimaet. Det er selvbedrag. Vi kan bare forberede oss best mulig. Norge og EU sto imidlertid helt uforberedt på korona-krisen – akkurat som EU sto totalt uforbredt på migrantkrisen i 2015, og fire år etter står like fordømt uforbredt på en ny migrantkrise som alle visste ville komme.

Ingenting av verdi er gjort. Dette sier alt om dagens ledelse av Europa og Norge. Det finnes ingen logikk, og det blir tydeliggjort gjennom hvor utrolig fort de snur 180 grader:

En politisk kuvending uten sidestykke

Under klimakrisen var myndighetenes fokus rettet 100 % mot utlandet og utlendinger. Lille Norge skulle redde absolutt alt, fra migranter i Hellas til kraftforsyningen i EU, og det var alltid endeløst med penger til tøvet, for denne fiktive krisen var i myndighetenes interesse. De kunne holde på uten hemninger fordi mainstream media fungerte som Pravda: Ingen kritiske spørsmål ble stilt, og makteliten ble hyllet for sin «handlekraft» mot det fiktive klimaproblemet og «globale løsninger».

Og nå? En uke etterpå? Da er myndighetenes fokus rettet 100 % mot deres eget land, mot Norge og nordmenn og til helvete med alle utlendingene og hele klimatøvet. Det er som blåst bort, og alle vet hvorfor:

Covid-19 er en ekte krise, som vil ta liv på ordentlig, og det er ingenting politikere frykter mer

Bunnløs bistandskorrupsjon og virkningsløs milliardsløsing på «klimatiltak» kan politikere alltid ro seg ut av, men ikke en pandemi som dreper. Det bordet fanger. Og derfor hører du ikke et pip om klimatøvet nå. Men det dukker nok opp igjen, skal du se. Det er altfor mye penger og makt involvert til å gi opp.

Ringvirkningene av den fiktive klimakrisen er imidlertid menneskeskapt, og den er derfor under full kontroll: Naturrasering med vindkraft, energifattigdom og fossilenergi-fiendtlig politikk som saboterer hverdagen for folk, gjennomføres fordi vi angivelig «ikke har noe valg». Men i realiteten var alt et frivillig valg.

Ringvirkningene av det naturskapte Covid-19-viruset, forsterket av globalistenes utopiske og farlige drømmer og Tornerose-søvnen de fikk lullet så mange inn i, er derimot helt ute av kontroll.

Folk vil dø, samfunnet vil stoppe opp, og ingen aner hvor lenge det vil vare

Slik ser en ekte krise ut, og den tvinger falske politikere til å gjøre en ekte innsats. Dette er en grusom realitetsorientering for et samfunn som er hekta på grønne verdier, men som ikke lenger forstår hva naturen er eller hvordan den fungerer. Dette er en leksjon direkte fra virkeligheten.

Det finnes ingen selvoppholdelsesdrift i globalismen. Globalistisk tenkning er selvutslettende – det er derfor stater som Ungarn, Polen og mange flere ikke holder på med den slags. De har erfaring med invasjoner, diktatur, imperier og harde tider, og vil ikke utslette suverenitet, grenser og kontroll på vegne av «det store vi». Kina og Russland gjør det heller ikke; de har sine egne agendaer. Bare Europa driver med slik selvdestruksjon nå, etter at Trump stoppet galskapen i USA.

Hvis du tror denne naive selvutslettelsen bare strekker seg til at ordet «patriot» har blitt et skjellsord, eller at Norge helt mangler beredskap for en pandemi, så tar du feil. Problemet stikker mye dypere: Vi kjøper F35-jagerfly for hundrevis av milliarder for å stoppe en invasjon, setter vedlikeholdet ut på anbud, samler alt i store bombemål, men blir likevel invadert av ubevæpnede lykkejegere på sykkel over russergrensen. (Det er lov å le …)

Vi kjøper fregatter til milliarder fra Spania som blir senket av et stort og langsomt lasteskip som tøffer av gårde på rett kurs med fulle lanterner. Vi er ikke i nærheten av å være selvforsynte med mat, og har opphevet alle kornlagre, for som snøfnugg-politikerne forklarer med overbærende glis: «Vi kan kjøpe korn fra utlandet hvis det blir krise». Oh dear …

Nei, vi kan ikke det. Krise er ikke-normalitet. Krise innebærer nettopp at man ikke kan gjøre det man har gjort hele tiden, og må stole på at man er forberedt på det verste. Man må ha levd i overkant lenge og beskyttet i sin egen oljesmurte safespace-boble, fritatt for enhver historietime, for ikke å forstå noe så grunnleggende.

Vi kan ikke kjøpe korn, vernemasker, vaksiner eller militær hjelp fra utlandet hvis det blir krise, for da kommer landene som lager alt dette til å prioritere sin egen befolkning og egen sikkerhet.

Da vil enhver «solidaritet» med andre land opphøre på timen, akkurat som norske politikere plutselig ble opptatt av sitt eget land og egen befolkning, stilt overfor en ekte krise. Derfor bør korona-krisen utløse en politisk revolusjon og en fundamentalt ny virkelighetsorientering når dette endelig blåser over. Her må det oppvask til. Og hva skal du gjøre i mellomtiden?

Følg rådene fra helsepersonell … og Douglas Adams

Dagens Norge er så gjennom-akademisert at alle forventer at «ekspertene» har alle svar. Klimakrisen har lært oss at «forskere» kan spå klimaet frem til år 2100 … og at 97 % av dem er 99,99 % sikre på at svarene de har er 100 % riktige.

Vitenskapen er avgjort. Det er absurd. Bullshit. Det misbruk av vitenskapen, for det er ingen som vet hva klimaet vil finne på om ti år. Og ingen kan fortelle deg fakta om Covid-19 eller fremtiden heller. Vi må bare se det an og følge den viktigste regelen av alle.

«DON‘T PANIC!»

OK? Ikke få panikk. Panikk er ikke bra, i motsetning til hva euro-eliten, media, politikere og Greta Thunberg har fortalt deg. Panikk og hysteri medfører aldri noe godt, løser ingenting og har aldri reddet hverken liv eller samfunn. Opptre heller rolig, voksent og verdig, pass på deg selv og dine, for ingen andre kommer til å ha tid, mot eller ressurser til å gjøre det. Og husk: Fortell alle barna at voksne har full kontroll og at de små ikke trenger å bekymre seg … enten det er sant eller ikke, for det er dét voksne er til for.

Selv om dette er en krise som rammer hardt og vil forandre Norge, er ikke alt kullsvart. Naturen kan produsere virus som er mye verre og farligere enn dette, tross alt. Og alt går over til slutt. Også dette. Før eller senere, på en eller annen måte.

Man må heller spørre seg om Norge nå er kurert for klimahysteriske politikere som har ønsket å påføre samfunnet og borgerne panikk. Har vi ikke fått nok av den slags nå? Nå har de nemlig fått en reell krise i hendene. Den vil tvinge dem til å kutte ut krisemaksimeringen og faktisk gjøre jobben sin som tjenere for nordmenn og Norge.

Dermed har Covid-19 gjort oss alle til nasjonalister og patrioter. Nå er vi alle i samme båt.

 

Kent Andersen kommer snart med en ny bok om klimahysteriet, og hans forrige bok, «Godhetens tanketomme ondskap», er for tiden utsolgt. Inntil den kommer i nytt opplag, kan vi anbefale denne og flere andre viktige bøker fra vårt forlag. Bruk tiden i karantene til å ta vare på dine nærmeste, og til å lese!

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: