Mandag 9. august arrangerer Miljødirektoratet pressekonferansen Siste nytt fra FNs klimapanel sammen med Cicero, Bjerknessenteret og Norsk Polarinstitutt, som alle lever av å supplere eliten med «forskning» som viser en katastrofal og rask menneskeskapt global oppvarming. Derfor vil forskningen deres vil vise (suprise!) at vi har bare noen få år igjen for å redde verden, og det haster å sette inn «klimatiltak», uansett kostnad og konsekvenser. Problemet er at dette har klimaindustrien sagt i over 30 år, og det har feilet så langt. Men pinligheten stopper ikke der:

For bare femten år siden var klimaindustriens bestillingsforskere manisk opptatt av å påpeke at «vær er ikke klima», i et forsøk på å opprettholde et skinn av vitenskapelig integritet. Men etter 30 år med feilslåtte skremsler står hele svindelindustrien igjen med null klimakatastrofer, null global oppvarming og null troverdighet. Det siste halmstrået nå er å saumfare kloden etter uvanlige værfenomen og presentere  dem som «bevis» for den påståtte klimakrisa. Nå er faktisk minst en million klimaforskere enige om at vær er klima likevel! Og hvis ikke de globalistiske oppdragsgiverne deres får beholde makta og pengene, så vil jorden til helvete. «Vi har ødelagt været», sier bekymrede borgere som ikke har noe naturlig immunforsvar mot svindel og massemanipulasjon.

Slutten for «global oppvarming», til fordel for «klimaendringer»

For rundt femten år siden sluttet den søkkrike klimaindustrien å bekjempe «global oppvarming» og begynte heller å bekjempe generelle «klimaendringer». «Global oppvarming» var nemlig altfor spesifikt og etterprøvbart, mens «klimaendringer» kan bety hva som helst når man jakter på penger, makt og prestisje. Det ligger nemlig mye makt i ordbruk, og disse kuppmakerne informerer aldri publikum om at klimaendringer er et konstant naturfenomen som alltid svinger hit eller dit, uten noe forutsigelig eller kontrollerbart mønster på kort sikt. Man kan ikke bekjempe «klimaendringer», like lite som man kan bekjempe at solen står opp om morgenen.

Likevel ligger fortsatt «en rask og ukontrollert oppvarming» til grunn for svindelen, tjue år etter at «hockeykølla» ble avslørt som forskningsfusk. Som del av dette konstante propagandamaskineriet ble værkartene i alle Europas værmeldinger farget vulkanrøde så fort temperaturen går over moderate 18 grader. Dette er et ganske barnslig og ynkelig propagnadagrep, men dessverre virker det:

Frykten sitter i kroppen på folk flest, og der skal den forbli. Folk under 30 er dressert til å «redde kloden» og alltid se etter «tegn» på klimakrise, og når religiøse mennesker ser etter «tegn» på dommedag og død, ja, da finner de det overalt. De reagerer også med fråde og raseri hvis noen påpeker at de lider av propagandaindusert massepsykose – som ironisk nok best kureres med å puste i en pose og få en god dose sunn og harmløs CO2 til å klarne hodet.

Alt går altså helt etter planen for å få folk til å oppgi både livsstil, frihet, bevegelsesfrihet, ytringsfrihet, penger og makt til globalist-eliten – for påfallende nok er det bare globalist-eliten som kan redde oss. Er ikke dét rart? «Gi oss makta og pengene, så blir du reddet. Spre tvil og skepsis, så vil barna dine dø!» er omkvedet i klartekst. Og folk elsker det. De opptrer som nyttige idioter for politikere og kapitalkrefter som bygger vindmøller, selger ut landet og svindler strømregningen til nye høyder.

For det er dét klimahysteriet er til for. Ikke redde kloden eller skape bedre miljø, men generere endeløse mengder makt, penger og prestisje. Eller alt på en gang. Klimakrisen er et politisk multiverktøy basert på fiksjon, akkurat som hekseplagen i 1590, eller jødeplagen i 1936. Propaganda virker. Massehysteri likeså.

Full kontroll over alle samfunnsinstitusjoner, og ingen bremser. Men fortsatt to skjær i sjøen: 

Den søkkrike og ultraprofitable klimaindustrien har full kontroll over akademia, og finansierer hemningsløst forskere som skal gi dem legitimitet. De har også full kontroll over både media og Stortinget i Norge samt mesteparten av den vestlige verden … altså de landene som har penger å avse til dette tøvet.

Klimasaken er imidlertid en ikkesak i fattige land. Det er ingen grunn til å drive propaganda der, siden det ikke er noen penger å tjene – tvert om er det dem som skal motta klimapenger fra Vesten. Alt er rigget, og for den allmektige klimaindustrien er det egentlig bare to skjær i sjøen:

Covid-19 og en total mangel på klimakatastrofer

Covid-19 var en ekte helsetrussel som måtte tas på alvor, siden ingen visste hvor farlig viruset var. Dessverre ødela fenomenet hele momentumet på klimahysteriet. Det tok trykket ut av den oppblåsbare PR-dukken Greta Thunberg, og fjernet alt fokus fra henne, så hun i praksis gikk av moten to år for tidlig. Og i stedet for å se etter «tegn» på fiktiv klimakrise og kommende dommedag, ble folk nødt til å se etter tegn på ekte sykdom som har sendt mange til intensiven i månedsvis, med store senskader, mens resten av samfunnet vandret rundt med munnbind som om apokalypsen allerede er her.

Det tok litt tid for klimaindustrien å samle seg etter denne virus-knockouten, som ironisk nok viste alle borgere hvor viktige grenser, nasjoner og selvråderett faktisk er, og beviste at å stenge grenser for massebevegelse kan gjøres når som helst på en uke, hvis det bare er politisk vilje til det. (Dette er nyttig lærdom som ikke skal bli glemt så fort.) Nå er imidlertid klimaindustriens propagandaapparat i full gang med å implementere Covid-katastrofen på nok et bevis for hvor viktig det er med et «Great Reset» for vestlige land … også kjent som «Det Store Spranget», som skal ta oss tilbake til Maos energifattige sykkelsamfunn styrt av Eliten og «verdenssamfunnet». De kaller det «solidaritet» og «bærekraftsmål». Hva kan possibly gå galt?

Ingen klimaendringer på flere tiår. Hva gjør de som lever av menneskeskapt global oppvarming da? 

Verre er den totale mangelen på reelle klimaendringer og klimakatastrofer. Global temperatur har økt bare 0,8 grader på over 160 år, og det er godt innenfor naturens normale og konstante variasjoner. Samtlige kostbare datamodeller og fremskrivninger har vært mindre presise enn gjettverk, og i over 20 år har klodens temperatur vært uvanlig stabil, i den grad at selv IPCC har kalt det «en pause i oppvarmingen». Og verst av alt: Global temperatur viser tegn til å synke. Da er det bare én ting å gjøre for de antidemokratiske kreftene – bruke ethvert uvanlig værfenomen som kliamabevis: Tørke, skogbranner, flom, stormer, regn og hagl verden rundt. Anything will do!

Sommeren er høysesong for klimaskremming i elitens mainstream media: For mye varme eller for lite varme. For lite nedbør eller for mye nedbør. Tilfeldige flommer eller skogbranner som har skjedd mange ganger før, presenteres som «tegn» vi aldri har sett før. Alt man kan finne av værfenomen selges inn som menneskeskapt klimakrise, av medier som har brutt helt sammen overfor sitt samfunnsoppdrag.

Felles for dette bondefangeriet er at man sammenligner dagens hendelser med historiske data, men bare så langt tilbake dataene passer til eventyret. Data som viser at det var verre tidligere, eller at det har skjedd mange ganger før, utelates. Andre ganger sensurerer redaktører det journalistene skriver, slik at bare den rette klimaliturgien slipper ut. Eksempler på dette er NRKs famøse «nullpunkt». Eller hva med medias totalt useriøse formidling av varmebølgen i USA? Det var nemlig musestille angående kuldebølgen som inntraff samtidig. Høytrykk sammen med tilhørende lavtrykk er nemlig helt naturlig sommervær, men det kan vris til klimakatastrofe når ingen medier arresterer løgnene.

Naturlig storflom ble til klimabevis

Politikere i fleng har kappes om å presentere storflommen i Europa som et «tegn» på klimakrise. En måneds normalnedbør falt på 2 døgn over deler av Tyskland, og selv om det er uvanlig, er dette et spesielt værfenomen som har inntruffet mange ganger før – for eksempel i 2002, da 110 liv gikk tapt i sju land. Men i 2002 gjaldt fortsatt sannheten om at «vær er ikke klima» som faktagrunnlag for klimaindustrien.

Nå er imidlertid alle tusenårsflommer, hundreårsflommer eller tiårsflommer blitt «unike», akkurat som skogbranner som ikke skyldes at det har blitt 0,8 grader varmere på 160 år, (det begynner ikke å brenne fordi det blir 0,8 grader varmere i lufta) men at misforstått miljøvern gjør skogene til rene kruttønner,  som i Australia i 2020. Men hvem trenger fakta når man har et massehysteri å opprettholde?

Flommen i 2002 sørget for at et europeisk varslingsystem (EFAS – European Flood Awareness System) ble opprettet for å unngå et lignende tap av menneskeliv. Det sviktet fullstendig i år, til tross for at tyske myndigheter fikk det første flomvarselet av EFAS 10. juli. Deretter fulgte detaljerte varsler om at Rhinland ville bli rammet av «ekstrem» flom, spesielt langs elvene Erft og Ahr, og i byer som Hagen og Altena.

Flommen i Tyskland var en varslet, menneskeskapt katastrofe

Varslene viste seg å være ekstremt treffsikre, men politikere og forvaltning sov godt. Alle demninger var lukket og fulle av vann allerede. Det var en menneskeskapt katastrofe, men den hadde ingenting med klima å gjøre. Den var bare nyttig for å beholde makta. eller som MDG sa på Twitter nylig:

Klimakrisa er nå. Sommeren har vært preget av ekstreme hetebølger, flom og skogbranner verden over. Mennesker har mistet livet. Du har nøkkelen til å stoppe utviklingen. Om seks dager åpner stemmelokalene og du kan velge et parti som setter klima først i alle saker. #stemMDG

Den fanatiske MDG-sekten har helt rett i at dette er et klimavalg:

Valget i år er ikke bare et klimavalg – det er også Norges tredje EU-valg. Du kan velge mellom høyere strømregning, dyrere drivstoff, flere vindmøller, mindre selvråderett og mer makt til EU og FN gjennom Høyre-blokken, eller Ap-blokken, som fører nøyaktig samme politikk. Eller du kan bruke fornuften, som voksne mennesker skal.

Det finnes ingen rask og katastrofal global oppvarming. Ingen klimakatastrofer. Ingen klimaflyktninger. Ingen havstigning, og ingen spådommer som har slått til. Men du verden så mange rike sleipinger det finnes i politikk, forskningsmiljøer, næringsliv og media.

Det er derfor de dyrker klimakrisa, som ikke finnes.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.