I et intervju i VG fra 16. august flagger Jonas Gahr Støre hva han vil prioritere som statsminister: IKKE å få ned kostnader, gjøre livet lettere for folk eller sørge for ansvarlig politikk som gjør energien billigere for både private og næringslivet. Nei, akkurat som Erna Solberg vil Støre være en ukritisk logrebikkje for MDG-ekstremismen, og sier til VG at «han som statsminister personlig vil drive frem klimaarbeidet». Det gleder nok grønne ekstremister, vindkraft-svindlerne og klima-profitørene stort. Resten av Norge kan grue seg, for dette blir dyrt, dumt, meningsløst … og farlig.

De fleste velgere har ingen begrep om hva som er i ferd med å ramme dem gjennom Stortingets ukritiske og totalitære klimahysteri: De ni stortingspartiene har inngått et forbund om å ødelegge Norges økonomi og velferdssamfunn med luftslott og utopier, gjennom å sørge for at Norge (som eneste land i verden) oppfyller sine hellige «klimaforpliktelser» – uansett hva det koster, uansett hvem eller hva de rammer, og uansett hvor lite man oppnår. Og denne kjemperisikoen tar globalistene fordi fremtidsforskning viser at det vil skape bedre vær på Toten i år 2100. Klimahysteriets Nostradamaus-vitenskap spår total katastofe hvis ikke norske ferger går på batteri innen 2030. Så dumt er det – og hele Stortinget er med på det.

Det finnes ingen bremser, sikkerhetsfunksjoner eller begrensninger i klimahysteriet i det offentlige Norge lenger

Klimahysteriet blant politikere er skremmende likt en manisk psykose, hvor pasienten ikke lenger klarer å tenke rasjonelt, logisk og ansvarlig, og er monomant opptatt av sin egen fiksering, som alltid er preget av et uverdig og frenetisk hastverk, uten vilje eller evne til å høre på fornuft, argumenter, problemstillinger eller tenke konsekvenser. Enhver innsigelse og ethvert regnestykke blir møtt med et bibelsk «det står skrevet i IPCC: Vitenskapen er enig». Noe som naturligvis ikke er sant.

Media konkurrerer nå om hvem som kan skremme folk mest mulig, mens partiledere konkurrerer om hvem som er mest manisk, og paradoksalt nok: Et stort flertall av velgerne ser ut til å synes at dette er en adferd som er prisverdig. Når Støre sier rett ut at han ikke lenger bryr seg om økonomi og budsjett, og heller vil veie kutt av harmløs plantenæring like tungt, så er det en politisk selvmordspakt. Arbeiderparti-blokken skal altså med overlegg gjøre hverdagen dyrere og vanskeligere for folk og bedrifter – og med det bekrefter Støre at han deler Erna Solbergs politiske linje de siste tiårene: «Det spiller ingen rolle hva det koster, for det vil fungere og redde kloden i fremtiden». Slike fremtids-eksperimenter med eget samfunn er helt i tråd med hva Angela Merkel gjorde med EU i 2015. «Wir schaffen das». Det var løgn, det også.

Alltid endeløst med penger til egen globalisme. Aldri penger nok til folket eller landet 

Støre avslører ikke bare at han er grepet av manisk massehysteri og «target fixation».  Han avslører også grandiose vrangforestillinger om at klimakampen vil være en slags «kulturrevolusjon» med «Store Skritt Fremover» og «år null»-visjoner som forandrer hele samfunnet gjennom en «grønn omstilling» som ikke kan gå galt. Det finnes ikke et fnugg av tvil. Alt han mener og gjør, er riktig, og dét alene kvalifiserer til terapi i stedet for statsministerstolen. Støre avslører seg selv kort og godt som en samfunnstrussel. Men han kan jo ikke være noe dårligere enn Erna Solberg.

De fleste velgere bør få gåsehud når partiledere vil drastisk endre et samfunn som allerede fungerer godt, og var et av de mest veldrevne i verden i år 2000. Og de bør skrike når omstillingen skal skje lynraskt gjennom politiske tiltak som utelukkende er basert på eksperimentell teknologi, matematiske fremtidsmodeller, skråsikkerhet og «forskere» som hevder å sitte med fremtidsempiri. Det er gjennom denne krystallkuleforskningen at Solberg og Støre på en magisk måte kan vite hva som vil skje i fremtiden hvis de ikke gjennomfører galskapen sin, og de er villig til å risikere din og dine barnas fremtid på denne arrogante skråsikkerheten. Problemet er nemlig at så langt har klimahysterikere tatt feil i 30 år.

Det er verdt å merke seg at dette er nøyaktig samme grandiose galskap som altså skapte innvandringskaoset i Tyskland og Sverige: Selvgode politikere som skråsikkert ville endre samfunnet gjennom raske tiltak, basert på hule forsikringer om at alt ville gå helt strålende. Nå har Sverige voldtektsrekorden. Støre sier til VG at han «som statsminister personlig vil drive frem klimaarbeidet» gjennom fire tiltak.

  • Alle statsråder skal få ansvar for klima på sitt felt og må levere.
  • CO₂-regnskapet skal bli like viktig som statsbudsjettet.
  • Han vil ha LO og NHO med på et forpliktende klimasamarbeid.
  • Han lover nok norske kutt til at vi når klimamålene.

Dette er fanatisme, og han har skremmende mange på Stortinget med seg. Grunnen er at alle stortingspartiene fra Rødt til FrP har undertegnet Paris-avtalen og mener at kutt i globale CO2-utslipp er viktig gjennom bygging av vindkraft,  «fornybar energi» og «omstilling». Og både Stortinget og media er 97 % sikre på at alle borgere i Norge deler elitens tanketomme klima-mani hele veien fra Arendalsuka til Davos-møtene. Men er dét sant?

Problemet er at folk har øyne i hodet, og folk ser konsekvensene av galskapen

Fornuftige folk (som ikke er hekta på religiøst massehysteri, og ser etter «tegn» som bekrefter at undergangen er nær) ser ingen klimaendringer. Ingen havstigning. Ingen klimakatastrofe. De de ser, er 30 år med fullstendig feilslåtte dommedagsvarsler og katastrofealarm. Det de faktisk ser, er en katastrofal økning i strømprisene, energiprisene, som igjen gir økning i matpriser, levekostnader og samferdsel. Og det er globalistenes skyld gjennom dårlig politikk som gagner EU og andre land, men rammer Norge og nordmenn.

De ser NRK pumpe ut ensidig klimapropaganda ved å farge værkart vulkanrøde ved 18 grader, erklære værfenomen som klimabevis, og hevde at enhver skogbrann i verden skyldes 0,8 grader varmere vær de siste 160 år. Voksne, fornuftige folk har fått nok av dette tøvet. Det finnes nemlig ingen klimakrise. Ingen rask oppvarming. CO2 er ikke forurensing og styrer ikke klimaet på jorden. Og ingen forskere kan spå fremtidens klima. Vitenskapen er krystallklar på dette. Alt er massehysteri og propaganda. Alle pengene er bortkastet, og alle klimatiltakene er meningsløse.

Folk ser vindturbinene i naturen og sleipe vindkraft-svindlere som ler hele veien til neste kommunestyremøte, hvor de skal selge inn grandiose batterifabrikker gjennom lobbyister som før var kommunepolitikere for SV, men nå jobber for storkapitalen. De ser klimapolitikken er et direkte angrep på folks privatøkonomi, bedriftenes bunnlinje og fergetrafikken, som før fungerte helt perfekt, men nå skal tvinges over på eksperimentelle batteriferger som representerer en gigantisk sikkerhetsrisko. Ingen utredninger eller prøveprosjekter er ønsket, for det haster med å redde kloden.

Alt haster. Alt skal forandres, og det må skje NÅ!!

Klimahysteriet er et «koste hva det koste vil», som igjen genererer ufattelige pengesummer til kommersielle profitører som plutselig hevder å ha fått miljøvern og «redde kloden» som øverste fokus. How convenient! Folk ser politikere uten fnugg av teknologisk kompetanse eller innsikt vedta fremtidens teknologi, basert på inkompetanse, SciFi og naturødeleggende sol- og vindkraft som ble utkonkurrert i 1720 av dampmaskinen, som kunne levere kraft på kommando, 24 timer i døgnet, og som dermed skapte den industrielle revolusjon og våre moderne samfunn.

Nå lover Støre at vi skal tilbake til et oljeløst sykkelsamfunn som Kina anno 1960, og du vil eie ingenting og være lykkelig. «Klimakampen vil forandre hele samfunnet. Den vil berøre alle nordmenn og alle deler av samfunnet». Høres ikke det betryggende ut? Kan noe gå galt under en leder som knapt klarer å holde partiet flytende på 20 prosent? I intervjuet repeterer Støre Erna Solbergs forsikringer om at dette «blir vanskelig». Det er århudrets understatement: Alt er nemlig gjort klart for energimangel og utkobling av strømmen i Norge.  Støre sier til VG:

– I noen sammenhenger vil det helt sikkert smerte, og nettopp derfor må klimapolitikken være rettferdig, slik at vanlige folk ikke sitter igjen med den største regningen.

Ta en titt på strømregningen din og fortell meg hva du mener om det løftet? Eller ta en titt på pumpeprisen for bensin og diesel i oljelandet Norge, og fortell hvor «rettferdig» det er? Fortell meg hvor rettferdig det er at Ap og SV skal «bekjempe forskjeller» samtidig som de skal importere forskjeller med dårlig innvandringspolitikk, og skape forskjeller med kostbar klimapolitikk. Kommentarfeltet er åpent, i motsetning til elitens løgnmedier, som nekter å gjøre samfunnsjobben pressen skal gjøre overfor eliten og makthavere: stille kritiske spørsmål.

Sannheten er at globalist-eliten, med Støre og Solberg i spissen, er hensynsløse: De har penger nok og steker valgflesk så bullshit-fettet spruter, men etter valget er det ingen som kan ta fra dem jobben når strømprisen stiger til 2,50 og bensinprisen til 25 kroner på grunn av vanvittige CO2-avgifter. «Vi har ikke noe valg», skjønner du.

Folk i Nord-Norge kan jo bare kjøpe seg en batteribil til en million, så kan de heller lade med dieselaggregater. Og det er like greit, for i 2025 blir det forbudt å selge trygge, driftssikre fossilbiler i Norge. Støre forventer at produksjonen av olje kuttes med 50 prosent innen 2030, og peker på at etterspørselen faller i markedet. Hvordan man skal opprettholde en velferdsstat som går 250 milliarder i underskudd da, er visstnok lett å løse: «Vi skal leve av å redde klimaet», sa Støre i 2019, men forklarte aldri hvordan. Denne fyren stemmer 20 % av velgerne på. Antagelig av gammel vane, fordi media ikke forteller dem sannheten, eller fordi Solberg har akkurat samme politikken.

At etterspørselen etter fossil energi faller i markedet, er også blank løgn. Bruken av fossil energi øker helt jevnt og trutt, i tråd med populasjonsveksten i verden. EU har bygget nye gasslinjer til Russland. Kina har ingen planer om «grønn omstilling» som kan skape energimangel og dermed matmangel i verdens største diktatur. Det er bare Norge og Europa som skal blakke seg på dette samfunnseksperimentet, for det er bare Norge og Europa som har dårlige nok ledere, med altfor mye skattepenger tilgjengelig.

Et klimavalg • Norges tredje EU-valg • Og et elitevalg 

Én ting er riktig: Dette ER et klimavalg. Det er siste sjanse for folket til å si at «dette er komplett galskap», for om fire år vil de sprø klimailtakene ha blitt så omfattende at langvarige skadevirkninger er helt uunngåelige, samtidig som klimakatastrofene fortsatt uteblir. Du skjønner ikke omfanget av denne svindelen, som gjelder makt, penger og prestisje, og som er bygget opp gjennom flere tiår. Kjøp boken «Klima Antiklimaks» og forstå.  

Dette er også et EU-valg, hvor både Høyre-blokken og Arbeiderparti-blokken egentlig er helt enige om at Norge må gi fra seg enda mer selvråderett, grunnlov og skattepenger til byråkratene i EU, og sementeres som en koloni i EU-imperiet, som dermed kan ta fra oss alt: Fisken. Energien. Råvarene. Industrien. Og fuck nordmenn. Til gjengjeld skal vi få enda flere analfabeter fra islambeltet som du skal betale for, og enda mer sosial dumping velsignet av LO.

Men først og fremst er dette et valg som gjelder hvem og hva som skal styre Norge: EU, globalistene og klimaliten − eller folket? Og du har ikke mange valg, siden alle de ni globalistpartiene står bak Paris-avtalen. Stopp selvskadingen. Please.

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂