Al Gore var en av hovedtalerne på World Economic Forum i Davos 22. januar. Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Scanpix

Tidligere visepresident og Nobels-tulleprisvinner Al Gore viser ingen tegn til å lære av egne feil. Under en konferanse i Atlanta forrige uke sto han foran en sal fylt med 2000 mennesker, og messet om klimaendringer som kan bety slutten for sivilisasjonen. Repent ye Carbonsinners! Denne gang har han rett!  Helt sikkert! Eller ikke. 

Det var under starten av «Climate Reality Project» (ironi er lite forstått i klimakretser) i Atlantas World Congress Center 14. mars, at Al Gore fyrte av nok en av sine dystre advarsler – i en ubegripelig lang rekke av feilslåtte advarsler.

«Aktivismen vi ser på gater og torg nå, er viktigere enn noe som har skjedd siden borgerkrigen. Vi står overfor en økologisk krise som kan bety slutten for all sivilisasjon»

Intet mindre liksom.

Gore delte scenen med kirkelige ledere og TV-kjendisen Pete Davidson fra Saturday Night Live, som trakk paralleller mellom miljøkampen og «en jente du er forelsket i, men som nettopp ble forlovet med en annen. Da er situasjonen alvorlig, men du har fortsatt tid på deg.»

Det forunderlige er ikke bare at klimahysteriets yppersteprest Al Gore fortsatt klarer å samle 2000 tilhørere på sine prekener – selv om absolutt alle hans spådommer om fremtiden har vist seg å være 100% feil, datoene for «tippepunktet» flyttes nemlig gang på gang, og nye deadlines fastsettes det med samme bombastiske sikkerhet ommat og ommattatt.

Nei: Det mest forunderlige er at denne endeløse rekken av feil på feil på feil, fortsatt ikke gir klimamenigheten den minste, ørlille fnugg av tvil. Ingenting. Tiltroen til dommedagsprofetiene er 100% – selv om det snør som aldri før, havet ikke stiger, isbjørner har det bra, og temperaturen på jorden er usedvanlig stabil i historisk perspektiv. Hvordan blir man så lydig?

Det finnes ingen klimakrise. Ikke her, og ikke nå 

Den globale oppvarmingen stoppet opp før Al Gore lagde propagandafilmen sin. IPCC er tatt i fusk flere ganger, og bare de troende ser masse «tegn» på «store og dramatiske klimaendringer» overalt, mens vi vanlige, fornuftige folk lurer på når alle disse krisene skal åpenbare seg? Det vi ser, er bare helt normalt vær. Hvor er krisen?

Mangelen på reelle klimakatastrofer, alle stupide dommedags-deadlines som stadig resirkuleres, og det økende gapet mellom IPCCs spådommer og faktiske, observerte resultater fra naturens side, gjør at tvilen sprer seg raskt og ukontrollert i sosiale media nå. I vitenskaplige kretser begynner også klimaindustriens kyniske misbruk av vitenskap å skape stadig flere kritiske røster. Det baller på seg.

Som om ikke det var nok, er de katastrofale resultatene av Angela Merkels «Grønne Skifte» stadig mer merkbar for folk flest – ikke minst på strømregningen. Problemene er nøyaktig de samme som ingeniører advarte om, og de blir ikke mindre av å bygge enda flere vindmøller. Tvert om. Folk som er bekymret for Erna Solbergs naive, teknologiske uvitenhet, er bekymret med all mulig grunn. Dette blir dyrt. Jævlig dyrt.

De politiske kreftene bak klimahysteriet er imidlertid ikke interessert i fakta, resultater, matematikk, fysikk eller vitenskap, og det har ingen effekt på dem. De er ikke interessert i at skepsis sprer seg heller, derfor fortsetter dommedagsvarslene å strømme på, mens kritikere hetses som aldri før.  Det eneste de politiske kreftene er interessert i, er at klimaboblen de har skapt får vokse seg enda større. De har nemlig skapt en multi-billion-industri som er «too big to fail», og den er en høyst reell trussel mot våre samfunn. Look to France og de gule vestene.

Mangelen på katastrofer setter den gigantiske klimaindustrien i en stadig vondere skvis

Det er alltid vanskelig å holde menigheten samlet og lydig når spådommene feiler, og dommedag uteblir. Derfor tyr klima-presteskapet til stadig mer desperate metoder for å holde boblen oppblåst. Det siste er misbruk av barn og unge som politiske aktivister, slik sosialistiske regimer alltid har hatt en tendens til; barn og unge er lettest styre med hjernevask, og har minst motstandskraft mot propaganda og fake news. Det er like kvalmende som det er kynisk, men det er ikke overraskende:

Et sammenbrudd for klimahysteriet, vil skape en høyst reell økonomisk katastrofe i vestlige land, og et katastrofalt prestisjenederlag for eliten. Det vil ødelegge politiske maktstrukturer bygget opp gjennom flere tiår, og det er uakseptabelt. Derfor det være en klimakrise der ute. Og finnes den ikke, må den konstrueres og dyrkes. Men stort sett bare i Europa, for vi er de eneste som er dumme og rike nok til å akseptere det. Resten av verden gir stort sett blaffen.

Dette er grunnen til at ingen observerbare resultater biter på klimaindustrien. Ingen fakta eller argumenter kan stoppe den, for de har jerngrep over mainstream media også. De vil fortsette med det fiktive «grønne skiftet» og sine dystre dommedagsvarsler om global oppvarming som holder pengestrømmen i gang, uansett hva virkeligheten, vitenskapen eller fasiten viser…om så resten av Europa går på skøyter i juli. Akkurat det kan faktisk skje når som helst. For klimaet varierer. Bevares, jada.

Ingen vet hva klimaet på jorden vil gjøre til neste år

Vi kan ikke styre jordens klima, som i sin helhet er skapt av solens oppvarming. Uten solen, intet klima. Hadde vi klart å kutte alle våre CO2-utslipp, ville vi bare oppnå reduserte avlinger, mens klimaendringene vil fortsette som før. Det er ingenting vi kan gjøre med det. Vi er ikke guder.

Du har altså blitt rundlurt, men én ting skal Al Gore ha: Klimaendringer kan faktisk bety slutten for sivilisasjonen. Den store trusselen er naturligvis global nedkjøling, Litt mer CO2 i atmosfæren, og 0,8 grader varmere klima de siste 160 årene, har gitt naturen en grønn eksplosjon, og store nok avlinger til å fø snart 8 mrd mennesker. Så langt har det vært en velsignelse, men en liten eller stor istid vil ødelegge alle avlinger globalt. Ingenting gror i kulda.

En «liten istid» vil virkelig bli katastrofe. Raskt og nådeløst 

Menneskeheten har satt seg i en svært farlig situasjon: Ingenting må gå galt med avlingene våre. Og når ingenting må gå galt, så gjør det gjerne det. Dessverre er det ingenting vi kan gjøre med den trusselen heller. Klimaet er en lunefull, kaotisk og uforutsigelig naturkraft, akkurat som astroidenedslag, jordskjelv, vulkaner, lynnedslag, tornadoer og orkaner. Vi kan bare håpe det beste og tilpasse oss så godt som mulig, for naturen er større enn mennesket. Naturen bestemmer. Ekte naturvernere forstår og respekterer dette, fordi de forstår og respekterer naturen. Det gjør ikke de grønne kreftene:

De grønne salter ihjel Oslo, og bygger rovfugl-hakkende monstermøller i vår nydelige skjærgård, som en ren maktdemonstrasjon. De begår ren miljøkriminalitet – for å redde jorden fra plantenæring. Så sprø er de. Den hellige klimakampen handler nemlig ikke om miljøvern hvis du trodde de. Den handler om makten over samfunn, mennesker og fordeling av pengene dine. Bli litt mer skeptisk. Vitenskapen ønsker alltid det velkommen.

 

Vipps noen kroner til Document!

Vårt Vipps-nummer er 13629

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂