Stillbilde: Burning Earth Radio / YouTube.

FN-maskineriet girer opp for årets klimatoppmøte i Sharm el Sheik, og har sluppet nok en kriserapport: Forskerne innen klimascientologien har tittet i krystallkulene sine og kan med 97 prosents hoderystende konsensus slå fast at vi er på vei mot 2,5 grader global oppvarming. Ikke 2,4 eller 2,6 – for naturen liker ryddige tall. Dette vil angivelig bli så katastrofalt at FN-sjefen advarer om at menneskeheten vil gå under hvis ikke vestlige regjeringer dytter enda mer av dine penger i lommene på private aktører for å fikse været i år 2100.

På klimatoppmøtet i fjor ble man forutsigelig nok enig om at global oppvarming skal stanse på 1,5 grader, om å trappe ned bruken av kullkraft og kutte subsidier (bedre kjent som investeringer) til fossilindustrien, samt å få på plass et bedre system for kvotehandel, som har blitt skandalisert pa grunn av massiv svindel og korrupsjon. Og liturgien om at naturens konstante, naturlige og uforutsigelige klimaendringer har opphørt, ble naturligvis sementert. Det er bare vi mennesker som påvirker planetens klima nå. Ingenting annet.

Klimakampen er en 30 år lang historie om dundrende fiasko

Til tross for en internasjonal konsensus, panisk tiltaksiver og offentlig pengebruk gjennom 30 år som vi aldri har sett maken til i verdenshistorien, er «klimakampen» fortsatt en dundrende fiasko. Det slår en ny FN-rapport fra FNs klimakonvensjon (UNFCCC) fast: Skal utslippsmålene nås, må de globale utslippene av plantenæringen CO2 falle kraftig hvert eneste år frem til 2030. I stedet skjer konsekvent det motsatte: Både bruken av fossil energi og CO2-utslipp går opp, akkurat som vi «ikke-eksperter» har varslet i årevis, basert på logikk, realfag, matte og fakta.

Men klimakampen har for den saks skyld aldri handlet om logikk, realfag, matte, fakta eller vitenskap. Den handler om profetier, dommedagsvarsler og å vedta fremtidens virkelighet. Og beviset for det er at rapporten er så clearvoyant at den kan slå fast følgende: Hvis alle land kutter eller begrenser utslipp slik de har lovet, ligger det an til at oppvarmingen blir på mellom 2,1 og 2,9 grader i år 2100.

Problemet klimaindustrien alltid har stått overfor, er naturligvis at alle fattige land juger om sine klimakutt, mens de øker kullbruken, og alle vestlige land driver med utstrakt hykleri mens også de øker fossilbruken. Årsaken til det er at «energiomstillingen» man forsøker å gjennomføre, er teknologisk kvakksalveri. Det har ingen realfaglig basis for å virke. Det finnes ikke fnugg av forskning, vitenskap eller empiri som viser at vind og sol kan erstatte fossil energi.

Den kognitive dissonansen vokser stadig hurtigere

Spriket mellom klimaindustriens ønskede virkelighet og den faktiske virkeligheten har blitt umulig å skjule av fire grunner: 1: Verden øker sin energibruk etter covid-nedstengningen, som egentlig bare viste hvor radikalt samfunn må endres for å jage de ekstreme «klimamålene». 2: Grønt skifte virker ikke, og har bare skapt et behov for naturgass – i den grad at EU måtte erklære fossil naturgass for «grønt» for å redde ansikt. 3: Russlands kutt i gasseksport til EU har skapt energikonsekvenser for hele verdensmarkedet, og det minsker lysten til å fortsette med klimatøvet. 4: Fattige land er drevet av smartere politikere enn EU. De prioriterer å gi egen befolkning billig, stabil energi fra kullkraft, samtidig som de melder inn stadige nye klimamål og krav om «klimakompensasjon» fra vestlige land.

Undertegnede har allerede erklært det grønne skiftet for dødt, men det vil ikke kreftene bak noensinne akseptere, ettersom klimakampen ikke handler om å oppnå klimamålene. Trodde du dét? Det handler først og fremst om å melke ut så mye penger som mulig fra offentlige kilder gjennom løgn, korrupsjon og privat/offentlig samarbeid før boblen brister.

Klimamonsteret er ute av kontroll og styrer politikerne som har skapt det

Det er så mye penger, makt og prestisje involvert i klimasaken at den har blitt «too big to fail» og lever sitt eget liv ute av kontroll: Det er klimahysteriet som kontrollerer politikken, ikke omvendt. Og siden ingen lenger har kontroll, er alt som gjenstår løgner, hykleri, stadig nye «klimamål» og enda større mengder med dommedagsprofetier og undergangspropaganda.

Ikke minst fra FN-sjefen, som nå har klikka fullstendig over i det latterlige: «Hvis vi ikke klarer å reversere denne trenden, er vi alle fortapt.» Det er mulig han tror på dette selv, for svake sjeler tror på sånt. Hvis vi ikke gir mye mer penger til vindbaronene og bygger flere og flere vindmøller (løsningen er ALLTID flere, det blir ALDRI nok), så går menneskeheten under. Dette kaller eliten for «vitenskap».

Derfor lider mange av klima-angst – men de fleste tenkende mennesker har fått nok av dette kvasireligiøse tøvet. Det forhindrer imidlertid ikke at en årlig drittstorm av klimapropaganda er i ferd med å bryte ut, derfor sender vi nå ut et varsel om ekstremvær i politikken:

Søk ly mot propagandastorm av bullshit frem til november! Og et nytt «tippepunkt» i 2040

ADVARSEL 1! Forvent kraftig økning av katastrofevarsler og klimaskremsler i elitens massemedier i ukene fremover – som ellers daglig uttrykker sterk bekymring for økningen av angst og depresjoner i samfunnet. Av mangel på synlige klimakriser her i Norge vil hvert eneste uvanlige værfenomen verden rundt bli presentert som «klimabevis». Og hvert snøfnugg som faller – eller uteblir – her i Norge vil bli fremstillt som bevis for «ekstremvær».

Stadig flere «eksperter» og «klimaforskere» vil få fri tilgang til NRK og andre medier for å varsle om død, dom, katastrofe, svovel, pimpestein, undergang og sju bibelske plager hvis vi ikke fortsetter å bruke penger på «grønt skifte» og flere monstermøller som ikke kan resirkuleres, men fortsatt kalles «fornybart».

Tro heller ikke at klimakampens totale fiasko fra 1990 og frem til i dag betyr svekkelse av klimaprofitten. Tvert om er dette et lykketreff! Det innebærer nemlig man heretter må gire opp den offentlige pengebruken enda mer for å nå de umulige «klimamålene», så man kan styre været i år 2100. Vindbaronene kan bare gni seg i hendene.

ADVARSEL 2: Gjennom 30 år har vi «hatt ti år på oss til å redde kloden». Nå er det imidlertid bare syv år igjen til «tippepupnktet» i 2030. For å unngå at tippepunktet passerer, og klimakampen derfor blir tapt og meningsløs, nærmer vi oss nok punktet hvor hæren av godt betale «klimaforskere» snart får i oppdrag å oppdage at vi faktisk har litt mer tid på oss

Rundt 2027 vil klimaindustrien og fornybar-profitørene lansere en ny PR-kampanje hvor vi har «ti år på oss», og det nye tippepunktet skjer i 2040 i stedet for i 2030. Slik kan man opprettholde klimakirkens makt. Det fins altså store muligheter for profitt fremover også. Og du skal betale for alt sammen. Du er hermed advart.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp Kents bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.