Kommentar

For mindre enn en måned siden sto statsminister Erna Solberg (midten), landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad (KrF) og Ghanas president Nanna Addo Dankwa Akufo-Addo (midten) side om side på Svalbard, samlet i bekymring over «klimakrisen». Nå har en helt annen krise rammet ikke bare Svalbard, men hele verden. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix

Her er en tankevekker: For to uker siden var oppslutningen til Høyre og regjeringen i fritt fall, og Erna Solbergs regjeringsprosjekt smuldret opp i samme takt som hennes popularitet. Det ensidige fokuset mot klima og globalisme var så gjennomgripende at regjeringsmedlemmene gikk med pin for “verdensmålene” på seg, i stedet for det norske flagget.

Vettuge folk undret seg på hvem regjeringen egentlig jobbet for. Husker du det?  Og nå? Nå er det Norge og nordmenn først for alle penga. Skulle du sett på maken … Kina-viruset kveler Norge, men kan redde regjeringen.

Hvor ble det av «vår tids største utfordring»?

Et viktig spørsmål vi sannsynligvis aldri får svaret på, er naturligvis om Erna Solberg og regjeringen fortsatt mener at klimatrusselen er «vår tids største utfordring», slik hun sa på Høyres landsmøte i 2013?

Det ble brått veldig stille om klimakrisen, som var overalt i media. Hvor ble det av “Agenda 2030”, som var hovedfokus for Erna Solberg og regjeringen? Er vi ferdige med denne avsporingen som underminerer norske interesser, eller kommer det sterkt tilbake?

For bare seks måneder siden doblet statsminister Erna Solberg støtten til det grønne klimafondet. og uttalte i den anledning:

De globale klimaendringene er en av de største utfordringene vi står overfor, og undergraver fremskritt på områder som fattigdomsbekjempelse, utdanning og helse.

Mener hun det samme i dag? For det mente hun såvisst da hun leverte nyttårstalen sin for tre måneder siden. Den handlet nesten bare om globalisme og MDG-politikk.

For to uker siden var Erna Solberg altså målrettet som et cruisemissil i sin ferd mot globalisme, oppløsning av grenser, overnasjonalitet, FN og EU. Hun avviste nasjonalkonservativ politikk – så som suverenitet, grenser, nasjonalt fokus og å sette interessene til Norge, nordmenn og norsk næringsliv foran interessene til alle andre land. Det markerte hun ved å ta avstand fra Donald Trump:

Fremtiden tilhører ikke globalister, men dem som passer på sitt eget land og folk.

Da president Donald Trump holdt tale i FN i september 2019, sa han til en sjokkert forsamling: “Fremtiden tilhører ikke globalister. fremtiden tilhører patrioter”. Det likte den norske statsministeren så dårlig at hun kommenterte talen slik:

Det som oppleves som en sterk tale for patriotisme, innebærer noen utfordringer for verdenssamfunnet. Man glemmer å se at det å ivareta lands interesser faktisk innebærer å finne globale fellesløsninger.

Men overnasjonalitet har aldri vært en betingelse for samarbeid og handel. Globalismen er fundamentert i ti falsum. Og vet du hva?

Nå, bare et halvt år senere, har Erna Solberg blitt patriot selv, og omfavnet ALL denne fornuftige, nasjonalkonservative politikken som Trump står for. Kina-viruset var strømsjokk-behandling. Spørsmålet er heller hva Solberg gjør når denne krisen blåser over? Tar hun et oppgjør med sin egen villfarelse og fokuserer på sitt eget land fremover? Eller begynner hun å jobbe for FN igjen? Det hadde vært fint å få noen svar.

Kritiske spørsmål hoper seg opp

Mener fortsatt partiet Høyre at: «Klimaendringene er trolig verdenssamfunnets største utfordring de neste tiårene», slik det står i partiets program for denne stortingsperioden, eller kan det være at pandemier kan være bitte litt mer virkelige, viktige og truende?

Mener fortsatt statsministeren at «Det er tydelige tegn på at bærekraften i velferdsordningene våre står i fare, samtidig som klimaendringene uten sidestykke er vår tids største utfordring.» Slik hun sa i sin tale på Finansnæringens dag på Clarion Hotel The Hub i Oslo 2. april 2019? Eller føler hun nå at klimahysteriet kanskje var en feilprioritering, og at de hundrevis av milliardene regjeringen brukte, bruker og sier de vil bruke på klimatiltak, FN og EU, vil komme bedre til nytte i velferdsordningene våre, pensjoner og helsevesenet vårt?

Mener fortsatt regjeringen at «De globale klimaendringene er en av de største utfordringene vi står overfor, og undergraver fremskritt på områder som fattigdomsbekjempelse, utdanning og helse»?

Det ble lagt ut på Regjeringens egne nettsider 22.09.19, og ordene står der fortsatt. Kan det være at andre, høyst reelle og konkrete farer i nåtid undergraver disse fremskrittene mye fortere enn hva klimaendringene klarte det ..?

Nå som Norge holder på å gå Korona-konk, mener Solberg fortsatt det hun sa i trontalen for et par uker siden: «Oljeaktiviteten vil ikke lenger være motoren for vår økonomiske vekst. Og vi må tilpasse oss det jordkloden tåler av karbonutslipp.»  Eller kan det være at Norge nå er i så dypt økonomisk trøbbel at her er det bare å gjøre hva vi kan for å overleve økonomisk, gi gass på det vi kan best, og droppe kostbare og høyrisikable eksperimenter med  “sirkulær økonomi” og klorofyllkommunisme?

Vil vi tilbake til klimapanikken etter all denne viruspanikken? Hva med litt normalitet i stedet?

Globalistene har med vitende og vilje sådd og dyrket panikk, uro og angst i befolkningen i årevis. De har dyttet skattepenger ned i halsen på bestillingsforskning, PR-agenter, NRK og spindoktorer for å gi folket daglige doser skremmende klimapropaganda, hvis mål er å sette alle i konstant frykt- og beredskapsmodus, så de betaler avgifter for å «redde kloden», uten et kritisk spørsmål i hodet – og det har virket. Men nå, bare to uker etterpå, er de samme politikerne manisk opptatt av å dempe panikk, uro og angst i befolkningen.

Hva er det de vil? Fortell oss planen!

Ingen er glad for at korona-viruset har rammet Norge og verden. Men shit happens, og viruset viser oss noe viktig: Vi har ingen kontroll over naturens luner. Vi kan like lite utrydde faren for virus og pandemier som vi kan utrydde faren for jordskjelv, vulkanutbrudd, orkaner og klimaendringer. Naturen gjør som den vil, og det eneste vi kan gjøre, er å tilpasse oss når virkelige farer slår til. Vi kan ikke forutsi og styre klimaet frem til år 2100 gjennom CO2-kutt. Det er bullshit.

Den eneste måten å forberede seg på fremtidens farer, er gjennom suverenitet, grensekontroll, budsjettkontroll, beredskap og fokus på tryggheten og fremtiden til eget land og egen befolkning. De andre landene har sine politikere som får gjøre det på sin måte. Sånn er det bare.

Men mens alle ser på pandemien, driver de utallige kyniske klima-profitørene med sin agenda under radaren. Mens samfunnet for øvrig er opptatt med å bekjempe korona-pandemien, skal det utarbeides en Stortingsmelding med opplegg for nye konsesjonsregler.

For vindkraft-svindlerne og folk som lever av klimahysteriet har ikke tenkt å gi seg. Milliardene de melker ut fra norske skattebetalere, er altfor fristende. Ingen skal få velte deres planer. Derfor er spørsmålet så viktig å få avklart fra alle store samfunnsaktører.

Er klima den største utfordringen? Eller er vi ferdige med det surret nå?

Kjøp T-skjorter her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: