Bilde: Hadia Tajik i Thomas Knarviks strek.

Siden Document.no ofte blir beskyldt for å være ensidig negativ til islam, er det viktig å belyse saken fra begge sider. Både Barac Obama, Angela Merkel, Erna Solberg og resten av vestlig elite og media har flere ganger har slått fast at «islam er fred», dermed er det bare rimelig at vi rapporterer utfyllende og presist om nettopp dette.

Med verden rikeste og mektigste oljestater på laget, står det ikke på penger eller ressurser for å danne verdens mektigste fredsbevegelse. Og siden islam omfatter noen av verdens verste og mest dysfunksjonelle samfunn på planeten, mangler det heller ikke på steder denne massemønstringen for fred og frihet kan gjøre sitt beste. Derfor (i journalistikkens hellige navn) skal jeg i denne gangen gjøre et helt objektivt og presist dypdykk i den globale muslimske fredsbevegelsen – og siter meg gjerne. Here goes:

 

 

(fortsett å lese)

 

 

 

Og det var det.

Dessverre.

Den eneste massemønstringen muslimer står samlet om, er mer islam.

Alltid litt mer islam. Overalt.

Det kan aldri bli nok islam.

Selv ikke for moderate og assimilerte muslimer som Hadja Tadjik, kan det bli for mye islam. (Kan noen spørre henne før hun blir statsminister?)

Så, når noen hevder «islam er fred», er aldri spørsmålet «hva slags fred?» Det spør aldri Barack Obama, Angela Merkel, Erna Solberg og resten av vestlig elite og media om. De bare dilter etter mørket, mens virkeligheten viser hva som er sant.

Takk for at du leser og støtter Document.no – stedet for presis journalistikk, samt vonde og vanskelige fakta ingen vil snakke om.

 

Hvis du vil omsette ord i handling kan støtte oss på bankkonto 1503.02.49981

via paypal

eller vipse til 13629