Bildet: Solen stiger over den nye store moskeen i Moskva som kan ta opp til 10.000 troende. Den ble innviet av Erdogan og Putin. Islam viser sin makt, også i Moskva. Foto: Maxim Shemetov/Reuters/Scanpix

 

Da en brite pløyet inn i en muslimsk folkemengde ved den beryktede jihadistmoskeen ved Finsbury Park, varslet det en ny omdreining i Englands langsomme spiral mot anarki. Det gir imidlertid den britiske eliten en stor og kjærkommen mulighet: Dette kan fungere som det lenge etterlengtede beviset for at islam-kritikere er «høyreekstreme», og en like stor trussel som islamsk ekstremisme, så nå skal vi «islamofobe» få svi. Det kan bare tolkes som at ateister og andre sekulære blir det nye målet for britiske myndigheter. Hvor står Erna Solberg i den galskapen?

Når Erna Solberg besøker 8000 troende samlet til islamistisk maktdemonstrasjon, og sier det handler om mat, familie og venner, kan man for alvor bli skremt: Her står altså den norske statsministeren foran horder av menn, med alle kvinner og småjenter plassert bakerst og tildekket, og hyller et utenlandsk anti-integrerings arrangement. Overfor denne markeringen av det fremmede er det ikke underkastelse, overtro, sharialov, sosialt press, dødsstraff for frafall eller kvinner bak forheng som skaper splittelse. Langt ifra. Dette er «samhørighet» i elitens hoder. Hva går de på?

Er 8000 muslimer samlet til islamistisk feiring flerkulturelt og norsk? 

I følge statministeren er det «ekstreme islamske og anti-muslimske strømninger, samt terror-handlinger fra begge hold.» som skaper «splittelse og mindre samhørighet». Altså sier hun at vi ateister er problemet, for naturligvis er vi ateister ekstremt mot overtroen islam. Første spørsmål må derfor bli: Hva er mer islamistisk, splittende og integrerings-ødeleggende enn denne samlingen av 8000 troende arrangert av Islamic Cultural Centre og den beryktede Rabitamoskeen? Fortell oss det Erna Solberg? På hvilken måte er denne forsamlingen moderat, norsk, samlende eller flerkulturell? Er slike troende virkelig løsningen for Norges fremtid? Er det disse tildekkede kvinnene plassert bak av machomenn på befaling av deres macho-gud, som skal skape fellesskap med Norges grunnleggende opplyste, ateistiske, sekulære eller kristne befolkning? Hvordan? Hvor er fellesskapet? Hva babler du om?

Erna Solberg sa til forsamlingen: «Det er viktig at vi i Norge klarer å bygge en fellesskapskultur. Vi lever i det samme landet, og likhetene er større enn forskjellene». Jassågitt? Hvilke likheter sikter du til Solberg? Hva har denne monokulturelle religiøse markeringen med «fellesskapskultur» å gjøre? Hele poenget er jo nettopp å markere avstand mot oss vantro. Når hun sier at «enkelte krefter prøver å skape splittelse og mindre samhørighet» så sikter hun åpenbart ikke til denne digre sekten av islamister, men heller til oss ateister og sekulære. Gjennom det gjør hun det samme som Theresa May: Går til angrep på islam-kritikere – tidligere kjent som ateister. Før var vi gode, nå er vi omdefinert til «hatefulle» og «islamofobe». Opplysning, kunnskap og fornuft er satt i revers. Islamister har blitt løsningen, mens opplysningstiden er problemet. Koko.

May: «Islamofobi skal utraderes» 

Kent: «Dette er hatkriminalitet» 

Theresa May lovte å eliminere «islamofobi» etter Finsbury Park-moskeens terrorangrep. Det hadde vært «altfor mye toleranse for ekstremisme» de siste årene, inkludert anti-muslimsk hat, og hun insisterte på autopilot at Storbritannia ikke ville bli ødelagt av terror. Hun sa: «Terrorisme, ekstremisme og hat tar mange former, og vår vilje til å takle dem må være den samme, uansett hvor det kommer fra. Denne regjeringen vil handle for å fjerne ekstremistisk og hatefull ideologi, både på tvers av samfunnet og på internett.»

Hmmmm…jaha? Hvordan fjerner man meninger fra hodene til oss ateister? Hvordan skal myndighetene fjerne tvilen, så vi slutter å kritisere overtro fra oldtiden, og plutselig blir lydig flerkulturelt stemmekveg? I wonder? Blir det tukthus tro? Mentalinstitusjoner som skal få oss til å «tenke rett»? Hva med arbeidsleir, så vi kan jobbe oss til fornuft? Et ateist-guantanamo? Skyting? Flere forslag etterlyses, men dere har tapt. Vi kommer aldri til å stoppe islamkritikken. Aldri. Dere er maktesløse overfor oss, selv med maktbruk. Bædda!

Å antyde at man skal «stamp out islamophobia» er en direkte trussel mot et stor gruppe mennesker, som bare utøver sin religionsfrihet og ytringsfrihet. Det er hatkriminalitet mot ateister og sekulære religionskritikere, og la meg si en ting klart og tydelig: Hører jeg Norges statminister eller en stortingspolitiker uttale noe sånt, kommer også jeg til å anmelde vedkommende for hatkriminalitet mot oss om gruppe. Erna er farlig nær i sin Eid-tale, mens May går til direkte angrep på ateister som gruppe og setter dem i en ekstremistisk bås. Det er hatkriminalitet etter hennes egen definisjon, så la oss stressteste denne nye omdreiningen i flerkulturell ekstremisme, med en tydelig islamkritisk  ytring i ytringsfrihetens navn:

En dose kjernesunn islamkritikk fra en fri ateist. (enn så lenge)

Islam er den mest hatefulle, frihetsberøvende, og farlige totalitære politiske ideologien i historien, fordi den er kamuflert som en religion, og den ødelegger for både troende, ikke-troende, kulturer, samfunn og fremtid hvor enn den sprer seg. Islam har vært en pådriver for angrepskrig, overgrep, slaveri og undertrykkelse i 1400 år, og representerer en konstant fare for alle rundt seg, og da særlig jenter og kvinner, fullstendig uten legitimt grunnlag: Allah eksisterer nemlig ikke, og Muhammed var ikke et perfekt menneske, men en karavanerøver, en hærfører, en slaveeier, en løgner og det som verre er. Å innføre denne sektdrivende, antidemokratiske totalitære overtroen til vestlige land, er den største ulykken for Europa siden 1939, og bør få alle frie, demokratiske europeere til å samles mot uvesenet.    

Var det «islamofobt» nok? Blir jeg anmeldt nå? Kryp frem fra den antidemokraktiske steinen deres og dra meg for retten – I dare you. Islamkritikk er nemlig akkurat like lovlig som det er sunt! Sunt for samfunnet og alle som bor her. Sunt for gammel og ung, mann og kvinne. Sunt for troende, og sunt for ikke-troende. Sunt for nordmenn og sunt for innvandrere. Sunt for smågutter og kjernesunt for småjenter. Jo mer islamkritikk de får høre, jo sunnere blir det; å akseptere kritikk av religion er nemlig en helt essensiell del av å forstå Norge, England, Europa og Vesten. Skjermes man for sunn islamkritikk kommer man aldri til å forstå stedet man har flyttet til frivillig – og er ikke det litt av poenget med «integrering»? Hmmm? Nå ble det mye flakkende blikk i eliteklassen gitt. You fools!

Hatkriminalitet mot ateister

Det er flere problemer med Mays utsagn om å angripe Englands ateister. For det første kan det fungere som en oppfordring til hat og voldsbruk mot alle ateister. Å legitimere at vi driver med noe ulovlig eller hatefullt fordi vi ønsker islamsk overtro dit pepper‘n gror, kan oppfattes av svake sjeler og sterke fanatikere som et fripass til å gjøre myndighetens utryddningsjobb, slik gjerningsmannen bak drapet på Theo van Gogh. May legitimerer å spre hat om ateister, og hvis ikke det er ekstremistisk og hatkriminalitet mot vår gruppe så vet ikke jeg. (Aaaah, så deilig å bruke identitetspolitikken mot dem selv. Jeg håper flere ateister kaster seg på.)

For det andre har myndighetene jobbet aktivt for å innføre en fremmed, hatefull ideologi til Europa som ikke har noe her å gjøre – og det har naturligvis fått religionskritiske miljøer til å vokse proporsjonalt, noe som var 100% forutsigelig. Hva trodde dere ville skje? Overtro har ikke noen sterk posisjon i opplyste Vesten lenger, særlig ikke når overtroen drar med seg jødehat, kvinnehat og frihetshat. Islam er åpent og tydelig anti-vestlig, anti-demorkatisk, anti-vantro og monokulturell, og det står tydelig å lese i instruksjonsboken. Dette messes ut i moskeer over hele Europa: Sharia skal frem, sekulære lover skal vekk. Og nå prøver statministeren i England og Norge å gjøre motstanderne av dette uvesenet til selve  problemet? Hva har butleren puttet i teen?

Men her kommer det skumleste: May regner tydeligvis ikke islams konstante hatbudskap mot vantro som ekstremistisk eller uønsket. Selv om ateister slett ikke angriper muslimer, men bare en ide fra oldtiden, så er det altså vi som er farlige? Samtidig kan enhver frustrert brite se at hun gjør ingenting for å fjerne hatefull islamsk ideologi på internett, på gatene eller i moskeene. Ingenting blir gjort for å stoppe opptog med tusenvis av muhammedanske sektmedlemmer, som veiver med okkupasjonsmaktens flagg i Englands gater og overtar hele det offentlige rommet med masseunderkastelse til en gud som ikke finnes.

Muhammeds oppfordringer til kamp mot vantro og overtagelse av Vesten, siteres fritt og åpent. Ingenting er gjort for å redigere vekk hatet og frihetsfobien i Koranen. Så hva er agendaen? Hvem jobber Theresa May egentlig for? Hvor står Erna Solberg overfor oss religionskritikere? Har vi hennes beskyttelse, eller tjenestegjør hun for overtroen fra ørkenstrøk? Det hadde vært fint med et klart svar, men sånt har jo gått av moten i Eruopistan. Shame on you

Vi ateister står ikke sammen med troende muslimer. OK? 

Theresa May uttalte noe som har blitt et slags magisk trylleformel for europolitikere: «De forsøker å drive oss fra hverandre. og å bryte de dyrebare bindingene av solidaritet og statsborgerskap som vi deler i dette landet. Vi vil ikke la dette skje» Londons muslimske borgermester og Erna Solberg messer det samme budskapet om at «vi står sammen»? Javel? Gjør vi det? Om hva da? Eksakt hva er dette for slags bindinger, og hva står vi sammen om? Opplys oss.

Jeg har nemlig ingenting til felles med skjeggete imamer eller hijabkledde sektmedlemmer. Vi vil slett ikke det samme. De vil ha mer fremmedkulturell overtro inn i Europa, og innføre mer sharialov som styringsform. Det er det rene skjære galskap for oss ateister, og en betydelig trussel mot vår frihet, liv og helse. (Sant og si er det en like stor trussel mot muslimers frihet, liv og helse også…) Vi ateister står på Europas, opplysningens, frihetens, fornuftens, humanismen og demokratiets side, altså det stikk motsatte av islam. Vi vil ha mindre og mindre islam, noe som er stikk motsatt retning av hva muslimer og Europas elite ønsker. Så hva er det vi står sammen om helt konkret? Fred?

Nei. Islam står for en totalitær fred, som betinger at alt er overtatt av islam, og muslimer hersker over samfunnet, derfor tør ingen lage bråk. Det har ingenting med fred å gjøre. Ingen vettuge europeere står sammen med muslimer om dette. Det er totalitær politikk. Pokker heller: Muslimer står ikke engang sammen med andre muslimer. Hele Midtøsten er i full jihad mot hverandre, og den sprer seg til alle muslimske land. Sunnier og shiaer har ligget i krig med hverandre siden 600-tallet. Og bakom synger kalifatet, islams uttalte mål. Så hva står vi sammen om? Slutt og hetse oss opplyste ateister, og begynn å redegjøre og oppklare.

Å kritisere det man selv har skapt

Myndighetenes aktive delaktighet islamiseringen av England og Europa er ekstremistisk. Nå skriker de samme politikerne opp om en tragisk, men forutsigelig motstand, og kaller den «ekstremistisk». Hva hadde de ventet? At religionskritiske europeere skulle godta en ny religion snikinnført som maktfaktor i samfunnet uten å ha noe imot det? Uten å ta til motmæle? Uten å føle frustrasjon og avmakt, fordi islam får all sympatien og medvinden, mens vi ateister plutselig er problemet? Hva har forgiftet hodene deres? Hvor korttenkt og dum er det lov å bli?

Hvis May (eller Solberg) virkelig ønsker å stampe ut «islamofobi», kunne hun bare gå til angrep på jihad-trusselen, i stedet for å logre for islamske krefter som langsomt men sikkert nærmer seg målet Koranen beskriver. Det er denne logringen fra myndighetene, og ikke sannferdig analyse fra ateister, religionskritikere, dissidenter og frie media, som skaper raseri og avmakt blant europeere. Hvis jihad-trusselen, islamsk selvtekt og voksende sharia-apartheid ble håndtert effektivt og håndfast av eliten, ville faren for voldelige motreaksjoner minske. Men i stedet skal eliten nå «stamp out» oss ateister? Well do your worst, you servants of darkness.

Hva slags samfunn ønsker egentlig Erna Solberg? 

Et kvinnelig statsminister som overser at kvinner plasseres bak et forheng, og forteller dem at dette er de «samlende», mens vi islam-kritikere er «splittende», har i prinsippet valgt side. Hun skaper garantert jubel i moskeenes aller mørkeste kroker. Seieren er i sikte. Erna vil åpenbart ha mer av hva denne massemønstringen representerer – og mindre av det sekulære, opplyste og ateistiske Norge. Hvem og hva jobber hun for da? Hva er målet og hva blir sluttproduktet? Hva slags Norge er dette nye Norge, når islamske massemønstringer er «samlende» og europeisk opplysningstid er «splittende»? Jeg håper du måper og skriver en mail til din stortingspolitiker. Nå må de svare.

Erna babler i vei om felles verdier som en marionett under Merkel og globalismen, men den islamske sekten har ingen felles verdier med oss ateister eller sekulære nordmenn: Den er antidemokratisk, anti-frihet, anti-vestlig, anti-likestilling og anti-ateistisk. Den er heller ikke norskkulturell eller flerkulturell. De 8000 samlet til markering er stolte monokulturelle, og vil bare en ting: Mer islam. Alltid litt mer islam. Hva vil statsministeren vår ha? Mer eller mindre islam? Det må hun svare på før valget. Faktisk burde alle partiledere tvinges til å svare på dette spørsmålet før valget: «Vil du ha mer eller mindre islam i Norge, og hvor går grensen?».

Spør dem!

Det er ikke høyreekstremt å være ateist. 

Det eneste europeiske myndigheter oppnår med å kaste skylden for det flerkulturelle sammenbruddet på ateister og ikke-troende, er å skyve opplyste europeere fra seg, og sementere inntrykket at de jobber for fremmede makter og fremmed overtro, og ikke eget land og folk. Det hadde vært fint å ha statsministere på demokratiets side og ikke som islamismens løpejenter, men vi ser signalene og ser hvor det bærer, og da er det bare en ting å gjøre: På tide å doble islamkritikken. Bli med du også. Noen må jo ta vare på samholdet vi engang hadde, men som eliten og islam raserer.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂