Islam fyller mer og mer i hverdagen og bybildet. Her fra København. Foto: Steen Raaschou

Arina Amir er muslim og styremedlem i Aker Unge Høyre. I et innlegg i Vårt Land på mandag med tittelen «hvordan bekjempe SIAN», sender hun ut samme flortynne røykteppe som de islamofile alltid sprer, når islam avslører seg selv gjennom rasende skjeggemenn som går amok i full offentlighet på Profetens vegne. «Folk forstår ikke islam. Vi vantro mangler kunnskap. Vi skaper splittelser og hat gjennom vår kunnskapsløshet.» Hun sier:

– En ting som går igjen, er at disse menneskene ikke har kunnskap nok om andre religioner. De har ikke kunnskap om hva islam egentlig er, og at i bunn og grunn ønsker muslimer å leve, i likhet med alle andre, i en trygg og fredelig verden med respekt og toleranse for hverandre.

Det er to ting som er typisk med dette innlegget, som går som et ekko gjennom 40 år med europeisk islamisering: For det første forholder hun seg overhodet ikke til fakta rundt islam, og hva islam faktisk gjør med de samfunnene hvor islam blir rådende. Og for det andre sier hun ikke med et pip hva denne «opplysningen» faktisk skal bestå i. For den «kunnskapen» må være frikoblet fra alt folk faktisk observerer og opplever av islams fremferd her i Vesten.

Det begynte så bra 

For 40 år siden, da islam så smått begynte å trenge seg på demokratiet vårt, var inntrykket nordmenn flest satt med av islam, et ganske annet enn i dag. Folk flest var vel positive, nysgjerrige og ellers ganske likegyldige, for sekulære nordmenn har alltid vært rause, antirasistiske og inkluderende – ellers ville aldri islam fått fotfeste her. De fleste antok vel at islam var litt som kristendommen, og muslimer var religiøse omtrent som katolikker er det, og ville oppføre seg deretter: Smelte inn i det norske samfunnet uten å skille seg ut eller forlange særfordeler, slik som katolikker.

I dag er inntrykket et helt annet. Og det er ikke vi ateister, sekulære, kritikere og ytringsglade som har skylden for det. Det har muslimer og islam skylden for selv, gjennom sin adferd.

Problemet er ikke at SIAN provoserer; problemet er at islam er islam 

Man kan si mye om SIAN, men ingen klarer å få islamtrollet ut av esken og opp i lyset som dem, og vise hva som ulmer i denne fremmedkulturelle sekten som er innført for å berike Europa. Oslo-opptøyene er nok en PR-katastrofe for islam, og derfor blir muslimer så desperate etter å unnskylde opptrinnet, og skylde på alt annet og alle andre enn sin egen dysfunksjonelle overtro.

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Nordmenn har nemlig øyne i hodet. De har ører. De kan lese. De ser og oppfatter. De kan tenke fritt, trekke slutninger fritt, og de kan prate fritt om det og dele sine oppfatninger fritt … vi som tør. Det går ikke an i muslimske land. Da blir du drept. Islam har ingen annen metode for å stoppe kritikk og fakta enn press, vold, skremsler, terror og drap. Som med Theo van Gogh eller Charlie Hebdo. Islam har ingen åndelighet, raushet eller tilgivelse å by på, bare underkastelse. Og vi nordmenn liker ikke underkastelse. Det er uverdig.

Svært mange muslimer tror på fullt alvor at islam kan skape «en trygg og fredelig verden med respekt og toleranse for hverandre». Det finnes det ingen historisk dekning for å si, og spør du meg, er det ingen som kan mindre om islam enn muslimer. Islam kommer alltid forsiktig og stille med et smil i begynnelsen – og ender alltid med okkupasjon, ufrihet, underkastelse, kvinnehat, jødehat, vantrohat, korrupsjon, hykleri, voldtekter, vold, krig, hat og et drittsamfunn for alle, kvinner især. Hver gang.

Dette er ikke vår skyld. Det er ikke CIAs, Vestens eller jødenes skyld heller. Det er islams egen skyld, for det er noe fundamentalt galt med islam: Å trenge seg på, forlange respekt og at alle forholder seg til islam på muslimers betingelser, er Muhammeds metode. Islam er en forskrudd, totalitær, politisk ideologi, bygget på macho-overtro og et lovverk fra en påstått gud, som til sammen skaper et dysfunksjonelt og umenneskelig samfunnssystem, av menn, for menn, til menns fordel – komplett med mannegud, manneprofet og mannepresteskap som snakker manneprat for menn.

Dette åndsfattige og dysfunksjonelle samfunnssystemet kan ikke kombineres med demokrati, frihet, ytringsfrihet eller likestilling. Og dét er ikke SIANs eller min påstand. Det beviser islam selv med sine herjinger i islamske land og våre demokratier. Islam fungerer ikke. Sorry, Amir. Der har du ekte kunnskap å ta inn over deg.

Tusen takk, men vi har kunnskap om islam opp til halsen 

Nyhetene opplyser oss hver dag om islam, og vi skulle gjerne sluppet å høre mer av galskapen. Hvis muslimer virkelig «ønsker å leve i en trygg og fredelig verden med respekt og toleranse for hverandre», så ville de vende seg vekk fra monokulturen islam og blitt kristne eller noe – og det er nettopp derfor de fleste flyktninger er muslimer som flykter fra muslimer til kristne land. Dessverre tar de alltid nissen med på lasset, fordi å forkaste islam betyr dødsstraff i denne verden, og helvetes pinsler i den neste, for islam er en gammeltestamentlig overtro uten nåde for syndere, kjettere og frafalne. Det er så helvetes bakvendt og gammeldags! Og du tror vi trenger kunnskap? Jeeez …

Dette presset gjør at muslimer først og fremst vil og må leve som muslimer. Ikke sant, Amir? Du kunne forkastet islam over natten hvis du ville og turte, for islam er ikke hudfarge, rase eller DNA, slik dere hevder. Det er bare en idé, og dertil en jævlig dårlig idé, som noen andre har plantet i hodet ditt. Men i stedet for å være ærlig, vil du dekke over fakta, og det går ikke i et demokrati:

Man kan ikke putte islams 1400 år lange historie for undertykkelse, ekspansjon, okkupasjonskrig, slaveri og voldshelvete tilbake i esken. Lokket er av, og vi ser mørket.

Man kan ikke viske ut Koranens ekstreme hatprat mot oss ateister, vantro, jøder, kvinner og alt som ikke er islam, og hvordan muslimer skal gjøres til herrefolk med løgn, press, vold og tvang. Vi kan faktisk lese historiebøker.

Man kan ikke prate bort imamenes og islamske skriftlærdes kunnskaper om islam, og hvordan de aktivt motarbeider demokratiet, sekulære krefter og alt som ikke er islam gjennom moskeene. Vi har sett filmopptakene.

Man kan ikke skjule hvordan islamsk sharialov trenger seg på og gjennom snikende manipulasjon forlanger å bli sidestilt med demokratiske lover, så vestlige land i praksis blir apartheidstater. Vi har lest artiklene.

Man kan ikke bortforklare IS, Charlie Hebdo, de utallige jihad-terroristene eller bøllemobben i Oslo ved å påstå at de heller «ikke forstår islam». Det er klart de forstår islam! Det er jo derfor disse gærningene oppfører seg som de gjør. Vi kan trekke logiske slutninger.

Man kan ikke blinde folk fra å se at hijaber, chador, nikab, burka og andre absurde, kvinnehatende plagg sprer seg i Europa som de gjorde i Iran. Alle som vil se det, ser at islam er en sekt som pakker inn kvinner, utøver sosial kontroll og er besatt av sex, akkurat som alle andre ekstremistiske sekter. Vi liker det ikke.

Man kan ikke snakke seg vekk fra all litteratur, forskning og dokumentasjon som tydelig viser at islam ikke er en religion. Stabelen av lærebøker som dokumenterer hva islam faktisk er, er himmeløy. Vi har Hege Storhaugs og Halvor Tjønns faktabøker i hylla, og vi kan lese. Hvorfor kan ikke du?

Ikke skyld på alle andre. Rydd opp blant deres egne! 

Islam er avslørt, avkledd og blir forstått til punkt å prikke av modige vestlige kritikere. Det er ikke SIAN, Document eller Hege Storhaug sin skyld at Oslo sentrum blir et brølende voldshelvete, som andre muslimske land. Vi er ikke muslimers fiende, dét er det islam som er. Det er ikke vi som provoserer muslimer til å kaste stein på politiet. Det er islams ideologi som får muslimer til å oppføre seg som de gjør når noen våger å være uenige med overtroen deres.

Men uenighet må man forvente når man flytter til et ikke-muslimsk land. Hold kjeft og tål det, slik kristne har måttet tåle bibelskjending og profethets siden opplysningstiden. Fortsatt klarer ateister og kristne å leve sammen i fred og frihet. Hvorfor klarer ikke dere muslimer det? Og hvorfor ble deres overtro plutselig vårt problem? Ikke plag oss med tøvet. Fiks dere sjæl.

Islam provoserer og krenker oss ateister hver dag, og vi gjør ikke en flue fortred 

Islam selv har gjort fasiten krystallklar for lengst: Kulturer, land og folk som ikke står opp mot islam, ender som Iran og Sverige, for islam er en kulturkannibal hvis mål er å gjøre alt til islam. Det står i boka. Vi vil ikke ha det sånn, for vi forstår islam. IS har lært oss alt vi trenger å vite om islam. Presteskapet i Saudi-Arabia og Iran har lært oss om islam. De forstår islam. Mulla Krekar, Osama bin Laden og Abu Bakr al-Baghdadi har studert islam mye lenger og mer inngående enn deg, Arina Amir. De har lært oss så mye om islam at vi nesten kaster opp. Det er du som ikke forstår islam, for du får ikke lov til å forstå islam av islamske menn.

Straffen for frafall fra islam er døden. Dette vet alle muslimer, og det er ingen teologisk debatt rundt det, for Koranen er krystallklar. Er det dette vi skal lære for å «forstå» islam, Amir? Den som snakker, tenker eller motarbeider islam, fortjener straff, tortur eller død. Dette er sharialov, som praktiseres i alle muslimske land.  Er dette den «toleransen og respekten i islam» du snakker om, Amir?

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Er det sharialov og Allahs oppfordring til jihad mot vantro som skal skape en «fredelig og trygg verden»? For mobben i Oslo sentrum var ikke ute etter hverken fred eller trygghet. Den var ute etter å lynsje SIAN og vår kvinnelige reporter – og hadde ikke politiet hatt kontroll, ville det gått liv … til 13 fagforeningers storøyde og blåøyde overraskelse. Nøyaktig dette har Muhammeds flokk holdt på med i 1400 år mot folk som ikke bøyer seg. Fordi Allah forlanger det. الله أكبر.

Muhammeds suksess er basert på at han tok livet av alle som opponerte, og fordelte døtre og koner som sexslaver til sine soldater. Dette er beskrevet i samtidens kilder og er ubestridelige fakta. Uten denne voldskapitalen og den evige trusselen om en grusom død, ville ikke islam overlevd 700-tallet. Og det er dét brølapene i Oslo sentrum budbærer: Vi skal alle tvinges til å like islam.

Men det gjør vi ikke. Det finnes ingen metode som kan få oss til å like overtroen islam, for islam hater oss. See? Jeg er anti islam fordi islam er anti meg.

Vi kan godt like muslimer, og jeg har ingenting imot deg, selv om du har en sprø religion i huet. Dét er ditt problem. Jeg blåser i hva du tror på, så lenge du ikke gjør det til mitt problem. Person og ideer er ikke ett. Men i islam er de ett. Det er derfor det går så fryktelig galt i islamske land, og det er derfor muslimer ikke tåler at noen river i stykker papir. Der har du mer nyttig kunnskap om islam.

 Vil slike fakta inngå i ditt pensum for å lære folk hva islam «egentlig» er?

Det du snakker om, er en intensjon. Det jeg snakker om, er observerbare, ubestridelige fakta. «Kunnskapen» du vil lære bort, er løgn med sukker på, og planen din for å lykkes er å gjøre fakta om islam til «hatprat» som undergraver ytringsfriheten. Kunnskapen jeg vil lære bort, er 1400 år med forferdelige fakta, og planen min for å lykkes er å bruke ytringsfriheten.

Det er ingenting muslimer kan gjøre for å stoppe sannheten om islam i å spre seg her i Norge. Riktignok har islam fått kontroll over både NRK, mainstream media, den tidligere så religionskritiske venstresiden og nesten hele Stortinget. Men dere får ikke kontroll over friheten. Det som lykkes i Iran, skal ikke lykkes her. Not on my watch.

Vi sprer ikke sannhet og kunnskap om islam for å være slemme eller provosere. Kampen mot islamisering av Norge er ikke drevet av hat. Den er drevet av kjærlighet til friheten, og holdes i gang av din intolerante overtro, som trenger seg på demokratiet vårt, med sharialov og totalitær politikk på slep … alt du nekter å forholde deg til og later som om ikke finnes. Det vil ødelegge for oss alle, som islam gjør i alle andre land. Derfor kritiserer jeg islam for å redde deg også fra mørket, Arina Amir.

Er du muslimsk kvinne og har problemer med mine fakta og med min frihet til å ytre sannheten om islam? Flytt til Iran eller Pakistan. Der vil muslimske menn lære deg alt om islam, med knyttnever, syre, kjepp, sverd eller en steinhaug, om nødvendig. Så slutt å sutre og si heller takk for at vi gjør drittjobben du nekter å gjøre selv.

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!