Dagens globalister ønsket å berike vår teite bakevjekultur og gjøre Ola Pottitt litt mer fresch og tidsriktig. Berikelsen de valgte, var et gammeldags samfunnssystem, laget av menn, for menn, for å gagne bare menn, og bestående av en overtro som krever underkastelse og kneling, et komplett lovverk og regelverk for hvordan alle skal innrette hverdagen, samt en enorm offermentalitet, kombinert med utstrakt aggresjon overfor jøder, kvinner, vantro, kritikere og alt som ikke er islam.

Og alt dette nye skal naturligvis ikke styres av demokrati og opplysning: Det skal kontrolleres av et fremmedkulturelt presteskap som bestemmer over menighet og mennesker, med moralisme, sosialt press, uniformering og voldskapital, basert på Muhammeds manifest fra 600-tallet.

Demokratiske, sekulære og fornuftige nordmenn og europeere liker naturligvis ikke dette utdaterte babbelet fra ørkenstrøk, og derfor blir islam stadig mer mislikt. Men for islamistene er ikke dét akseptabelt, for det ødelegger for både selvfølelsen og fremveksten av islam. Og for globalistene og deres subsidierte Pravda-medier er heller ikke folkelig antipati mot islam akseptabel, for den ødelegger «prosjekt flerkultur» og det nye «fellesskapet» de forsøker å mane inn i virkelighetens verden med trylleordet «integrering».

Så når gulrot og løgner ikke virker lenger, hva er plan B?

Jo, vi kritikere skal mobbes, hetses, presses og manipuleres til å like islam. Globalistene tror faktisk det kommer til å virke. På fullt alvor.

Islams nærvær i Europa avslører hva islam er 

«Islamofobien» i Europa kommer ikke av fordommer, hat, hets eller rasisme, men av økt kunnskap om islam, basert på ren observasjon: Vi ser hva som skjer, både her og i islamske land. Hvem kan like noe sånt? Europeere pleide å gi blanke blaffen i islam, for de hadde det ikke innpå seg daglig, og slapp dermed å forholde seg til dette dysfunksjonelle samfunnssystemet.

Men det finner ikke islam seg i.  Islam trenger seg på, krever oppmerksomhet, og gjennom det setter islam agendaen og krever stadig mer oppmerksomhet. Dette i motsetning til pinsevenner, buddhister og katolikker som passer sine egne saker, dyrker sin tro for seg selv i fred og fordragelig og er fornøyd med det. Ingen opptøyer, aggresjon, vold og uro å spore fra den kanten. Folk har øyne i hodet, og klarer å tenke.

Du er kanskje ikke interessert i islam. Men islam er interessert i deg. Her er den 62 år gamle kopteren Nabil Habashi Salama, som ble drept med hodeskudd.

Flerkulturelle fjols kan ingenting om kultur

Globalistene hadde ikke gjort hjemmeleksen sin, og var overbevist om at islam bare var nok en harmløs gudetro som ville finne sin fredelige nisje i vårt sekulære demokrati – som nok en marginal bidragsyter til et mer mangfoldig og fargerikt samfunn, akkurat som andre religioner. Men nei, gitt.

Islam er ikke som pinsevenner, scientologer eller mormonere,  som alle aksepterer at du sier nei og lukker døren. Islam vil alltid ha mer.

I 1400 år har Islam sparket inn døren til nye land, folk, kulturer og områder, og innført det kaotiske og korrupte islamske samfunnssystemet med makt, press, vold og terror, akkurat som IS i Levanten, eller prestestyret i Iran. Islam forstår nemlig at to samfunnssystemer ikke kan regjere i samme land. Ett må gi etter og forsvinne – om nødvendig med vold, så islam står igjen alene.

Så klart det vekker bekymring hos vestlige borgere! Men vi får ikke lov til å avvise islam. Nå skal de «islamofobe» TVINGES til å like islam, eller utstøtes fra samfunnet.

Slik omdannes demokratiet vårt til å bli en intolerant sekt, på vegne av islam. Hvordan er noe sånt mulig? Var jeg ikke ateist, ville jeg sagt at bare Djevelen selv kunne forvirre folk sånn.

Islams nyttige, vantro idioter er bekymret for motstanden mot islam

Islams grusomme historie utgjør et moralsk blybelte for alle muslimer, men globalistene er ikke det minste bekymret for denne belastningen. Og dette er folk som i utgangspunktet var religionskritiske, sekulære, demokratiske og opptatt av likestilling.

I stedet for å innrømme blunderen sin, og si unnskyld til folkene i Vesten – valgte de å kaste alle prinsipper over bord og omfavne mørket. Nå er islams vantro, nyttige idioter travelt opptatt med å bagatellisere, bortforklare og skjønnmale virkeligheten på vegne av islam, og fornuftige folk liker naturligvis ikke dét heller.

Sannheten er rett og slett at islam avslører seg selv: Jo mer europeere og nordmenn ser av dette fremmede macho-samfunnssystemet, desto mer skrekkslagne blir de.

Det hjelper ikke hvor mye subsidierte medier skjønnmaler hijaben. For man kan si hva man vil om Facebook og sensur på sosiale medier: Sannheten trenger seg frem, og eliten har mistet kontroll over hva folk blir fortalt, uansett hvor mye de oppretter sannhetsministeriet «Faktisk.no». Sinnssykt.

Folk skjønner at muslimer ikke klarer å kontrollere islam. Ingen kan dét!

Folk skjønner også at islam er ute av stand til å skape fredelige, harmoniske velferdssamfunn preget av demokrati og empati. Da ville det skjedd for lenge siden. Selv muslimer skjønner det, det er nettopp derfor de vil til Vesten.

Men de vil ikke vende islam ryggen, for det er tross alt dødsstraff for frafall, og alle vet hvordan det går når man forlater ekstremistiske sekter: Plutselig står du der alene, uten menighet, familie, venner, nettverk – og alle hater deg.

Hvem orker vel dét? Lettere å ta på hijaben og late som du tror, så lar dårlige venner og slektninger være å kalle deg hore.

Det er denne kombinasjonen av moralisme, overtro, sosialt press og voldelig hat som gjør islam så sterk, selv om guden Allah naturligvis ikke finnes, og profeten var en «perfekt» skrønemaker med sverd. Alle vettuge nordmenn vet at dette er sant. De tror ikke på Allah, og respekterer ikke islam, imamer, hijab, niqab, skjegg og koraner.

De ler av det, men frykter det også med god grunn, og derfor later nordmenn som om de er fulle av toleranse og respekt. Muslimer på sin side vet vi ler av overtroen deres, og derfor er de så på tuppa.

Vi vil ha et samfunn bygget på frihet, kunnskap, fred, harmoni, vitenskap og fornuft. De vil ha et samfunn bygget på overtro, tvang, presteskap, dogmer, regler og underkastelse. Det finnes ingen felles grunn her. It‘s a disaster in the making.

For samfunnssystemet islam spiller imidlertid ikke denne Marianer-dype splittelsen noen rolle. Resultatet blir det samme: fremgang og seier for overtroen.

Islamister og globalister endrer stadig salgspitchen

Etter hvert som islam har fått fotfeste i demokratiet vårt, må overtroen selges inn på stadig nye måter:

Først var islam eksotisk. Så var det fargerikt. Så var det et viktig bidrag til samfunnet vårt. Så skulle det være en helt normal del av Europa. Så ble islam uunngåelig. Så ble det en menneskerett. Så ble overtroen hatefull å kritisere.

Og til slutt ble islam en rase, og her står vi nå – hvor man ikke kan være ateist eller vantro, uten samtidig å risikere tiltale for rasisme.

Hvordan skal man stoppe islam da? Hvilket samfunnssystem ønsker globalistene? Hvor mye makt vil de gi Brorskapet?

De orker ikke tenke over det, og vil ikke svare – for innsalget av islam har alltid vært basert på løgner: Islam er hverken en rase, eksotisk, fargerik, normal, medmenneskelig, uunngåelig, en menneskerett eller et viktig bidrag til samfunnet vårt.

Islam er bare et humørløst macho-verktøy for å ta over samfunnet basert på overtro. Det var nettopp derfor karavanerøveren Muhammed diktet opp Allah. For du tror vel ikke at han på ramme alvor snakket med engler og red på flygende esler? Da bør du konvertere. Eller har du gjort det alt, gjennom å kapitulere?

Europa har klart seg glimrende uten islam siden 1683, og klarer seg fint i 400 år til, takk. Men dette er uakseptabelt for globalistene, siden de slapp islam inn. I stedet for å innrømme sin egen feil, vil de nå tvinge alle til å like islam, på vegne av en overtro de ikke tilhører, ikke tror på og ikke respekterer.

De har tross alt tre muslimske venner, og det er lettere enn å innrømme at man har vært totalt idiot, innrømme at vi sekulære hadde rett, og gå sammen med oss for å redde demokratiet. Hå nei, du!

Globalistene og islamistene har tatt av seg silkehanskene:

Islam skulle åpne øynene for våre egen trangsynthet og våre fordommer. Ved å få islam i nærmiljøet, skulle vi bli mer åpne, rause, inkluderende og globalistiske. Forstå at dette var ufarlig, berikende og verdifullt.

Problemet er at islam beviser selv at fordommene var fakta. Så hva gjør globalistene som insisterte på å innføre islam i Norge og Europa da, nå som fasiten er klar og balkaniseringen er åpenbar? Sier de unnskyld? Ønsker de å snu? Ønsker de å rette opp fadesen ved å motarbeide islam? Hva er planen nå? Hva er strategien for fremtiden?

Vel, nå er det slutt på smisk, skjønnmaling og glansbilder. Islam selv ødela for det narrativet. Plan B er å kalle alle vettuge folk som misliker islam, for høyreekstreme, hatefulle og ondskapsfulle. De skal brennemerkes offentlig, miste jobben og havne i samfunnets unåde. Overtroen er nå erklært som etnisitet og rase av myndighetene, og dermed er ateisme forbudt i Norge, gjennom lover om hatprat. Tenk over den.

Samtidig skal mainstream media dyrke «mangfoldet» ved å plassere muslimer, hijaber og utlendinger i hver eneste film og alle TV-program. Samtlige reklameinnslag skal bestå av absurde familier med umulige fargesammensetninger, og all ungdomsinformasjon er basert på venneflokker som ikke gjenspeiler virkeligheten: Norsk ungdom fester, drikker, kliner og elsker. Det får ikke muslimske jenter gjøre. Det er total kulturkollisjon der ute.

Men drit i det: Hykleri og løgner skal fikse alt. Flerkultur SKAL lykkes! Islam skal frem OVERALT, for da begynner alle «haterne» å like islam og masseinnvandringen fra drittland. Right? Eller i det minste venner vi oss til det og gir opp motstanden.

Denne planen er hatefull, ødeleggende og kan umulig lykkes, men for islam spiller det ingen rolle om samfunnet er basert på hykleri, løgn, mobbing, moralisme og frykt. For globalistene er dette det nye «rause og inkluderende». Mørket har gjort at de elsker det og synes det er veldig vakkert og riktig.

Så forrykte og farlige har de blitt. De forholder seg ikke til sine egne prinsipper, sitt eget folk, sin egen kulturarv … eller til sitt eget bibliotek, for den saks skyld:

En del av hva islam har bidratt med: To egyptere henrettes av IS for å advare folk som tør å samarbeide med hæren.

Hva Vestens samfunnssystem har bidratt med for menneskeheten, fyller en hel avdeling i bibloteket. Hva islams samfunnssystem har bidratt med av grusomheter, fyller flere hyllemeter. Hva islam har bidratt med for menneskeheten, fyller knapt en liten ransel.

Det er sannheten. Og sannheten skal vekk.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Kjøp boken fra Document Forlag!

 

Kjøp Klanen her!

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.