Sakset/Fra hofta

10. november 1989 delte en hel verden østtyskernes glede over at tankepolitiets og STASIs tid var forbi. De ble fri! Her hilses en østtysk Trabant-bil velkommen inn i Vesten, på Invalidenstrasse etter åpningen av den østtyske grensen i Berlin, Tyskland. Nå legges brikkene for et nytt tankepoliti. Arkivfoto: Fabrizio Bensch/ Reuters / NTB Scanpix

Hans Geelmuyden er arrestert av moralist-mobben for å påpeke det åpenbare: Folk som snakker kebabnorsk og mangler gode språkkunnskaper, mangler også nøkkelkompetanse. Det har ikke noe med hudfarge å gjøre, det har noe med profesjonalitet å gjøre. Hvem vil på fullt alvor ansette en person som ikke vet forskjellen på kjede og skjede? Hvis ikke kompetanse skal avgjøre hvem som får jobben, hva skal avgjøre det da? Rase?

Flerkultur: Et samfunnseksperiment bygget på inkompetanse og løgn

Det nye Europa er bygget på løgner. Og som alltid med løgner, generer en løgn bare flere løgner, til alt blir bare løgn. For selv om globalistene tror de er i ferd med å vinne kampen om samfunnet, og selv om de med alle midler forsøker å få oss til å tro at både klimasamfunnet og flerkultur-samfunnet er i ferd med å lykkes, er korthuset i virkeligheten i ferd med å kollapse under vekten av 40 år med løgn og selvbedrag.

Flerkulturen har gått gjennom flere trinn, som hver for seg har vært nødvendige for å få folk flest til å akseptere dette livsfarlige samfunnseksperimentet som aldri ble forankret i noen legitim, demokratisk prosess, noe jeg påpekte allerede i 2010 gjennom kronikken «Drøm fra Disneyland». For dette er virkelig drømmerier og eventyr, klekket ut av politiske aktivister som er besatt av kultur, mennesker og samfunn, men som mangler grunnleggende forståelse for både kultur, mennesker og samfunn.

Globalistene vil styre samfunnet etter hvordan de føler at virkeligheten ideelt sett bør være, og ikke hvordan virkeligheten faktisk er. Det selvbedraget vil ende i katastrofe.

Fem trinn på veien mot flerkulturelt sammenbrudd

Første trinn for å bygge opp «flerkulturen», var løgnen om at lykkejegerne var arbeidsinnvandring. Andre trinn var løgnen om at lykkejegerne skulle berike oss. Tredje trinn var løgnen om at vi ikke har noe valg, fordi lykkejegerne rømte fra krig og bomber. Fjerde trinn var løgnen om at vi var moralsk forpliktet overfor lykkejegerne, siden vi tross alt er et flerkulturelt land, og derfor er all motstand meningsløs. Og med dét gikk løgnene i en full sirkel.

Nå innledes femte og siste trinn i flerkulturens sammenbrudd: Løgnen om det nye «fellesskapet» med lykkejegere og islam, basert på felles «verdier». Etter dette kommer ikke flerkulturen videre. Etter dette kommer noe helt annet: Balkan 1990.

Så, for å redde flerkulturen, må ALLE midler tas i bruk. Totalitære virkemidler, gruppepress, offentlig hets, heksejakt og tankekontroll. Nå skal alle tenke riktig, og feil tanker og holdninger skal lukes vekk.

Men hvordan tvinger man folk til å like noe folk rettmessig misliker mer og mer? Dette problemet har totalitære krefter og maktinstitusjoner forsøkt å løse i århundrer, på de mest horrible måter.

Hvordan skal man få folk på de rette tanker?

Det politiske prosjektet til venstresiden, globalister, klima-fanatikere, pride-bevegelsen, islamistene, Antifa og den siste surrealistiske motebølgen – den dypt rasistiske «Black Lives Matter»-bevegelsen – handler ikke lenger om å informere, argumentere, overbevise og vinne «hearts & minds» som før. De gidder ikke lenger late som om de beveger seg innenfor rammene for demokratiet.

Disse antidemokratiske bøllene vil tvinge medmennesker til å like masseinnvandring, flerkultur, islam, «kebabnorsk» og normløshet, med makt, vold, press, utpressing, frykt, hat, hån, utlevering og sosial kontroll. Alt er lov. Og ved det minste tegn på tvil, argumentasjon, motstand eller uenighet begynner de å brøle, skrike, slå, kjefte, hyle i flokk og følge, og nåde den som står i veien. Men virker det?

Tvilere skal røykes ut og straffes offentlig. Den som mukker, skal miste jobben, inntekter og muligheter. Kjettere må bøye nakken offentlig og innrømme sin synd. Mobben skal piskes opp til stadig større demonstrasjoner for å vise styrke, så folk flest føler reell risiko for liv og helse. Antifas SA-tropper skal uniformeres og sendes ut i gatene sammen med gangster-islam og gjenger med og uten klantilhørighet. Men virker det?

De demonstrerer, massemobiliserer, velter statuer, brenner biler, skremmer, truer, plyndrer og herjer. Politiet er instruert til ikke å reagere, av frykt for at opptøyene og usivilisert adferd skal bli enda verre. Men unnfallenhet gjør jo mobben bare modigere og sterkere. Og virker det? Får denne mobbens adferd folk flest til å si:

«Å, fillern, jeg tok feil! Nå liker jeg islam, flerkultur og normløshet kjempegodt! Helt sant!»

Kanskje. Men er det sant?

Jakten på multikulturens kontrarevolusjonære er i gang

Mobb og selvjustis er en konstant fare for alle samfunn. Flokkmentalitet er noe primitivt menneskelig som det er vanskelig å bli kvitt. Hans Geelmuyden opplever således bare det samme som Carl I. Hagen har opplevd i 40 år: Globalistene tåler ikke sannheten om sitt sinnssyke samfunnsprosjekt. Før var de bare en mobb uten makt, underlagt demokratiske lenker. Nå har myndighetene abdisert og bøyd seg for mobben, selv om den er i kraftig mindretall.

Nå starter for alvor angiveriet, trakasseringen og fjerningen av privilegier, jobb og muligheter. Alt er lov. Sier du noe galt nå, vil du fort oppdage at «vennene» på jobben din plutselig vender deg ryggen. Blir du kalt inn på sjefens kontor, tror du kanskje at dine kolleger vil forsvare deg mot uretten, men der tar du fryktelig feil. De vil løpe og gjemme seg og håpe de ikke er nestemann. Sånn fungerer heksejakt og inkvisisjon.

Hans Geelmuyden er kanskje et geni på PR, men han er en klums på politisk fundamentalisme. Han forstår ikke hva han er rammet av. Han burde stoppe med PR-triksene og heller stille følgende trassige spørsmål til mobben: «Hvordan skal dere tvinge folk til å like noe de genuint misliker?»

Forskjeller skaper ikke fellesskap

Arbeiderpartiet mener økte forskjeller truer grunnleggende verdier i Norge. Det har de fullstendig rett i. For å bøte på problemet, har snøfnugg-ledelsen lagt frem en plan med 83 tiltak for sterkere fellesskap mot økende forskjeller. Der tar de fullstendig feil. Arbeiderpartiet kjemper nemlig mot sin egen flerkulturelle ideologi, som Ap selv har vært primus motor for å snikinnføre i Norge gjennom i 40 år. Hør her:

Hele POENGET med flerkultur er nettopp å skape forskjeller.

Selve målet var å innføre forskjellige kulturer, livssyn, levemåter og synspunkter, i et ellers ganske homogent og velfungerende land, nær blottet for rasisme og diskriminering, og som slett ikke hadde behov for å fikses med «multikulti».

Men homogent, antirasistisk og velfungerende var ikke godt nok for globalistene. De ville ha mer «mangfold», og de gjennomførte det, uten å gå omveien om demokratiet.

Hvordan skal dere få meg til å like islam?

Det er her flerkulturens femte trinn starter sin egen implosjon. For idiotene som står bak dette samfunnseksperimentet har sluppet opp for løgner. Nå er de nødt til å tvinge folk – og hvordan tvinger man folk til like islam og macho-ukultur påført oss av flerkulturen? Hvordan gjør man det? Hva er planen? La meg ta meg selv som eksempel:

Jeg er ateist, kan derfor ikke fordra den gammeldagse overtroen islam, med en så grusom bakgrunn og historie. Jeg er feminist og kan ikke fordra macho-ukulturen fra islambeltet. Og dette er ikke min skyld. Det er ikke jeg som gjør islam til en samfunnsødeleggende faktor. Det er ikke kritikken av islam som får islam til å feile. Det er islam som får islam til å feile. Dét er sannheten.

Jo mer folk ser av islam, desto mer misliker de fenomenet. Islam avslører seg selv, akkurat som kommunismen har gjort. Derfor hjelper det ikke med «opplysningskampanjer» som skal få folk til å like islam. Det hjelper ikke å innføre mer islam heller. Problemet blir bare tydeligere. Løgn kan ikke skape sannhet. Og da gjenstår bare én mulighet: å nekte folk å tenke, mene og ytre sannheten. Det var nettopp det IS hadde som strategi – etter modell fra grunnleggeren.

Hvordan skal man hindre folk i å tenke egne tanker og si sannheten?

Sannheten er åpenbart farlig for samfunnseksperimentet «flerkultur». Kritikerne dikter ikke opp problemene, det er flerkulturen som produserer problemer på løpende bånd. Så hva er planen for å hindre folk i å si sannheten? Hva skal dere gjøre for å få meg til å «tenke rett» og bli som dere? Hva skal dere gjøre for å hindre folk i snakke fritt og spre slike tanker?

Skal folk hetses offentlig, til de ikke lenger tør å si meningen sin, men heller velger å være hyklere? Er dét planen for å skape det «rause og inkluderende» samfunnet deres? Tror dere virkelig at mer av samme dumme og skadelige politikk vil få folk til å like politikken? Er dere helt korka? Hva er planen?

Skal jeg pålegges «kurs» i offentlig korrekte tanker, som en del av straffeloven, kanskje? Hva med å opprette et hemmelig politi som avlytter borgere for å finne dissidenter og samfunnsfiender? Står dét i planen?

Skal vi islamkritikere interneres, eller bør vi underlegges psykiatrisk behandling? Plasseres i omskoleringsleirer? Skal dere åpne et «Ministry of Truth»? En inkvisisjon? Hva med et Tuol Sleng-fengsel som torturerer frem stadig flere navn på samfunnsfiender, til ingen lenger våger å mukke? Skal jeg rett og slett bare elimineres, som Pim Fortuyn og Theo van Gogh?

Hva er det dere vil? Hvordan skal dere få stoppet ytringsfriheten, friheten og demokratiet – og kjeften på meg og Document.no? Det kan dere ikke!

Sorry. Dere har allerede tapt.

Ingen tanker, bare flokkinstinkt

Dere har ingen svar på hva dere skal gjøre med folk som «tenker feil tanker», for dere bruker ikke huet. Dere globalister følger bare flokkinstinktet og tror på fullt alvor at bare dere mobber mange nok ned på kne, så vinner dere. Men alt dere gjør, er å skape enda mer motstand og avsløre dere selv:

Dere er ikke «de gode». Dere er den samme livsfarlige mobben som startet hekseprosessene og sendte Tyskland, Sovjet, Kina, Kambodsja og Venezuela ned i avgrunnen, så jeg sier det rett ut en gang til:

Dere er samfunnsfiender under falskt kjærlighetsflagg. Flerkulturen deres er en drøm fra Disneyland, og islam er et antidemokratisk samfunnssystem basert på en voldelig macho-overtro fra mørketiden, som aldri vil bidra med noe godt. Der har dere sannheten.

Hva vil dere gjøre med dét? Det er ingenting dere kan gjøre, foruten å ødelegge deres eget demokratiske samfunn og menneskene i det. Og det er nettopp dét dere er i ferd med å gjøre. Dét er sannheten.

Nå må ekte demokratiske mennesker støtte Document, og spre sannheten sammen med oss. Mobben har ikke makta. Tankepolitiet er ikke offisielt. Ennå.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: