Kommentar

Virkeligheten har en egen overdøvende virkning. Kulene i Strasbourg traff noen, og de ble avfyrt med overlegg, mot de julehandlende. Denne handlingen torpederer no-platforming-retorikk mer effektivt enn noe annet. Place Kleber, 13. desember 2018. Foto: Vincent Kessler / Reuters / Scanpix.

Klorofyllkommunisten Eivind Trædal har skrevet bok hvor han forsøker å knekke «Document-koden» gjennom å bruke utestemmen og kalle samtlige han ikke liker for «høyreekstremister». Som alltid. Han burde startet sin søken etter svar akkurat der, men i stedet skrev han 185 sider hvor han aldri finner andre svar enn mer sensur, og enda mer hat mot bekymrede borgere fra alle sider av politikken. Trist, men utrolig tidsriktig.

Å starte dagen med selvransakelse og selvkritikk er en voksenøvelse, og noe Trædal & Co ikke er disponert for: Mangel på selvkritikk er en karakterbrist som går igjen hos svært mange av «De Gode» globalistene og sosialistene. De klarer bare ikke begripe at det er dem det kan være noe galt med. Hvordan er det mulig liksom??

På andre siden av godhetens ekkokammer sitter Jan Arild Snoen i Minervanett og er «uenig i at høyresiden vinner debatten». Denne kommentaren skapte mye munterhet her i redaksjonen, siden antallet lesere av Document vokser i turbofart, og vi tangerer størrelsen på andre riksmedia – mens Minervanett fortsatt er på størrelse med et middels menighetsblad. Så hvem vinner debatten sa du? Oh, the irony…

Avsløring! Til glede for nye lesere

De elsker å debattere oss, disse selvopptatte tåpene, men tør ikke invitere oss til debatt – av redsel for å gi oss gratis reklame: Tenk om enda flere borgere begynte å like oss? Tenk om fakta og fornuft ga gjenlyd hos enda flere borgere underkastet venstresidens hypermoral og islams trolldom? Vrient dilemma det der, så for all del: Bare fortsett å marinere egoet i egen selvgodhet, så fortsetter vi med nøktern folkeopplysning.

For våre kjære lesernes skyld vil vi imidlertid raskt oppklare mysteriet «Hvorfor vinner høyresiden debatten»? Det er nemlig ikke rare mysteriet, og krever slett ikke 185 sider med forklaring. Det krever faktisk bare tre ord:

«DERE TAR FEIL» 

Derfor vinner høyresiden debatten, Snoen. Dere tar feil, og vanskeligere er det ikke. Denne enkle, smertefulle sannheten bryter så totalt med det oppblåste og ufeilbarlige selvbildet Europas og Norges elitister har skapt av hverandre, at de ikke engang klarer å forstå konturene av konseptet. Men sånn er det altså:

«Gode» globalister taper debatten mot nasjonalkonservative, fordi de har politikk som er fullstendig på bærtur. Helt på trynet. Frakoblet kosmos. Milevis ute på viddene – kompassløse i kram dypsnø med tuppeløse ski og trinseløse staver. Flerkulturens politikk virker ikke, og det merker folk. Hvordan? Ved selvsyn naturligvis. Folk flest har nemlig øyne i hodet, selv om ukritiske mainstream media fortvilet forsøker å fornekte fakta og tåkelegge den vonde og vriene sannheten.

Falske løfter med farlig innhold. 

Alle de fagre løftene som har flagrer ut av globalistene i 30 år, stemmer rett og slett ikke med resultatene folk opplever. Dere lovet varme, inkludering, mangfold, raushet, harmoni, liberalisme, fred, rikdom, storhet, demokrati og fred. Men alt det hadde Europa fra før. Dere skaper ikke varme og raushet – dere globalister snylter på den. Nå har Europa fått det stikk motsatte av løftene deres: Vold, terror, voldtekter, no-go soner, klanmafia, islamisering, koranklosser, håndgranater, frykt, splittelse, uro og rask økende fattigdom blant europeisk arbeiderklasse, som er tvunget til å betale prisen for dette sinnsyke samfunnseksperimentet.

Og dette er ikke vår skyld. Det er ikke vi som inviterte Midtøstens og Afrikas kaos til Europa. Det var det dere som gjorde. Vi bare varsler og rapporterer om resultatene. Vi avslører og avkler dere, og derfor hater dere oss så inderlig. Og derfor elsker leserne oss. See?

Det er helt umulig å vinne debatten når man tar feil, og tilsvarende lett når man har hatt rett hele tiden: Globalisme virker ikke. Sosialisme er aldri løsningen. Masseinnvandring er ikke en berikelse. Islam er ikke fred. Lykkejegerne er ikke flyktninger. Folk er ikke like. Alle kulturer er ikke like bra. Kolonistene vil ikke integrere seg. Hijaber er ikke frigjørende. EU er ikke demokratisk. Oppløsning skaper ikke samfunn. Forskjeller skaper ikke fellesskap. Alt var feil! Feil, på feil, på feil, på dum feil. Det er ikke vanskeligere enn det.

Kan dere ikke bare innrømme egen tabbe? Hva er de med dere? 

Vi hevder ikke at det er en konspirasjon bak, for så dyktige og fargerike tror vi faktisk ikke dere er. Bak fadesen ligger bare triviell, menneskelig dumskap og inkompetanse, kombinert med venstresidens evige svakhet for gruppetenkning og flokkmentalitet. Og det er forståelig når man ser det fra utsiden. Det er til og med tilgivelig. Å insistere på å fortsette samfunnseksperimentet som før derimot…det tror jeg dere skal være forsiktige med.

Når man er frikoblet virkelighetens vonde verden, selger glansbilder uten innhold, politikk uten mål, retninger uten plan, utopier uten sammenheng, og en drøm fra Disneyland som ender med et mareritt som i Frankrike og Sverige, ja da taper man debatten til slutt.

Fordi dere tar tar feil. Så enkelt er det.

Dere har skylden for at vi vinner debatten, Snoen. Og jo mer dere sier, desto sterkere blir vi.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort:

For andre bidragsmåter, se vår Støtt Oss-side.