Europeere lever i interessante tider: På bare 20 år har globalistiske politikerne med ansvar for EUs tidligere så veldrevne demokratier, hatt ansvar for finanskrise, ledighetskrise, eurokrise, migrantrkise, terrorkrise, pandemikrise, energikrise og priskrise. Har du fått nok kriser nå? Nei det har du ikke. For for nå skaper de samme globalistene inflasjonskrise som skal løses med rentekrise, som vil føre til fattigdomskrise. Og det vil tvinge frem en kriminalitetskrise. For når pengene ikke lenger strekker til, gjør folk hva det skal være for å holde barna sine mette, varme og trygge.

Her er en lakmustest: Hvis du måtte velge mellom å la ungene fryse og sulte, eller begå kriminalitet eller prostitusjon, hva ville du velge? Spørsmålet blir behandlet som om det ikke er relevant i Europa, for vi er jo det rike, fredelige og vellykkede kontinentet. Alt som går galt er bare forbigående, ikke sant? Alt har gått oppover i 70 år, og det har vært en selvfølge, ikke sant? Vel, til vinteren kan kriminelle nødløsninger meget vel bli aktuelt for europeere og nordmenn som aldri trodde fattigdom kunne ramme dem. De stemte tross alt på politikere som lovet velferd, samhold, mer til alle, og en strålende grønn fremtid. Og politikere lyver vel aldri?

Fattigdom får lovlydighet til å forvitre. Alltid. Ingen unntak

Politikernes vanstyre og grådighet etter avgifter og skatter, er grunnen til at kriminaliteten stiger i Europa og Norge. Folk som tappes for penger og muligheter, blir «kreative». De snyter på skatten, jobber svart, selger det de kan selge, kobler strømbrukere utenom strømmåleren, stjeler i butikker, bruker kredittkort uten betalingsevne, og finner alternative inntektskilder som ikke nødvendigvis er lovlige.

I trange tider velger alltid mennesker å jobbe for seg selv og sine, fremfor fellesskapet. Det er bare menneskelig. Det er trist å se naboen sliter, men ikke så trist som å slite enda verre selv. Slik gjør dagens stortingspolitikerne og EU-politikere sine eget samfunn hardere, mer kyniske og mer kriminelle. Dette er fullstendig uforståelig for eliten som sitter på toppen med høy lønn i offentlige stillinger, sikret for livet. Men selv middelklassen begynner å merke dyrtiden deres valgte politikerne har skapt. Nei, det er ingen ulykke eller Putin sin skyld. Alt som har rammet Europa av kriser de siden år 2000, er selvpåført gjennom dårlig politisk styring.

Dårlig politikere med dårlig politikk har skylden

Globalismens virkelighetsfjerne EU-politikerne har destabilisert sine egne land med politikk som ikke fungerer, basert på fundamentale drømmer om hvordan verden burde fungere, i stedet for å forholde seg til hvordan virkeligheten faktisk er. All forsiktighet og preservering er kastet overbord. Globalistene forsøker å presse sine politiske visjoner til å fungere i virkeligheten gjennom ville «visjoner», stahet, faktaresistens, makt, penger og høyrisikable samfunnseksperimenter, og eksemplene er mange og vonde:

Pengesystem basert på gjeld i stedet for verdier. Gjøre Kina demokratisk gjennom handel og diplomati. Styrke demokratiet gjennom moralisme og sannhetsmonopol. Øke velferden og senke arbeidsledigheten gjennom massemigrasjon. Skape mykere samfunn gjennom demografisk overskudd av unge menn fra stammekulturer. Øke samholdet gjennom flerkultur. Integrering av steinharde islamister. Øke kvinners rettigheter ved å erklære menn som kvinner.

Listen er mye lenger: EU-eliten vil skape et helt nytt energisystem basert på fiksjon og andres penger. Stoppe et virus med lockdown. Gjøre samfunnssystemet islam fredelig og demokratisk. Presse diktaturer og klanbaserte land til å bli vestlig-demokratiske. Oppfylle FNs «bærekraftsmål» samtidig som alle skal få høyere levestandard. Styrke naturen gjennom ekstrem ressursbruk på «elektrifisering» og vindkraft.  Temme naturens alltid varierende klimaendringer med CO2 avgifter. Og ikke minst: Forsøke sosialisme og marxisme enda en gang, til tross for at alle advarsler fra historien. Man lærer bare aldri, og innrømmer aldri feil. Det er alltid noen andre å skylde på.

30 år med vanstyre er en enveiskjøring mot fattigdom

Ingen av disse politiske eksperimentene har noensinne fungert, og de har ingen suksesser å vise til. De er enveiskjøringer mot sammenbrudd og fattigdom. Likevel fortsetter eksperimentene med samfunnet på skattebetalernes regning, for politikkens kvern maler langsomt: Det tar gjerne ti år fra et politisk eksperiment blir innført, til det ikke lenger er mulig å kamuflere de negative konsekvensene. Og det tar ytterligere ti år før flertallet av velgerne endelig forstår at de har blitt rundlurt. Først i 2035 vil altså flertallet av svenskene forstå hva migrantinvasjonen i 2015 innebærer. Da er det altfor sent å reagere.

I mellomtiden svelger velgerne valgflesk, og setter problemskaperne til å redde samfunnet fra problemene, med enda mer dysfunksjonell politikk som ikke virker. Slik sett kan man sette spørsmålstegn ved om demokratiet faktisk fungerer, eller om styringen i praksis blir like tilfeldig som gjennom stammer, militærkupp eller diktatur. For hvordan kunne egentlig Europa blitt styrt dårligere?

Dårlig politikk gir dårlige resultater. Og dårlige resultater er et bevis for dårlig politikk. Uten unntak. Politikere er like lite feilfrie som alle andre mennesker, og feil blir gjort. Det som kjennetegner dagens globalistiske elite, er en ekstrem hybris, og denne selvgodheten skaper en total mangel på forsiktighet, selvinnsikt, selvkritikk og vilje til å innrømme feil. Slike folk mangler evner til å styre så mye som en liten robåt trygt i havn – men de styrer altså hele EU og USA, og kursen er rett mot stupet av gjeldsfattigom, offentlig fattigdom, privat fattigdom, energifattigdom og næringslivs-fattigdom. Men «de følger utviklinga tett» og «tar det på alvor» mens de forsikrer at alt blir bedre i fremtiden hvis de får beholde makta.

Alle pengene er kastet bort på visjoner, utlendinger, eksperimenter og luftslott, i stedet for trygghet, sikkerhet, orden, gørrkjedelig infrastruktur og velferd som belønning for innsats. Eliten må innrømme at visjonene fortsatt ikke virker, men de vil virke i fremtiden. «Shangri La ligger der fremme, så vi må holde kursen. Stem på meg!» Tenk om det er løgn? Da vil Polen og Ungarn bli de ledende landene og lokomotivene i Europa.

Det er ingenting å lære av fattigdom

Fattige mennesker blir avmektige. Avmektige mennesker blir desperate. Og desperate mennesker gjør desperate ting. I motsetning til hva globalist-adelskapet tror, gjør ikke fattigdom folk klokere, edlere, rausere, empatiske eller mer opptatt av ekte verdier. Fattigdom gjør folk harde, og de gjør gjerne forferdelige ting mot hverandre for å gjøre det litt bedre for seg selv og sine. Dette er fremtiden for Europa med dagens regime.

Fattigdommen har vært her lenge: Horder av fattige er importert og invitert til Europa av globalistene gjennom 40 år med «prosjekt flerkultur», og fattigdommen har blomstret friskt midt iblant oss: De fremmedkulturelle ble lokket hit av vestlige politikere, med løfter om gratis penger, bolig, blondiner og velkommen. Og alle kom. Alt var løgn, for riktignok var det penger nok i starten til noen få, men når man skal dele kake med alle, blir det bare smuler igjen. Til slutt blir alle fattige. Ta en tur på NAV med strømregningene dine hvis du ikke tror meg.

Det er ingenting å lære av fattigdom – men hvis man ikke passer på pengene og verdiene sine, så ender man der. Og da vokser kriminaliteten. Ikke fordi godtfolk har lyst, men fordi politikerne presser det frem. Nød lærer naken kvinne å spinne – og det avlæres ikke automatisk når tidene blir bedre igjen. Stortingspolitikerne er i ferd med å endre det psykologiske landskapet i samfunnet vårt permanent. De forstår ikke det heller. De tror på full alvor at de kan endre alt, og bytte ut befolkningen, og likevel bevare det gode samfunnet de snylter på.

Folk blir fattigere, mens staten sløser stadig mer

Myndighetene i EU undergraver verdiskapningen med offentlig sløsing, inflasjon, avgifter, byråkrati og meningsløse regler, så det ikke lenger lønner seg å skape arbeidsplasser. Samtidig sender innvandrere stadig mer penger til hjemlandet, og blir sittende i større og større fattigdom – som igjen gjør at de krever mer og mer av velferdssamfunnet, jobber for mindre lønninger, bor trangere og trangere, og blir mer og mer kreative for å få økonomien til å gå rundt. Dette er en dødsspiral for Europa, som nå er umulig å skjule i europeiske storbyer:

London er delt mellom et nytt proletariat som er stuet sammen i mugne, nedslitte leiligheter, og lever i stor fattigdom som fører til liten samfunnsbevissthet og høy kriminalitet – og mennesker som later som om London er akkurat som før. Svenske byer ditto. London i 1980 og London i 2022 er to helt forskjellige byer. London var fantastisk. Nå er det dritt, og det blir bare verre, for titusenvis nye trengende strømmer til årlig.

Bare kulturløse globalister uten hjemland eller tilhørighet mener det er en problemfri og spennende forbedring, preget av «samhold», fordi de er ideologisk forpliktet til det. Alternativet er å innrømme at de har tatt feil og ta ansvaret for katastrofen.

Politikerene tvinger folk til kriminalitet 

Det kommer til et punkt hvor du ikke orker å jobbe enda mer overtid, kredittkortene er makset, bilen er solgt, slektninger vil ikke låne deg mer penger, og du har kuttet ut uteliv, varme i badegulvet, ferieturer og kjøp av nye klær. Når folk har mindre penger, går butikkene dårligere og må si opp folk. Og da går du til NAV og ber om hjelp, men der står også hele Afrika og Midtøsten i kø sammen med stadig flere nordmenn, så der får du ingen penger. Samtidig feier både fiffen og kriminelle forbi i nyeste luksusmodell av elbil.

Da blir du forbanna og avmektig. Da sier du ja til å hjelpe til med litt «triksing». Da stjeler du. Eller selger narkotika. Eller smugler sprit og sigaretter. Eller snyter på skatten.  Eller selger deg selv. Og når du har holdt på med det lenge nok, så blir det normalt. Og plutselig er samfunnet tilbake til Jack Londons «Avgrunnens folk» fra 1903.  Og det er ikke din skyld. Det er politikernes skyld. Jeg liker ikke kriminalitet, men fattigdom presser det frem. Hvis å følge reglene sender familien din ned i rennesteinen, så er å bryte reglene eneste løsning. Og den som bryter reglene mest, vinner.  Hvorfor er dette så vanskelig å forstå?

Et samfunn i kaos er en fordel for politikerne.

Det er mye lettere å vinne valg hvis man lover å redde samfunnet fra kaos, enn å vinne valg gjennom å fortsette med kjedelig politikk som ivaretar et stabilt samfunn med nøysom og streng politikk. Det første gir heltestatus. Det andre gjør deg til en grå surpomp. Derfor er samfunn i kaos en fordel for politikere. Det gir handlingsrom og løftekapital.

Stabile, veldrevne samfunn gir ikke rom for store visjoner og grandiose fremtidplaner fra selvhøytidelige middelmådigheter. Kaos, panikk og fattigdom gir handlingsrom for sjarlataner og  folkeforførere, som lover mye men holder ingenting. Det var det som skjedde i Venezuela. Det er det som er i ferd med å skje med Sverige. Det er ikke nødvendigvis en ulempe for sleipe politikere, som vet at folk husker lite og glemmer fort.

For «the establishment»  er velgere med desperasjon, fortvilelse, panikk og redsel en gullgruve. Derfor holdes du i konstant redsel for krig, flått, vær, varme og virus, så du skal se etter reddende engler. Og de skal redde deg med mer av «visjonene» som har skapt alle problemene. Men for dem spiller det jo ingen rolle. De står på toppen av monolitten og tjener penger. De er trygge, mette og rolige. De høster der du taper. Og jo mer kriminalitet du begår, og jo mer rasende du blir, desto flere tvangstiltak kan de innføre for å sikre sin egen makt. Slik ble Löfven valgt til statsminister igjen etter å ha ødelagt Sverige. Det ligner på stabilitet.

Derfor spiller det ingen rolle for EU-eiten om de produserer krise på krise på krise.  Europa anno 2022 er middelmådighetenes seier over fornuften og ansvarligheten. Så det er bare å holde seg fast og vente på neste pandemi, og neste krise for å se hvor lydige borgerne er. Og er de ikke lydige mot makta, så kan makta innføre mer unntakslover.

Kriminaliteaskrisen og fattigdommen vil etterhvert skape et større behov for åndelighet og magi, og det vil forsterke islamiseringskrisen, og ende i sikkehetskrisen.  Så du lever i interessante tider, og det er ingen tegn til at hverken politikere eller media vil motarbeide dødsspiralen. Det er jo ikke de som går nedenom.

Men vi er med deg, og vi skal fortsette å fortelle sannheten.

 

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.