Anders Beer Wilse Skipike i anorakk (1907) http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Julen er en tid for glede, raushet og lystenning, og jammen trengs det en lysfest fra en hverdag hvor NRK pumper ut budskap om fattigdom, sult og urettferdighet i andre land, mens jorden straks går under av havstigning, klimakatastrofer og plastsøppel – alt  på grunn av din fæle fråtsing natrligvis. Det er nemlig avgjørende at nordmenn har såpass dårlig samvittighet, at de ikke mister villigheten til å redde jorden med endeløst av bistandsmidler, klimaavgifter og skattepenger til globaliseringens hellige misjon. Gjør bot dere syndere! Men her er mitt glade julebudskap: Verdens problemer er ikke din skyld! Du har faktisk gitt og gjort så mye at du hverken trenger å skamme deg eller ha dårlig samvittighet. Gled deg heller over alt du har og alt du er. 

Norge er et bra sted, med bra folk 

Norge er jammenmeg en fin, liten strimmel av grunnfjell å bo på – men det ligger langt mot nord, og vi har plenty vær og naturlige utfordringer å bale med her vi bor spredt, kupert og karrig. Men vi har noen fordeler også: Vi er skjermet for jordskjelv, orkaner, vulkaner og tørke, med hele Europa som buffer for verdens kriger, konflikter og fortredeligheter, med naturressurser som fisk, tømmer og plass i bøttevis, mens regnet fosser ned, fisken svømmer rundt, og oljen strømmer opp.

Dette er imidlertid ikke noe å skamme seg over, for det er mange land i verden som har store naturressurser. Det ligger mye, mye mer verdifullt bak et godt, fredelig, demokratisk og rikt land, enn naturressurser, flaks og rikdom. Den verdien er hvordan man forvalter landet og ressursene, og det har absolutt ingenting med flaks å gjøre. Det har med den norske folkesjela, norsk kultur og norske verdier å gjøre, godt utledet fra vestlig og europeisk historie. Det er Norges viktigste ressurs, og du er en viktig del av den. Ære til deg, og skål kjære landsmenn.

Skam er ikke nøkkelen til godhet eller en bedre verden.

En av nøkkelelementene for Europa-elitens globalistiske ideologi er å påføre sine egne borgere skam og skyld. Det er en slags omvendt sosialisme, men med nøyaktig samme destruktive mål: Utvisking av folk, kulturer og grenser, og «omfordeling av verdier» så verden blir ett stort lykkeland – tror de. Men mens den røde sosialismen dyrker frem fattigfolks misunnelse og hat, så «massene» kan overta land, verdier og penger fra «de rike», uten skrupler eller hemninger, så angriper FNs og EUs globalisme menneskets sjel fra andre siden:

FNs grenseløse globalisme dyrker heller frem en kynisk og totalt ubegrunnet skamfølelse hos mennesker i Vesten, så de frivillig gir bort land, verdier, penger og kontroll. «De rike» går frivillig med på å gjøre seg selv fattige, helt uten grunn. Resultatet blir nøyaktig det samme som for sosialismen: Destabilisering og oppløsning. Disse farlige ideologiene (sosialisme og globalisme) er besatt av å revolusjonere samfunnet for forandirngen skyld – og spør seg aldri om hva som er verd å bevare. Og verst av alt: De skaper et kaos og usikkerhet som er en gavepakke for en enda verre politisk ideologi: Islam. Overtroen som skal skape en hel spesiell form for «fred»,  gjennom vold, trusler og underkastelse.

Resultatet blir kaos, konflikter, kriminalitet, fattigdom og en desperat søken etter forutsigelighet og trygghet, på kontinentet som var forutsigelig og trygt. Man lager ikke gode samfunn hverken ved å dyrke misunnelse, moralisme eller totalitær overtro fra oldtiden. Det fungerer ikke. Det er gift for våre samfunn og demokratiet. Man lager heller ikke fred og likhet ved å blande kulturer og folk,  i en sinnsforvirret tro på at forskjeller skal skape fellesskap. Det er veien til utvisking og undergang. Sosialistiske Venezuela, flerkulturelle Sverige, og islamske Iran er advarsler vi MÅ lære av, selv om våre nedsnødde rikspolitikere nekter å lære noe som helst. Ingenting synker inn, og ingenting henger sammen.

Erna, Jonas, Løfven og Merkel vil du skal føle skyld & skam

I følge globalistene er det ikke rent lite vi nordmenn har å skamme oss over: Først og fremst er vi hvite i huden, og er det noe gode antirasister hater så er det hatefulle rasister og hvit hud. (Det er lov å le…) Siden vi nordmenn også er europeere, er vi automatisk imperialister og koloniherrer gjennom arvesynd, selv om Norge har vært koloni i århundrer. Dette innebærer at vi systematisk har undertrykket, utnyttet og ødelagt resten av verden, ikke minst andre folkeslag med mørk hud som fargeblinde antirasister anser som en bedre rase enn oss hvite. (Bare fortsett å le du…)

Og som om ikke det var nok, er vi også noen fordømte søplegjøker: Gjennom 250 år har Vesten ødelagt Jorden med fråtsing, natur-rasering, forurensing, søppel og plast. Alt av 3. verdens problemer er vår skyld. Alle naturødeleggelse og samfunnsproblemene  er vår skyld, og derfor er det vår jobb å rette opp alt sammen,  så verden blir rettferdig og balansert igjen. Det er premisset deres. Det er grunnmuren FN hviler på. Det er deres politiske prosjekt. Og derfor hamrer de inn narrativet om Vestens kollektive skyld. Det er bare ett problem: Det er tullprat. Rubbish. Løgn og fanteri. Tøv og tant. Bullshit fra ende til annen.

Vi har ikke skylden for noe som helst

Det er like greit å være hvit, som å være sort, gul, rød, blå eller grønn. Vesten har ikke ødelagt noe som helst – det er Vesten som gjennom innovasjon, vitenskap og fremgang har fått verden ut av steinalderen. Våre oppfinnelser innen teknologi, medisin og jordbruk, holder hele jordens befolkning i live, så nei: Vi har ikke skylda for noe som helst. Og det er ikke vår plikt å redde andres dysfunksjonelle land fra deres egen dysfunksjonelle ukultur. Sorry. Det er deres egen feil og eget valg.

Ja, gudbedre: Visst skal vi fortsette å hjelpe resten av verden, men empati er ikke noe man kan piske frem gjennom å hetse nordmenn som allerede er empatiske. Og skal man bidra til å bygge andres land, så må det være lov å forlange at de følge det gode eksemplets makt, så ting går rette veien. Vestens suksess kommer nemlig ikke av hverken flaks, nødhjelp eller bistand. Den kommer av dyktighet, samhold, frihet og en kultur for orden og nøysomhet. We don‘t owe you a goddamn thing. Se og lær i stedet.

Nordmenn har ikke vært heldige. Nordmenn har vært flinke

Verdens enkleste måte å bli sittende i dritt, fattigdom og kaos, er å skylde på alle andre, slik f.eks. palestinerne gjør på 70. året, uten å komme av flekken – trass endeløst med hjelp, penger og forståelse. Det kan godt være at de er rammet av urettferdighet, bevares – men hva forandrer det? Du må gjerne bruke tiår etter tiår på å forlange «rettferdighet» gjennom en tidsmaskin eller botsøvelser, men det kommer jo ikke til å gjøre den minste forskjell. Norge satte seg ikke på rompa og forlange at den svenske kolonimakten skulle gjøre opp for sin utnytting av Norge, eller overtagelsen av Jemtland og Herjedalen. Norge satt seg ikke ned og ventet på erstatning fra Tyskland for å bygge opp alt de hadde ødelagt. Hva skulle noe sånt være godt for?

Nordmenn gjorde heller det som godtfolk gjør: Lot sutringa være, bretta opp ermene og startet på dugnaden med å bygge et samfunn som fungerer. De utnyttet landet og ressursene som var tilgjengelig – og med hardt arbeid, dyp nøysomhet, god ærlighet og sunn forsiktighet la våre forfedre de stein på stein i byggverket som ble en av verdens beste land å bo i. Det var ikke flaks. Det var ikke engang unikt. Og det er fullt mulig for andre å kopiere. Det er bare å sette i gang. Men det krever naturligvis gode politikere til å styre landet, og en kultur for frihet, åpenhet og ærlighet. Har ikke landet det, så er det der jobben må gjøres, for det er forskjell på kulturer. Og det er forskjell på resultatene kulturer skaper. Velferd og fred skapes ikke i banker eller på byggeplasser. Det skapes i huet på borgerne.

Norge trenger ikke gjøres raust, inkluderende og antirasistisk

Den norske folkesjela er skeptisk til fremmede, av mange gode grunner, men det betyr ikke at nordmenn er fremmedfientlige. Ekte nordmenn er nøysomme, men det betyr ikke at de er gjerrige. Norske verdier er patriotisme og stolthet av oss selv og landet vårt, men det betyr ikke at vi anser oss som overmennesker. Når sosialister og globalister overtok norsk politikk og offentlighet med hypermoralismen sin, var målet deres å gjøre oss rause, inkluderende og antirasistiske. Hele premisset er like bunnfalskt som et trekronestykke:

Norge var allerde raust, inkluderende og antirasistisk. Norge var rent, ryddig og grønt. Vi trengte ikke samfunnseksperimentene «flerkultur» og «grønt skifte». De virkelighetsfjerne tullingene med sine grandiose «visjoner» for fremtiden, skaper ikke raushet, inkludering, antirasisme og et miljøvennlig Norge. Tvertom: De snylter på nordmenns raushet, inkludering og miljøvennlighet. De misbruker Norges kulturelle folkesjel, og de blir aldri fornøyd, uansett hvor mye du bøyer deg i kne. Reis deg opp og se dem i øya i stedet. Vi er bedre enn dette.

Norge og nordmenn trenger ikke moralens pekefinger

Hvem har tatt i mot hundretusenvis av utlendinger med åpne armer og lommebok – utlendinger som sender milliarder hjem fra våre velferdssystemer, før de selv reiser på ferie til landene de «flyktet fra? Hvem er like fargeblinde som Stevie Wonder? Hvem har vennlig og raust latt EU infiltrere vårt lovverk og politikk, uten demokratisk forankring? Hvem rydder, renser og resirkulerer, men fortsatt finner seg i å bli fortalt at det ikke er bra nok? Nordmenn. Så jeg tror det holder nå. Jeg tror eliten og globalistene skal forsøke å holde litt munn nå, og heller nyte jula på sin måte, i stedet for å plage andre.

At vi har vært flinke,  betyr naturligvis ikke at vi skal slutte å hjelpe, bidra eller føle, men det er det da  heller ingen fare for: Nordmenn er blant verdens frieste, reneste, rauseste, varmeste og ryddigste folk, og trenger ingen formaninger eller påminnelser. Vi har et varmt samfunn, og har hatt det i generasjoner  – i den grad at moralistene får oss til å glemme at vi også har et ansvar for vårt eget: For fremtiden vår, for barna våre som fortjener å arve noe mer enn et halvislamsk konkursbo preget av svenske tilstander og stupide sharialover. Det betyr også ansvar for våre eldre som bygget alt dette her. Det er dem vi virkelig skylder noe, ikke utlendinger. Og ansvar for egne landsmenn som sliter med hverdagens mangfoldige problemer, men som blir stadig mer oversett av NAV og hjelpeapparat i flommen av utlendinger.

Du trenger ingen korreksjon av eliten. Det er eliten som trenger korreksjon av deg

Problemet med  globalist-eliten ar at de aldri får nok. De har ingen hemninger eller bremser, og de vet aldri når de skal stoppe. Det blir bare aldri godt nok, uansett hvor varme og rause vi blir, og det er fordi selve premisset deres er feil: Euro-eliten vil ikke at du skal bli et bedre menneske for å skape en bedre verden. Tvert om: De vil ha makt over deg, landet ditt, barna dine, fremtiden din, pengene dine, og arven din, for å gjøre dem enda mer selvtilfredse. De er korttenkte, narsissistiske egoister – ikke samfunnsbyggere.

Selve grunnmuren i Støres, Solbergs og EUs politiske prosjekt er et falsum. Derfor kan du vende det ryggen, nyte julen og glede deg sammen med venner og familie. For alt dette kom ikke av seg selv, og andre folk i andre land kan få det samme hvis de tar tiden til hjelp, og jobber like hardt og systematisk for det. Det er imidlertid hverken din jobb eller ditt ansvar, for Norge er ingen kolonistat som vil diktere hva andre gjør. Det er deres eget ansvar, og dermed deres egen feil hvis det feiler.

Ingen grunn til dårlig samvittighet.

Det er ikke vi som forsøpler verden med plast. Det er ikke vi som skaper befolkningseksplosjon, som igjen skaper forbruks-eksplosjon. Det er ikke vi som starter kriger og uro. Det er ikke vi som driver med religiøs diskriminering og hat, undertrykker kvinner og forlanger underkastelse. Det er ikke vi som skaper korrupte regimer som undergraver enhver mulighet til fremgang. Det er ikke vi som spyr ut CO2. (Hvis man fortsatt er bekymret for denslags tøv.) Ikke spyr vi ut svovel, sot, dioksiner, kjemikaler og kloakk i naturen heller. Det er det alle andre land som gjør. Vi har gjort vårt. Vi renser og resirkulerer til det latterlige, og bidrar med flere titalls milliarder til bistand i land etter land. Vannkraftlandet vårt trenger ikke noe «grønt skifte» heller. Hele premisset er falskt.

Derfor kan du besøke familien med fossilbilen din nå i jula, med all verdens beste samvittighet. Du betaler så mye i avgifter til felleskapet at du burde hatt kongens fortjenestemedalje i stedet for kjeft fra glisende grønne moralister. Ikke la dem komme inn under huden med tullpratet sitt. Du er OK. Du og familien din fortjener denne årlige festen, uansett hvor eller hvordan du velger å feire den.

Derfor kan du spise ribbe, lutefisk og pinnekjøtt med verdens beste samvittighet, for verdens problemer er ikke din feil, og du løser dem ikke ved å piske deg selv. Det er ikke din feil at du er født hvit, i et rikt og veldrevet land heller – like lite som et barn kan klandres for at det er født på et slott. Du står simpelthen på skuldrene av hardt arbeid og fornuftig, edruelig og sunn nasjonal politikk gjennom 100 år, og jammen er det på tide å finne tilbake til den, så alle de andre land får noe å strebe etter. Look to Norway.

Gled deg over jula. Vært stolt over Norge, alt vi har og alt vi er –  for vi er et eksempel til etterfølgelse. Noe å se opp til. Der har du en ekte gledelig julehistorie å dele med barna, naboer og slektninger.

Riktig God Jul til dere, alle gode landsmenn!

Gi Document en julegave!

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort:

[simpay id=»280380″]

Eller betal til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt vipps-nummer er 13629

For å støtte oss via Paypal gå til vår Støtt Oss-side.