Molenbeek i Brussel, hvor mange av jihadistene som angrep Paris, og senere Brussel selv, kom fra. Hvis det bare fantes ett Molenbeek, ville det ikke vært så skremmende, men det finnes mange Molenbeek-er i nær sagt samtlige vesteuropeiske byer, og de blir stadig større og flere, og gnisningene øker.

Av en eller annen grunn har Afrikas problemer blitt Europas problem. Faktisk har også araberlandenes problemer blitt Europas problem. Bangladesh er vårt problem. Syria er vårt problem. Sør-Sudan, Jemen og Palestina er absolutt vårt problem. Alt av verdens fattigdom, konflikter og urettferdighet er europeernes skyld og vårt problem, og dermed også vår plikt å rette opp.

Europa har eksakt like mye ansvar for andre kontinenter som andre kontinenter har for Europa. Og de gir alle sammen blanke blaffen i hvordan det går med Europa, og tenker heller på seg selv og sine egne. Derfor er Europa i total ubalanse, og du betaler dyrt for det.

Afrika er Afrikas problem. Ferdig.

Europas liberale og globalistiske elite har et underbevisst virkelighetsbilde som minner om britene på sitt mest imperium-grandiose: «Det er synd på sorte mand, og han trenger hvite mands hjelp for å bli sivilisert».  Akkurat som britene trodde de gjorde noe godt, deler globalistene ut milliarder til korrupte regimer gjennom «bistand» for å gjøre godt. Dette er økonomisk kolonialisme som intervenerer sosialt, militært, humanistisk og på enhver annen tenkelig måte i stadig flere land.

Denne moderne og «riktige» formen for imperialisme undergraver viljen og evnen til å få orden på egne land, og sørger for at Europa alltid kan klandres for absolutt alt, siden Europa stikker nesa si borti absolutt alt. (Som Syria, hvor det ikke var noen «good guys» å samarbeide med, så hva skulle lille Pottit-Norge der?) Lille Norge kjøper seg makt, ære og samvittighet i et utall land for 38 milliarder kroner i 2019. Det er over 100 millioner kroner per dag, eller 4,5 millioner per time. Knapt noen vet hva pengene går til, kontrollen er uklar og resultatene fraværende. Disse pengene forsørger også et utall hvite bistandsarbeidere i fattige land, hvor de bor godt, tjener rått og ikke hører hjemme.

Hva ville du sagt om Russland begynte å yte bistand til norske politikere for å  «få orden på demokrati og menneskerettigheter» her? Hva om Kina sendte horder av «hjelpearbeidere» til Norge for å strø penger ut til politiske og humanitære prosjekter i kommunismens navn? Det lukter okkupasjonen av Krim-halvøya lang vei. Hele bistandskonseptet  er sykt, men så langt har «det internasjonale gjennombruddet» kommet her på berget.

Man kan ikke gi bort penger uten å gi bort makt

Den enorme «hjelpen» Vesten gir til all verdens gjennomkorrupte land, (Norge har Brasil, Afghanistan, Palestina, Malawi og Syria som favoritter – av helt uforklarlige grunner) hvor man håper at «trickle-down-korrupsjon» til slutt vil gjøre ting bedre for alle. Disse pengene er med på å destabilisere maktstrukturen i disse landene. Den som får cash, får også makt – og den makten skaper misunnelse, korrupsjon og splid i u-land, som igjen sørger for at det aldri blir greie på noe som helst. Det finnes ikke et eneste eksempel på at bistand har fått et land opp av grøfta og på skinnene, selv etter tiår med bistand og brønnboring. Likevel må bistanden økes. «Det kommer til å virke snart, dessuten vil jeg ikke miste den lukrative jobben min som de mørkhudedes frelser og venn».  Nei da, ingen sier det høyt. Men det er dét de gjør.

Det er bare to måter å bistå andre land på uten at det intervenerer permanent i maktstrukturene: Det ene er ren, akutt og tidsavgrenset nødhjelp som følge av krig og katastrofer, og som burde organiseres nøytralt gjennom FN-regi eller noe bedre. Det andre er frihandel. Folk som insisterer på å ha sine egne land og regjeringer, må klare resten selv. Hvis man virkelig mener at alle mennesker er like (som jeg gjør) og alle kulturer er like mye verd (som jeg ikke gjør), må man være enig i dette – for bistand er almisser som undergraver enhver likhetstanke. Det er bare ett problem: Europa føler at vi skylder disse landene en evig strøm av penger og hjelp.

Europa forsøker gjøre bot for imperialisme – gjennom økonomisk imperialisme

Blant venstresiden og liberale hersker det en misforståelse om at alle europeere er skyldige i blant annet Afrikas problemer gjennom arvesynd, og derfor er det vår fordømte plikt å yte så mye bistand at det virkelig svir. Det er også europeiske lands fordømte plikt å motta så mange migranter som mulig fra den tredje verden, som en slags kompensasjon for alt det fæle vi har gjort mot dem.

Ingen vil snakke om alt det forferdelige de har gjort, og gjør, mot hverandre. Don‘t go there. Å gjøre bot er det minste vi kan gjøre for dem etter alt vi har gjort mot dem, og dette narrativet brukes politisk og kynisk mot all opposisjon mot bistand, flerkultur og innvandring. Det er bare ett stort problem: Det er tøv.

Gamle synder blir som nye

For det første har Norge aldri vært en kolonimakt. Vi var selv en koloni. For det andre ble Europas kolonier avviklet for 50 år siden eller mer. All urett som ble gjort (og stor urett ble gjort), vedkommer ikke dages samfunn. Det er som om Europa skulle kreve krigserstatning av Tyskland i dag – tre generasjoner etter at krigen sluttet. Alle skjønner hvor meningsløst noe sånt er. Dagens europeere er helt uskyldige i hva fortidens kolonialistiske politikere gjorde, i en tid da alle gjorde det. Det finnes ingen skyld.

For det andre er enhver ekte eller innbilt gjeld betalt for lengst: Milliardene Europa har pøst inn i bistandsmidler i flere tiår, har for lengst betalt regningen. Vi skylder ingenting. Europa skylder ingen noe som helst, og trenger ikke ha dårlig samvittighet for noe som helst. Alt er oppgjort, og la meg forklare hvorfor – for Europa har ikke bare gitt bort enorme pengesummer og tillatelse til masseinnvandring av lykkejegere som sender penger hjem igjen, så enda flere kan komme på «familiegjenforening». Europa har bidratt til noe mye, mye større og mer verdifullt:

Verden skylder Europa ALT!

Mens Afrika, araberlandene og Asia satt på rumpa og dyrket guder og stillstand, fant Vesten (og da særlig gamle, hvite menn) opp vitenskapen, boktrykkerkunsten, elektrisiteten, legekunsten, penicillin, metallurgi, kunstgjødsel, dynamoen, forbrenningsmotoren, elektromotoren, lyspæra, jernbanen, datamaskinen … kort sagt ALT som holder liv i verdens 7 milliarder mennesker. Vi skapte også radio, rock, moderne instrumenter, kino, tv og annen moro som alle nyter godt av, så hva med å si «takk» i stedet for å kreve enda mer?

I stedet for å påstå at vi skylder den tredje verden noe, skylder den tredje verden Europa å få orden på sine egne kaotiske land og sin gigantiske populasjonsvekst. Get to work! Europa har endatil vist dem hvordan dette gjøres gjennom demokrati, ytringsfrihet, voldsmonopol og maktfordeling. De våpenføre lykkejegerne bør heller dra hjem, brette opp ermene, kopiere det Europa har gjort og få orden på egne land, i stedet for å spre kaoset sitt hit. Ok?

Som grunnleggende antirasistisk, rød på bånn og blå i toppen, og totalt fargeblind, er jeg helt overbevist om at alle kan klare det samme som Europa – hvis de prøver. Det er nok bare å legge vekk noen uvaner som klankultur, krigerkultur, gi kvinner respekt og rettigheter, og slutte å dope seg i skyggen og fekte med machete og AK47 for hver minste lille krenkelse, så går det nok bedre, skal du se.

Og send gjerne en vennlig tanke til Europa hver gang dere spiser et måltid dyrket med kunstgjødsel, eller får behandling på et sykehus. Europa har øst ut ideer, oppfinnelser, innovasjon, løsninger, håp, hjelp og humanisme til verden siden opplysningstiden startet. Hva har resten av verden bidratt med de siste 250 år? Du nevner i fleng ..? Bah!

Slutt å syte, slutt å kreve, og få orden på deres eget kaos. Ok? Kreditten er over. Banken er stengt. Velviljen er misbrukt, og velkomsten er tynnslitt. Nok nå.

La Europa være i fred

Den liberale eliten har utarmet Europa på raushet, og det har skapt store problemer her. Europas selvpiskende venstreside har vært så opptatt av å gjøre bot, eller hjelpe alt og alle, at de helt glemte å se om hjelpen bare er en bjørnetjeneste. Dessuten glemte de å ta vare på sine egne og selve Europa, for det gamle Europa er verdiløst for den liberale globalist-eliten som har styrt Europa siden Murens fall i 1989. De vil ha en ny og bedre verden.

Forandring er alt for dem, bevaring er verdiløst. De er villige til å gi bort land, suverenitet, trygghet og økonomi for å gjøre «visjonen» virkelig. De kjøper seg god samvittighet og pallplass i godhetens pissekonkurranse gjennom å gi bort andres penger, land, kultur, trygghet og fremtid, og europeere har bare å holde kjeft og finne seg i det. Men nå er det nok. Nå ulmer det. Noe vil gi etter, og det blir ikke vakkert. Det er grenser for hva man kan gjøre mot greie folk før de ikke lenger er så greie.

Derfor er det på tide at Europa tar en pause fra alle verdens problemer og retter opp noen av sine egne problemer. Til glede for en neglisjert og hundset befolkning som i årevis har slitt med arbeidsløshet, dårlig økonomi, eurokrise, finanskriser, innvandringskrise, demokratisk krise og altfor mange fremmede som tar med klaner og konflikter hit, og dermed ikke bidrar til hverken fred, frihet, fremgang, overskudd eller samling.

Etter 40 år med dårlig politikk vil det antagelig ta rundt 40 år å få orden på rotet globalistene har skapt, og gjenreise Europa til fordums storhet og vitalitet, som folk faktisk kan være stolt av, og som kan være et fyrtårn for andre land.

Det blir ikke lett når så mange europeere samles i stamme-aktige pressgrupper, oppfører seg som hippier fra helvete og nekter å ivareta egne lands interesser, mens islam krever mer og mer plass, makt, respekt og underkastelse. Alle har blitt helt gærne her, og tror de kan ta over hele sjappa. Vel: Dét skal vi bli to om.

Euro-eliten har påført oss så mange problemer at vi må si stopp

Nå har Europa forsøkt å få orden på andre land og kontinenter lenge nok. Hvis globalistene mener palestinerne fortjener sitt eget land, suverenitet og sine egne grenser, så gjør jaggu meg europeere det også, eller hva? Hvis samisk kultur er så grassat viktig at den må vernes, så må jammen norsk kultur også vernes. Vi har fått nok.

Jeg er helt sikker på at folk i andre land både kan og vil styre seg selv, helt uten økonomisk intervensjon av Europa. Og klarer de ikke det, så er det ikke vår feil eller vårt problem. Nå får diktatorer som kjøper seg jetfly, og militære som har penger nok til atomvåpen, slippe lanken til Europa og klare seg selv. Vi trenger nemlig pengene selv for å rette opp i globalistenes fadese her midt i eget reir. Skal vi si det sånn, da? Takk for samarbeidet, men det er nok nå.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂