Hieronymus Bosch The Concert in the Egg (1480)

Europas politiske elite er formet av humanistisk fundamentalisme, suveren selvgodhet, samt en drøy dose velferdsdrevet dekadens. Dette gjør dem til et postmoderne adelskap, høyt hevet over folket, og totalt frikoblet Europas historie, kultur eller verdier. Fra denne pidestallen har norske globalister fått både velferds-, bistands- og migrasjonsbudsjettene til å eksplodere i takt med statens bidrag til godhetsindustrien. Og sammen har disse kreftene kapret både samfunnet, media og politikken med ti suverene falsum, som mainstreammedia gjør ingenting for å grave i, kritisere eller avsløre. 

Hvordan og hvorfor kollapset pressen og massemedia sånn? Og det samtidig som Europa trengte en maktkritisk presse mer enn noensinne? Antagelig fordi pressefolk bare er mennesker de også, og de vil så inderlig gjerne være like gode som eliten de ikke lenger vil kritisere. Samrøre mellom journalister og maktpersoner i Norge er en skandale for seg, og de som betaler prisen for sammenbruddet er Europas egen arbeiderklasse. Folket får bare skatter, avgifter, pensjonskutt, velferdskutt og hån igjen som takk for å være trofast stemmekveg. Derfor blir det opp til folket selv og alternative media å hindre det nye adelskapet i å ødelegge alt vi har og alt vi er. Resultatene er nemlig en raskt eskalerende katastrofe for Europa.

Folk må informeres og opplyses om denne utviklingen, før vi slipper opp for både fred, frihet, samfunnsorden, tålmodighet, penger, velferdsstat, demokrati og en arv vi kan etterlate barna våre. (Vi som faktisk gadd å skaffe oss barn.) Det er nok dysfunksjonell flerkultur nå. Nok moralisme. Mer enn nok islam også. Nok lykkejegere som kalles «flyktninger». Nok grønne skatter og avgifter. Nok fremmedarbeidere. Nok vindmøller vi ikke trenger. Nok globalisering. Nok EU og FN. Og mer enn nok moralisme, sensur og hetsing av maktkritiske røster, takk. Kan vi få igjen landet vårt? Eller blir vi nødt til å ta det tilbake?

Elitens mål er å skape «Det Nye Europa»

Uten å gå den kjedelige omveien om demokrati, prosedyre og papirarbeid, bestemte eliten at Europas fremtid skal handle om globalt fellesskap. Det høres vel fint ut? Problemet er at det «fellesskapet» skal springe ut fra forskjeller i stedet for likheter, slik vi jo er vant til. «Forskjeller skal skape fellesskap!» er adelskapets merkverdige prosjekt, og de er villige til å forsvare det med hets og champagneglass,  selv når biler brenner og blondiner løper for livet. Og der har du det andre problemet: Prosjekt «fellesskap gjennom forskjeller» virker ikke. Flerkultur virker ikke. Integrering virker ikke. Islam virker ikke. Dysfunksjonelle og overtroiske analfabeter fra der pepper‘n gror virker ikke.

Denne tanken om å skape et nytt globalt samfunn, er slett ikke ny. «A brave new world» er en gammel, resirkulert utopi, som også ble prøvet til døde av 68’er-generasjonen. Her skal ikke mennesker lenger ha menneskelige svakheter og forskjeller – de skal omformes av sosialismen til noe nytt og bedre. De skal elske alle, følge statens idealer, bli venner med sine fiender, og alle skal stå sammen om felles, globale mål, i en globalisert og grenseløs verden uten grenser, murer, kulturtilhørighet, røtter, nasjoner, krig, hat, konflikter, krenkelser eller vondskap – og hvor noen gjør sin plikt, mens andre bare krever sin rett.  Åh – dette blir fint dere!

For å gjennomføre denne umenneskelige utopien, må mye av tankesettet i den «gamle verden» fjernes, historien må skrives om, og all empiri og erfaring fra tidligere tiders kollektive eksperimenter må oversees. Dermed er det ikke overraskende at de som ønsker denne forandringen mest, gjerne er folk fra 40 og nedover, med null erfaring med kommunisme, jernteppe, fiendskap, GULag og steinharde sovjet-diktatur med globale ambisjoner.

Bare slik mangel på erfaring, historiekunnskap og sunt bondevett kan forklare at marxistene i Rødt får 10% oppslutning i et fritt demokrati, mens de grønne marxistene i SV og MdG får enda mer. Det er et sykdomstegn for demokratiet. Dette er partier som bare har en politisk agenda: Forandring. Forandring basert på å spre intens misnøye rundt det bestående: Samfunnet, kapitalismen, Vesten, hvite mann, miljøet og de skitne menneskene. Ingenting er godt nok. Aldri.

Eliten har ingen mål, planer eller suksesser å by på. Bare forandring

Har du lagt merke til det? For venstresiden og globalistene er det aldri rent nok, pent nok, eller inkluderende, raust og mangfoldig nok. De sprer en løgn om at menneskene i Vesten er hatefulle, rasistiske og smålige – men forandring skal gjøre dem åpne, progressive og moderne. See? Globalistene skal redde jorden fra oss selv, gjennom å bygge en ny og bedre verden, ved hjelp av verdens mest antimoderne, kvinnehatende og demokratifiendtlige politiske overtro. Stol på mørket, fiffen og champagnesosialistene, bare de kan redde oss! Borteseier på walkover for Muhammeds mørke.

Mange velgere forveksler dette med ekte politikk, og kjøper budskapet fordi det virker fremtidsrettet og positivt. Det er det ikke. Det er gammal dritt i ny innpakning, basert på å spre misnøye, misunnelse og selvforakt. Sånt kan aldri bygge gode samfunn, men du verden som det forandrer samfunnet – bare spør en fra Venezuela. Årsaken er at forandringen ender alltid opp med å bli ukontrollerbar. Når det eneste man sprer er misnøye, kan ingen fortelle når det faktisk blir bra nok. Når skal vi stoppe? Hva blir sluttresultatet?

Eliten er bombesikre på at denne  politikken vil lykkes, men har ingen suksesser å vise til. Det er en ekstremt skjødesløs og farlig måte å styre et samfunn på, og det begynner å gå opp for de kulturberikede svenskene, og blakke franskmenn i gule vester.

Denne dumskapen må stoppes før det er for sent, og Europa må settes tilbake på sporet som ledet til frihet, velferd, ytringsfrihet og samhold. For å finne den oppskriften må vi se bakover på hva som faktisk skapte et fritt, rikt og åpent Europa. Og vi må se på nåtiden og gjenkjenne de 10 falsumene den flerkulturelle eliten og de røde og grønne kommunistene bygger samfunns-luftslottet sitt på:

Falsum 1: Menneskerettighetene er universelle: Dette er selve grunnsteinen for 40 år med «prosjekt flerkultur», slik Terje Tvedt så grundig analyserer i sin bok «Det Internasjonale Gjennombruddet». Selv macho-diktaturer som Saudi-Arabia, som direkte motarbeider universelle menneskerettigheter og likestilling, er invitert til å delta i den store endringen mot «én verden». Men menneskerettigheter kan tolkes til så mangt – akkurat som «respekt for kvinner» og «fred» kan være så mangt.

Falsum 2: Alle kulturer er like bra: Denne postmodernistiske sannheten strider mot nesten alle menneskers indre sjelsliv, og deles bare av mennesker som enten er kulturløse, uten tilhørighet, stokk dumme, eller ikke tør å innrømme for seg selv eller omverden hvor galt det føles. Kulturer er svært, svært forskjellige, og fremmede kulturer oppleves ofte som hyggelige å besøke, men ødeleggende og uønsket å dele gårdsrom med. Det er derfor vi ønsker oss hjem fra Egypt etter 14 dager. Da har vi fått nok takk. Den følelsen går alle veier i verdens mangfoldige kulturer. Bortsett fra for muslimer i Europa, som fritt kan innføre sitt eget land i våre land. Ingen grunn til å dra hjem da.

Falsum 3: Alle mennesker vil det samme: Barnesangen hevder, at selv om mennesker har forskjellig farge, er vi like på innsiden. Og siden vi alle er like på innsiden, spiller det ingen rolle hvem som bor i nærmiljøet eller landet ditt, og hvilke verdier disse målbærer. Den raskt økende segregeringen og konfliktnivået som følger med, viser hvor feil dette er. Årsaken er at selv om vi riktignok er nesten like fysiologisk, er det vi har inne i hodet veldig, VELDIG forskjellig. Det er disse massive forskjellene som teller, og gjør at vi slett ikke er like, og slett ikke vil det samme.

Falsum 4: Islam er fred: Siden europeere flest var helt ukjent med islam, var det lett å selge inn et overfladisk glansbilde av islam. Dessverre står ikke det glansbildet til virkeligheten folk opplever når de får islam innpå seg: Folk flest blir bare mer og mer skremt jo mer de ser av islam. Islams mål er riktignok fred, men den «freden» er i form av konformitet og fravær av enhver motstand gjennom avskrekking og sosial kontroll. Dette er helt sammenfallende med «freden» kommunister flest snakker om, og kan forklare hvorfor islam og sosialister finner hverandre i forsøket på å kuppe samfunn som ikke kan/vil forsvare seg. Det ender imidlertid alltid med at sosialistene blir spist av islam, for mens sosialismen dyrker frem dumme og naive voldsmenn, dyrker islam frem ondskapsfulle og kyniske voldsmenn. De vinner.

Falsum 5: Integrering går seg til: For at multikulti skal fungere, må også integrering fungere. Problemet er at etter 30 år, titalls utredninger og mangfoldige milliarder brukt på «integreringstiltak» hvert år, så fungerer det fortsatt ikke… Fordi ingen egentlig kan forklare hva integrering er, eller hvordan man oppnår det. «Integrering» er egentlig et et trylleord for et oppkonstruert kvasi-magisk rituale. Det er derfor Madam Merkel og Erna fra Tryll slenger ordet rundt seg hver gang flerkulturen feiler. «Bedre integrering, simsalabim!». Det har aldri virket, og kommer aldri til å virke. Bare assimilering virker, men da ender man ikke opp med flerkultur.

Falsum 6: Hvite mann har skylda for verdens elendighet: Man kan ikke kuppe samfunnet med evig «forandring», hvis folk er fornøyd. Man må skape en giftig følelse av skam, selvforakt og mismot. Derfor er narrativet om at vestlig suksess har kommet på bekostning av andres ulykke helt avgjørende som «sannhet»: Århundrer med hvit maktmisbruk, utbytting, kolonialisme og slaveri, gjør at vi må gjøre bot. Problemet er at det er blank løgn. Botsøvelsen er unødvendig. Og det eneste vi oppnår med den, er å tillate at vi selv blir utbyttet og kolonisert av folkeslag og kulturer som aldri noensinne var et hakk bedre enn vestlig kultur. De var faktisk verre. Det var nemlig ikke arabere, afrikanere og asiater som fikk avsluttet slaveriet. No sir. Tygg på den.

Falsum 7: Europeere er rasistiske, fremmedfiendtlige og hatefulle: Det flerkulturelle prosjektet var avhengig nettopp av at europeere var så fargeblinde, åpne, rause og snillistiske, at de omfavnet drømmen om forandring mot flerkultur. Prosjektet innfører imidlertid folk, religion og kulturer som virkelig er rasistiske, fremmedfiendtlige og hatefulle, og det truer nå med å smitte store lag av europeere. Det globalistiske adelskapet skaper ikke et varmt samfunn – de snylter på et varmt samfunn, og ødelegger det. Det er derfor de kaller all kritikk for «FakeNews», og går løs på alle og enhver som kritiserer dem med lover mot «hatprat», no-platforming og økonomiske sanksjoner. Våkn opp!

Falsum 8: Handel er avhengig av union og euro: Brexit viser oss hvor surrealistisk og totalitært hele EU-systemet har blitt: Det er umulig å melde seg ut, og hvis du prøver går EU til angrep med tollmurer, bøter og hardhet. Akkurat som mafiaen. EU piskes videre for å indoktrinere europeere at tiden med grenser, nasjoner og selvbestemmelse er forbi, men her er den nøkterne sannheten: Handel og business har aldri hatt behov for unioner og felles valuta. De har klart seg fint i 5.000 år uten sånt tull. Silkeveien hadde ikke overnasjonalitet, og handel har alltid skapt globalt samkvem og samarbeid, uansett kulturelle forskjeller og hudfarger, helt uten at politikere trenger å blande seg opp i det. Handel er frihet og fred. EU derimot…

Falsum 9: Innvandrerbarn født i Europa er fremmedkulturelle: Av en eller annen grunn tas det som en selvfølge at norskfødte barn, som skal bo hele livet sitt i Norge, er fremmedkulturelle som sine foreldre. Hvorfor det? Nei seriøst: HVORFOR det!? Gjennom dette har innvandrerforeldrene rett og plikt til å indoktrinere barna sine med kultur, ukultur og overtro fra landet de frivillig forlot, og dermed frata barna sine friheten det norske samfunnet skal gi barna. Dette fremtidsrøveriet jeg kaller «Barnas Kulturelle Apartheid», og frihetsberøvelsen er en forutsetning for at flerkultur skal opprettholdes i generasjoner, og ingen assimilerer seg. Det har pågått i tre generasjoner nå, og se hva det skaper.

Falsum 10: Alle motstandere av flerkulturen er rasister. Sosialisme har alltid vært avhengig av en indre fiende som truer hele samfunnets gylne fremtid, og som kan fungere som syndebukk for alt som går galt. Og galt vil det gå, enten sosialismen er rød, grønn, nasjonal eller islamsk. Dette er grunnen til at multikulti-menigheten og islamister ser rasister bak hver busk, og bruker ordet like flittig som Mao brukte ordet «kontrarevolusjonære» og «klassefiender» mot dissidenter, og erklærte dem fritt vilt for mobben. Litt som Frp-politikere har vært fritt vilt for hets og hat i over 30 år. Venstresiden er seg selv lik: De får frem det verste i mennesker, og får frem de verste samfunnene. Sosialister skaper forandring, men sjelden mot noe bedre, og alltid på bekostning av andres penger og frihet.

En fundamental mangel på evne og vilje til å bevare noe som helst

Det største problemet er imidlertid ikke den totale mangelen på konsekvensanalyser, forsiktighet, selvinnsikt, mål, planer, historiekunnskaper eller sikkerhetstenking hos globalistene. Det største problemet er den katastrofale mangelen på evne til å stille seg selv spørsmålet «Hva bør bevares i samfunnet vårt?» Hva har vi som fungerer? Hva er bra, viktig og verdifullt? Hva har gitt oss stabiliteten, freden, tryggheten og rikdommen? Og hvordan tar vi vare på det?

Du finner aldri skyggen av slike positive betraktninger hos dagens globalister og multikulti-aktivister. Heller ikke hos liberalere, klimahysterikere eller sosialister. De er som negative bulldozere: Alt skal vekk og endres! Fremover, fremover, uansett hva vi ødelegger eller river opp med rota. Det er hensynsløst, brutalt og fullstendig uten fornuft eller forsiktighet – akkurat som femåringer. Denne stupide hensynsløsheten har skapt kaoset i Frankrike, Sverige, England og altfor mange andre euroland, men også i Venezuela og Sør-Sudan. Og den vil skape samme kaos her til lands for barna dine. Dårlig politikk gir dårlige resultater. Hver gang. Enten det gjelder innvandring eller vindmøller.

Både djevelens advokat, og enhver med innvendinger, har fått sparken forlengst av globalistene. De ansetter kun folk de har ligget med, er venner med, i slekt med, eller som passer inn i deres godhetsbilde. Kun de som understøtter deres eget gigantiske ego er bra nok. Dette er folkene som mener på fullt alvor at Document.no er et problem, først og fremst fordi vi angriper deres virkelighetsbilde og selvgodhet med fornuft, dokumentasjon og fakta. De vil ikke ha fornuft, dokumentasjon og fakta disse dumme, jålete menneskene. De vil ha hyldest, rett og makt. Derfor gir de hverandre absurde priser og utmerkelser hele tiden, mens de støtter hverandre uten forbehold.

Denne selvopptattheten gjør at det hverken finnes kurskorreksjon eller selvransakelse – som hos Löfven, Merkel eller Solberg. Selv når problemene er åpenbare, øker raskt, og fasiten fra både Norge, Sverige og en haug andre land viser klart og tydelig at de er på feil og farlig spor, skjer det ingenting i hodene til globalistene. Det synker ikke inn. Det er som om ingenting har skjedd. De vil bare fortsette rett frem som før – helt suverent. Derfor er ikke dagens globalistiske elite mest farlige i kraft av hva de har gjort. De er farlige i kraft av hva de kommer til å fortsette å gjøre. De må bort, for de er fortapt for fakta.

EU er et emokratisk imperium, som har lammet Europas demokratier

Avstanden mellom elitens utopier, og hverdagen folk opplever, er en økende kløft. Mens de spiser kake, kjører elbil-limo, og gir alle pengene til utlendinger og NGO’er i godhetens navn, sitter arbeiderklassen med avgiftsøkningene, kutt i pensjoner, økte regninger og dårligere service – samtidig som de får kjeft fordi de ikke betaler inn nok skatt, ikke jobber lenge nok, ikke får barn nok, og ikke lar staten bruke ungene deres som integreringstiltak for å holde korthuset oppe. Ikke sant Erna Solberg?

Overgangen fra demokrati til emokrati gjennom hva Grau kaller «hypermoral», har skrudd av alle politikkens vonde prioriteringer, og alle partier er med på det: EU-eliten klapper hverandre på ryggen, smører hverandre med grønt, ligger, gifter seg og spiser middag med hverandre, mens de skåler med hverandre og for hverandre, i selvsentrert forvissning om at grønn planøkonomi, innvandring og globalisme er fremtiden. Hurra så fint alt går – hadde det ikke vært for disse hatefulle kritikerne da. De må vekk. Document må ties!

Her i Norge går budsjettet med over 200 milliarder i underskudd hvert år, den virkelige arbeidsløsheten må nærme seg minst 25% hvis man tar bort all den kostbare kamuflasjen, og budsjettet til NAV har passert 500 milliarder kroner årlig. Men ingen gjør noe med det. Tvert om: De gjør alt for å fortsette på samme kurs, og kaller det «stabilitet». Når man først legger merke til det, klarer man ikke glemme det. Det er som å stå på utsiden av et galehus og se inn, i måpende forbauselse.

Men der inne, blant det nye vestlige adelskapet, hersker moralismen. «De gode» som styrer Norge og Europa har forlatt politikken og erstattet den med hypermoral, elitisme og drømmer fra Disneyland, basert på ti rene falsum. Nå kjenner du sannheten.

https://www.rights.no/2018/08/ti-tabubelagte-tema-i-innvandringsdebatten/

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps-nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt oss-side.