Bilde: En gang var Sverige kjent for Saab og Volvo. Nå er det Kista, Rinkeby og Rosengård. Er det noen som tror at dette ikke vil ha en pris? Carl Bildt kan le av Trump så mye han vil. Bilder taler høyere enn ord. Foto: TT/Reuters/Scanpix.

Dagens hylende globalister er gårsdagens sosialister, som ikke kunne fatte og begripe hvorfor samtlige sosialistiske land har sunket ned i fattigdom, konflikter og diktatur. Og det manglet ikke på forsøk: Sosialismen er testet i 100 land, gjennom 100 år, og har feilet like katastrofalt 100 ganger. Men tar det motet fra de røde? Har de lært noe av fasiten som foreligger forlengst? Neida. Løsningen deres er alltid å forsøke en gang til! Slik er det også med globalistene og islamistene. Vi prøver litt mer av det samme! Hva var definisjonen på galskap sa du? 

NRK sa endelig sannheten om Groruddalen

Å lese om Groruddalen i norske media, har vært rene eventyret med sukker på. Det er ikke måte på hvor bra det har gått og hvor mange vellykkede nye nordmenn vi har fått. Alt av «utfordringer» har vært bagateller som lett kan løses med dialog, penger, særbehandling, og det store hokuspokuset «integrering». (Hva nå enn det måtte være) Kort sagt: Groruddalen var topp! Ingen fremmedreligiøs æreskultur å spore her nei.

Men plutselig våknet en journalistisk kime i NRK, og Anders Magnus ødela hele glansbildet med et sjeldent anfall av ærlighet: Bydelen har problemer med voldelige gjenger, kriminalitet, slagsmål, narkotikahandel, våpen og konflikter – akkurat som det startet med i Malmö. Nå er de politisk korrekte i harnisk over sviket fra Marienlyst.

Ingen kritikk eller analyse av politikken bak 

NRK presterte til å med å innrømme at det er bydeler med stor innvandrerbefolking som er i trøbbel.  Men der var det stopp altså: Berøringsangsten for islam og importen av voldelige macho-ukulturer fra fremmede land, ble naturligvis ikke nevnt med et ord. Selv Jan Bøler måtte si seg betenkt, men hadde ingen tanker om trusselen mot individet, jenter og kvinners frihet som ligger på lur. Gud forby at NRK skulle indikere at det var noe galt med politikken bak Groruddalen anno 2017. I stedet er det som alltid fattigdom, utenforskap og dårlig integrering som har skapt miseren, og bare vi gjør noe med det, så ordner det seg vel? Nei. Det gjør ikke det. Dette er ikke en forbigående feil man kan kjøpe seg ut av. Dette er en grunnleggende systemfeil.

Vi prøver igjen, uansett hvor galt det går hver gang

Hva er en systemfeil? Det er når selve fundamentet er feilkonstruert, og derfor er alt man har stablet oppå fundamentet ustabilt og virkningsløst. Feilen ligger imidlertid så dypt begravet at den kan være vanskelig å oppdage. Og det er her vi kan trekke en nyttig parallell til sosialismen:

Sosialister toger fortsatt gatelangs med de røde fanene som millioner har dødd under. De hyller sosialismen og vil inderlig gjerne prøve galskapen en gang til – når som helst og hvor som helst. (Nå sist i Venezuela, og se hvordan det går. ) De evner rett og slett ikke å sette et kritisk blikk på selve ideologien. De vil ikke granske selve fundamentet for sin egen politikk, for da vil livsløgnen deres mistes en gang for alle. I stedet leter de etter andre årsaker til hvorfor «sosialistiske fyrtårn» alltid slukner.

Mens tysklands nasjonale sosialisme anno 1933 er grundig knust og knekt, og ingen vettuge mennesker kommer til å prøve den galskapen igjen, er den røde sosialismen anno 1917 spill levende i alle europeiske land – og Europa burde jo ha lært forlengst. De røde er fortsatt overbevist om alt fra fiktive «klassefiender» til USA sørger for at sosialistiske land smelter ned i diktatur. Men den eneste virkelige årsaken er sosialismen selv. Det er noe galt med selve fundamentet.

Her deler de skjebne med islamistene, som ikke vi se systemfeilen i islam, som er helt åpenbar for de fleste opplyste europeere: Allah finnes ikke – og derfra baller naturligvis feilene fort på seg. Dette forklarer hvorfor alt går galt, men også hvorfor muslimer alltid vil prøve mer av det samme: Tro kan flytte fjell! Men nei, det er bare noe de troende tror. Tro gjør ikke Allah virkelig.

I flerkulturen er 2+2=5.

Nøyaktig den samme systemfeilen finnes i det flerkulturelle samfunnseksperimentet. Det fungerer ikke fordi selve grunnideen er uforenelig med normal menneskelig adferd. Folk er ikke sånn flerkulturistene mener de burde være. Ideologien tåler ikke virkeligheten, og globalistene tåler ikke det faktumet.

For å redde sin egen ideologi leter derfor globalistene med lys og lykte etter de samme fiktive fiendene som sosialismen alltid har gjort – bare at nå kaller de dem «rasister» og «høyreekstreme» i stedet for «klassefiender» og «dissidenter». Men de leter forgjeves. Feilen finnes i deres egne hoder. De har omfavnet noe som ikke virker, og aldri kommer til å virke uansett hva man gjør. Ideologien deres lider av en innebygget systemfeil – en 2+2=5, som gjør at man aldri kan lykkes. Dette er lett å se fra utsiden, men nesten umulig å se for de «gode» flerkultur-troende på innsiden. «Vi er jo den smarte og gode eliten! Vi kan ikke ta så feil!». Well…you did.

Slutt for høyre/venstre aksen

Høyre/venstre-aksen i politikken er over. Nå handler det om eliten mot folket. Globalister mot patrioter. Islamister mot opplyste. Det nye politiske kartet går på tvers av alle de gamle skillelinjene, og sprenger alle gamle rammer på de rareste måter:

Frp er det nye arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet er det nye elite- og akademikerpartiet (Med en søkkrik skipredersønn som leder for arbeiderklassen…å himmel). Høyre har blitt mer sosialdemokratisk enn AP. Treige Senterpartiet har blitt høyre-hipt, og samarbeider derfor med venstresiden. (Hæ?) Ateistiske og likestillingsivrige SV har blitt venner med manne-imamer og islam. Og Kristelig folkeparti har forkastet bibelen, og blitt det nye homopartiet.

Når man roter det til sånn, må nye konstellasjoner oppstå. Når alle er prinsippløse, blir det velgerne selv som danner et helt nytt politisk kart etter problemer og trusler som opptar dem: Norgesvenn eller verdensvenn? Nasjonalstat og selvråderett, eller EU-stat styrt av byråkrater? Norske tradisjoner eller islam? Ta vare på våre egne og det vi har – eller ta vare på hele verden og gi bort alt vi har? Hva vil du?

Globalismen og flerkulturen er falsifisert

Dagens globalister og flerkulturister (som strekker seg langt inn på høyresiden) begår akkurat samme tabbe som sosialistene: De prøver, og prøver og prøver og prøver og prøver.  Og kan bare ikke begripe hvorfor det ikke blir så fint & flott som de forestilte seg. Hvorfor surner hele prosjektet, når det gikk så bra i starten? Hvem er det som motarbeider deres «brave new world»? Er det USA? Høyreekstreme? Rasister? Klassefiender? Jøder?

De vil ikke innse at det finnes en systemisk feil i deres egen ideologi, og derfor er de alltid villig til å prøve galskapen en gang til, ett år til, i ett land til. Det må jo virke til slutt! De har aldri noen andre løsninger enn å prøve enda mer, slik Merkel hårdnakket bøller seg frem. Men nei. Det kommer aldri til å virke. Akkurat som de totalitære ideologiene kommunismen eller islam aldri kommer til å virke. Man kan aldri skape gode harmoniske samfunn på formelen 2+2=5.

Et sterkt løp av globalistene og de flerkulturelle: 

De har fått kjøre samfunnseksperimentet sitt nesten uimotsagt i over 30 år, og har hatt friheten til å kunne gjøre enhver forandring til egen fordel, uten særlig motstand. De har innvilget seg og prosjektet sitt endeløst med lånte penger, på bekostning av budsjettbalansen og andres trygghet. Og intensjonene har vært de aller beste: Raushet og berikelse. En bedre, mer åpen verden, med mer samarbeid, og færre hindringer for handel, mennesker og mulighetter.

Ulempen med å gripe så mye makt, er at man har ingen å skylde på når det går galt. Men du verden som de prøver. Siden ingenting er galt med deres tankegang, må noe annet ha skylden. «Bare vi finner det, så vil flerkultur lykkes!» Så nåde alle som er betenkt. Enhver dissident er fritt vilt og kan ofres. Hensikten helliger midlet.

Malmö ER flerkultur. 

Det er denne manglende evnen til analyse – og denne innbitte hjelpeløsheten overfor flerkulturens problemer som fascinerer meg. De tror Malmö er et offer for årsaker de enda ikke har funnet. Er det for lite dialog? For mye kritikk? Er det for lite politi? For mange rasister? De flerkulturelle klarer bare ikke knekke den helt åpenbare koden:

Malmö er ikke i trøbbel fordi vi kritiserer multikultur.

Malmö er i trøbbel fordi multikultur ikke ble kritisert nok.

Denne ulykkelige byen ikke et vrengbilde av flerkultur «gone bad».

Malmö er flerkultur.  Malmö er fasiten.

Det kunne ikke gå annerledes.

Det vil ende sånn hver gang, bare se dere rundt.

Globalistene har eksperimentert frem et Frankenstein-kulturmonster

Det er altså ikke opposisjon og dissidenter som ødelegger Malmö. Det er venstreliberale globalister med dysfunksjonell politikk som ødelegger Malmö…med god hjelp av muslimer som har en tilsvarende feilkonstruert ideologi på slep. Det blir en dobbeltfeil. Du kan ikke bytte ut befolkningen din med helt andre folk, og tro du får samme Sverige som før. Du kan ikke invitere inn islam, uten å få muslimske lands utallige problemer. Du kan ikke konstruere en ny samhørighet, gjennom å tråkle sammen en slags frankenstein-kultur i rødvinsrus. Du skaper bare et monster. Hele tanken er komplett galskap i utgangspunktet. Det er forakt for både mennesker og kulturer.

 Multikultur har aldri virket, og kommer aldri til å virke.

Malmö (Eller den tidligere kjærlighetsbyen Paris, i all sin skrekkelige unntakstilstand) er den logiske og praktiske konsekvensen av samfunnseksperimentet «flerkultur», og alle byer og land hvor man prøver det samme, vil ende på nøyaktig samme måte. Klar tale? For slik fungerer systemfeil: Det kan ikke gå annerledes, og bare man setter seg selv fri fra ideologiens åk, og ser objektivt på bevisene, så vil man forstå det. Men globalistene vil ikke forstå, for da må de se på seg selv. De vil heller peke fingeren mot andre, og de vil vinne. De skal ha rett! Akkurat som småunger.

«De gode» globalistene har undergravet nasjonalstaten og underminert demokratiet. De har hetset, hatet og demonstrert voldelig mot enhver opposisjon. De har sviktet Europas kvinner for å holde macho-imamers klamme hender i stedet, og alliert seg med diktaturet Saudi-Arabia for å markspise det viktigste av Europas fundamenter: Ytringsfriheten. Og mens kvinner løper for livet, er de fortsatt fullstendig ute av stand til å rette et kritisk blikk mot seg selv og sitt knefall for islam.

Denne mangelen på selvinnsikt gjør det også tiltakende vanskelig å respektere dem når bevishaugen blir til de grader høy. Men vi prøver. Vi prøver fortsatt, for vi på høyresiden har tross alt folkeskikk, klare hoder og gode hjerter. Vi forsøker å holde oss i lyset, der globalistene har omfavnet mørket og drar alt ned i malstrømmen med seg.

Forskjeller skaper ikke fellesskap. 

Akkurat som kommunisme vil ende med diktatur og fattigdom på grunn av svakhetene i kommunismen, så VIL flerkultur ende med segregering og sammenbrudd på grunn av svakhetene i flerkultur-ideologien. Forskjeller vil aldri skape noe fellesskap; det er ikke sånn mennesker er skrudd sammen. Det nytter ikke å tvinge folk til å like hverandre.

Og islam har aldri virket noe sted.

Heldigvis begynner et flertall av Europeere å innse nettopp dette. Det blir stadig flere som kaster av seg bindet for øynene som flerkulturen har satt på dem, og heller ser ting for hva de virkelig er. For ingen liker at døtrene blir kalt hore og tafset på. Ingen liker at barnas fremtid er truet. Frie mennesker liker ikke at demokratiet blir underminert av islam. Det vekker urinstinkter som trumfer enhver ideologi. Men likevel kan vi ikke slappe av ennå:

Historien har lært oss at flerkulturens fanatikere aldri kommer til å gi seg. De vil for alltid forbli en fare mot frie, selvstendige, demokratiske land. De vil alltid gjenoppvekke sitt eget monster, og prøve en gang til. Akkurat som deres kumpaner sosialistene og islamistene.

Noen lærer nemlig aldri.

Linker

https://www.nrk.no/norge/xl/gjenger-i-oslo_-ungdom-har-pistoler-og-barn-selger-hasj-1.13412236

Malmö-mamma: Hvordan skal man våge å sende sitt barn til skolen?

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂