Hieronymus Bosch: The Concert in the Egg (1475-80)
 

Rekordmange drap og voksende voldsbruk fra muslimske gjenger har overveldet politi og rettsvesen i mange svenske byer, men svenske nyheter reagerer knapt. Det unormale er normalt, for noe annet kan jo sende “feil signal” og piske opp stemningen mot innvandrerne. Men det klarer altså innvandrerne fint selv.

Statsadvokaten er imidlertid godt dressert som flerkulturell, for han legger forundret til “vi forstår dom inte, og kan inte handtera dom”. Bak dette merkverdige utsagnet ligger den massive flerkulturelle indoktrineringen, som har skapt en slags tanketom auto-konsensus om at “alle kulturer er like, og alle vil det samme”. Men roten til alle problemene i Sverige (og Europa) er at dette utgangspunktet er logisk og observerbart feil:

Mange kriminelle vil ha kriminalitet fremfor flerkultur. 

Det finnes kulturer hvor korrupsjon er helt normalt, kulturer hvor det å svindle det offentlige er smart, og kulturer som gjør kvinner annenrangs eller til husdyr for menn. Det finnes kriminelle klankulturer, som slett ikke vil ha en demokratisk rettsstat med voldsmonopol. Og det finnes religioner som slett ikke vil vende det andre kinnet til, og har nulltoleranse for et mangfold av kristne, homofile, jøder, frihet og maskulin svakhet. Og selv moderate muslimer vil gjerne ha mer islam. Det blir aldri for mye islam. Bare spør de troende. Alt dette ble Sverige advart om. Høyt og tydelig.

I stedet for å lytte til disse velbegrunnede advarslene, tok flerkultur-ekstremistene kvelertak på opposisjonen. De mangler alle logiske argumenter, derfor drepte de debatten med hetsing, intoleranse og ensidighet. Sverige skulle bli en humanistisk stormakt – og nåde de med innsigelser. (Vi dissidenter har mentale blåmerker fortsatt) Sverige skulle bli flerkulturens fyrtårn i Europa! Og vel… det skal venstresiden og Moderaterna ha: De lykkes, bigtime!

Multikulturens fyrtårn Sverige blusser friskt av multiple bilbranner og blinkende utrykningsbiler, og sender tydelige advarsler til alle landene rundt. Velgere i disse landene begår nå mytteri med stemmeseddelen, og tvinger kursen hardt mot styrbord for å gå klar fra de dødelige skjærene DS Sverige har kjørt seg opp på. Det er nemlig grenser hva propagandamaskinen til asylindustrien kan dekke over. Men hvorfor gikk det så galt i folkhemmet?

Flerkultur undergraver lov og orden med relativisme

Fundamentet for globaliseringen og flerkulturen er ikke å skape noe nytt og solid, men å oppløse alt det gamle. De kan ikke forklare hva de vil bygge opp, men de vet hva som skal rives ned: Nasjonalstater, nasjonale kulturer, etnisk fellesskap, kulturell identitet, samhørighet, felles verdisyn, felles historie, flagg, substans og røtter. Alt skal hives på søppeldynga til fordel for en paradisisk drøm om noe mye bedre: A brave new world. (Ja, vi er der igjen – det gode, farlige drømmen om paradis på jord.) En verden uten grenser, hvor at flyter fritt, konsensus råder, alt løses med dialog, og alle mennesker er venner på tvers av hudfarge, kultur og religion. Litt som en hjemme-alene-fest: Alle er velkommen – wir schaffen das! Men man gadd aldri lete etter historisk presedens. Man glemte advarslene fra balkankrigen med vilje. Man glemte George Orwell og leksa fra Mao-marerittet og sovjettiden; at mennesket slett ikke er kollektivt. Og man glemte å invitere voksne folk som kunne passe døra, passe budsjettet og holde ro og orden. For alle vil ikke det samme. Det kommer alltid noen som vil sloss.

Men verst av alt: Man satte aldri opp mål, planer og regler som måtte følges for å sørge for at dette festlige “nye samfunnet” lykkes. De flerkulturelle fjolsene trodde det skulle gå av seg selv – og når prosjektet var på vei mot grøfta, nektet de å innrømme det. De begynte heller å skylde på alle andre, og spre hat mot enhver som var bekymret. Dette fortjener et oppgjør, lik fjortiser som har vraket hele huset med ukontrollerte horder av gjester.

Relativismen er en gavepakke til opportunister og kriminelle

Samfunnseksperimentet “flerkultur” mangler et kulturelt fundament. Det har bare et innbilt moralsk fundament, som ikke stikker dypere enn at “de gode” systematisk unnskylder ukultur, bortforklarer kvinnehat, tåkelegger kriminaliteten, og hetser alle og enhver som er uenige med dem. Denne mangelen på substans, grunnsteiner, regler, straffereaksjoner og moralske rammer, gjør globalismen og flerkulturen til en skattekiste for enhver lykkejeger, opportunist eller kriminell. I stedet for å skape et bedre samfunn, bli flerkultur en dynamo for kriminell aktivitet, og enda verre: Den skaper en kriminell VERDIKJEDE uten sidestykke i moderne historie. La meg si noe om denne verdikjeden:

Samarbeid med kriminelle fra start til mål

Denne kriminelle verdikjeden starter med at “de gode” har skapt historiens største menneskesmuglings-mafia i opprinnelseslandet, og driver fergetrafikk i samarbeid med mordere med gummibåter. Verdikjeden fortsetter inn i Europa med systematisk ødeleggelse av ID-papirer, løgn om opprinnelsesland, rømming fra registrering, og helt frem til løgn om alder, trygdemisbruk og kriminell mafia i mottakerlandet. Å konsekvent kalle alt av lykkejegere, opportunister, asylsøkere og kriminelle elementer med smartphones for “flyktninger”, utgjør det løgnaktige smøremiddelet i den kriminelle verdikjeden.

Ideologien “Flerkultur” gir systematisk de kriminelle alle muligheter, og de beste incentiver  til å ekspandere sin aktivitet – mens lov, orden, trygghet, krav, budsjett, straffereaksjoner og forutsigbarhet blir konsekvent undergravet. Beviset ligger i 25-åringer som har rettigheter som 13-åringer, eller politi og statsadvokater som innrømmer de er handlingslammet overfor ghettoer, fremmede klankulturer og mennesker med kriminell intensjon: “Vi kan bare håpe det går over” sier statsadvokaten. Som om kriminalitet noengang har gått over av seg selv…

Den svenske venstresiden – med Moderaterna og eliten på slep – har solgt sjelen sin til fiender av Sverige og det svenske. De har importert en gigantisk femtekolonne med sharia-lovverk til Sverige, og renvasket islam som er fiende av vestlig og kristen kulturarv. De festpynter konsekvent en kultur basert på overtro, primitive macho-verdier og kvinnehat. De har sverget omerta til fiendtlig mafia gjennom selvsensur i media, og angriper enhver “rasist” som kritiserer prosjektet som river samfunnet i filler. En invasjonsstyrke kunne ikke gjort en bedre jobb for fremmede makter. Det finnes tiltaler for denslags – og det ville ikke forbause meg om vi ser et rettsoppgjør når støvet har lagt seg om 20 år. Så alvorlig og systematisk er sviket mot det svenske folket.

Mennesker og kulturer er ikke like – derfor er land forskjellige.

De selvutnevnte «intellektuelle» som har gjennomført dette samfunnseksperimentet, har forsøkt å riste sammen olje og vann i 30 år. De klarer ikke engang det enkle, logiske tankespranget, at mennesker som kommer fra notorisk dysfunksjonelle land, faktisk er årsaken til at landene er dysfunksjonelle. (Hæ??!!) Det er en sammenheng mellom hvordan et land fungerer, og hvilke mennesker, skikker, religioner og kulturer finnes i det landet. Tenk det liksom:

Saudi-Arabia er ikke gjennomkorrupt og hatefullt mot kvinner og annerledestenkende på grunn av geografi, men på grunn av demografi. Det er ikke USA, Vesten, kapitalismens, uflaks eller trolldom sin feil at Sør-Sudan øyeblikkelig synker ned i krig, anarki, voldtekter og kriminalitet trass endeløst med bistand og hjelp. Det er sør-sudanernes egen feil. Det må simpelthen være noe galt med måten de selv forvalter landet sitt på. Occams Razor. USA velger Trump på grunn av menneskene – ikke fordi gud har grepet inn. Palestinerne står i vold til knes på grunn av voldskulturen der – ikke på grunn av motvilje fra land rundt. Det er deres egen feil. Slutt å skylde på alt og alle andre…men her stiller muslimske land i særklasse, for det er aldri noe galt med islam. Det er alltid noen andres feil. Helst jøder, CIA eller imaginære rasister

Smittet av fornektelse

På en eller annen måte klarte islamsk ukultur å smitte Sverige og Europa med dette fornektelses-viruset, som gir en barnslig motvilje mot å først se kritisk på seg selv. Viruset rammet vestlige, fredselskende progressive i den grad, at de uten å blunke kan hevde de “hater alle haterne iblant oss” samtidig som de brøler “We hate Trump” ut av bilvinduer, eller gå amok i voldsbruk mot ordensmakten fordi politiet hindrer de “fredselskende og tolerante” i å lynsje nynazister som går i tog.

Hvordan blir man så blind og forstokket? Jeg aner ikke, men det er like komisk og farlig som klassikeren “behead all those who say Islam is violent”. Og det er like dumt som å se noen frenetisk riste en krukke olje og vann i en time. Det må jo blande seg til slutt for f….!!

Nei. Sorry. Du tar feil. Face it.

Sverige var også et resultat av svenskene

På akkurat samme måte som ovenfor, var Sverige et rikt, velfungerende, hyggelig og trygt demokrati med godt samhold på grunn av menneskene og kulturen deres. Å tro Sverige ville forbli det samme, hvis man fyller landet med helt andre mennesker og kulturer…ja det ikke finnes høflige ord for det. Mennesker er alltid et produkt av landets kultur og historie, og kulturen er et produkt av menneskene og historien. Og flytter man mennesker til Sverige tar de både kultur, ukultur og historien med seg. Dette er pussig nok hele poenget med «flerkultur»-prosjektet: At mennesker skal ta med seg, og dyrke, egen kultur for å “berike” oss potensielle rasister.

Flerkultur oppfordrer innvandrere til å tviholde på sin egen kultur, uansett hvor bra eller dårlig den er. Og den pålegger også barna til innvandrere å videreføre foreldrenes kultur, selv om de er født her, og aldri skal bo der. Slik motarbeider det offentlige aktivt svenskfødte barn å assimilere seg til svensk kultur. Innvandrerbarn blir på en måte kulturelt livegne, og slaver av foreldrenes kulturelle partipisk, og da er det ikke rart de får problemer. Å gi foreldre slik makt, mens man fratar barn deres naturlig valgfrihet, rettigheter og muligheter burde også være kriminelt, men paradokset blir ikke engang diskutert. Ingen orker å snakke om det.

Hvordan retter vi opp denne katastrofen for lov og orden?  

Eneste mulighet er å bryte hvert enkelt ledd i kjeden av kriminelt samarbeid – og det kan bare skje med makt. Muligens militærmakt. For siden denne samarbeidspolitikken har latt de kriminelle få makt i 30 år, kan de bare fratas makten med en maktbruk uten sidestykke siden krigen. Og det kommer ikke de kriminelle til å finne seg uten kamp. Det er bortskjemte og vant til å få det som de vil. Dessuten trives de med krig, kamp og motstand. Og det er mye mer vant til voldsbruk enn svenskene.

Det murres om slik maktbruk i Frankrike. En “aksjon” er muligens på gang, for der har problemene blitt en trussel mot hele samfunnet. (Igjen: Som advart) Lignende tiltak er knapt i sikte i Skandinavia: Her i Norge gir myndighetene Siem Pilot en hederspris for å drive fattigfolk i klørne på kriminelle menneskesmuglere, og risikere livet på havet for å nå “fergen” til Italia. Innvandrings-ekstremister som NOAS , SV etc har bare ett mål i hodet: Få flest mulig asylsøkere til å bli i Norge, og der stopper enhver tankevirksomhet. Akkurat som en hund som jager halen sin. Dette er altså “humanisme” anno 2016.

Det finnes lyspunkter

Plutselig har vi en norsk innvandringsminister som har ryggrad til å bry seg om Norge, fremtid, budsjett og bærekraft og de som sitter igjen i nærområdene. Amerikanske velgere har endelig fått nok av globalistene, mens engelske velgere sier “fuck you” til EU-monsteret. Det var på tide. Men i Sverige jager man fortsatt etter unnskyldninger og bortforklaringer som tar ansvaret vekk fra menneskene og ukulturene som har skylda for problemene.

Å bevisst fordreie og forfalske fakta, er siste ledd i flerkulturens kriminelle verdikjede. Sverige bruker denne kjeden til å tråkke seg enda nærmere mørket, kriminelle og fiender av demokrati og frihet. Det er visst bedre enn å innrømme at man har tatt fryktelig feil. Dessuten var jo intensjonen så god! Det skulle jo bli så bra! Som om det fritar for skyld…