Kommentar

Teksten til dette Reuters-bildet sier «People take part in demonstrations following the killing of a German man in Chemnitz, in Chemnitz, Germany September 1, 2018.» Mediene er nøye med å bruke ordene ytterliggående høyre og Reuters har mange bilder hvor det heter at Pro Chemnitz eller AfD-demoene angrep politiet eller journalister. Men dette bildet er det vanskelig å bli klok på, hvis man ikke kjenner igjen ansiktene: Det er mennesker som er ofre for innvandrervold. Vi kjenner bl.a. igjen Maria Ladenburger. Bildene deres bæres i prosjesjon til minne. Det skremmer establishment for det minner om lignende protester mot undertrykkende regimer. Derfor den intetsigende billedteksten. Som om det skulle hjelp. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters/Scanpix


 

I årevis har vi fredelige, demokratiske skribenter advart mot det flerkulturelle samfunnseksperimentet, fordi det er utopisk anti-politikk bygget på rene falsum, og det gjennomføres fullstendig uten grenser, mål, planer, feedback-funksjoner eller suksessempiri. Multikulturen er et splittelsesprosjekt, og Chemnitz viser at Europa begynner å få dårlig tid. Opptøyene og folkehavet i Chemnitz, er nemlig ikke et postitivt tegn, slik mange føler. Det viser hvor dypt Europa har sunket.

 

Det er høyst forståelig at tyskerne reagerer. Egentlig er det uforståelig at de ikke har reagert før. Det er tilsvarende forståelig at folk gleder seg over tegn til at massene av underkuede europeere trosser frykten for den sosiale gapestokken og rasistbeskyldningene, og endelig står sammen mot Madam Merkel og flerkuturens hensynsløshet. I Chemnitz var det nemlig ikke noen ensomme PEGIDA-aktivister eller sprø nynazister som tok til gatene. Det var en spontan massemønstring av borgere. Men er det positivt? La oss se hva Tommy Robinson skriver på Facebook:

«Germany is at boiling point. Tens of thousands took to the streets last night, over the latest set of murders by migrants in Germany. Angela Merkel and her TREACHEROUS government have the cheek to label the protesters as ‘far right racists’. If you let millions of migrants, UNCHECKED, into Germany, with a Third World mentality, and some of them rape and murder German citizens, then the people have every right to protest about it ….without being called far right racist!»

Årevis med advarsler til ingen nytte

Tommy er forbanna. Hege Storaug, Douglas Murray og hundrevis av andre intellektuelle og aktivister er bekymret, og med all mulig grunn: De siste 30 årene har hundrevis av forfattere skrevet hundrevis av bøker, som på hundre måter advarer mot det flerkulturelle samfunnseksperimentet i Europa. Disse bøkene dokumenterer på hundre måter hva åpne grenser, masseinnvandring, avvikling av nasjonalstater, nasjonale grenser, nasjonal politikk og nasjonale kulturer fører til – særlig når man giftblander det med islam. Advarslene har ikke hjulpet det grann, selv om de var aldri så korrekte. Så ja: Nå er Tyskland på kokepunktet. Som advart.

Muhammeds totalitære, voldsbaserte politiske ideologi, som har hatet Vesten, vantro og friheten i 1400 år, oppfører seg også presist som advart: Der hvor Islam får fotfeste, blir islam også en destabiliserende maktfaktor, drevet av jihad, fanatisme, og sosial kontroll fra stadig flere moskeer. Hele Islams formål er ekspansjon og overtagelse av alle land og folk, så hele verden kan styres med sharialov. Hvis ikke frivillig, så med sverd – og ingen, absolutt ingen, kan kontrollere islam. Spesiellt ikke muslimer. Tapere som underkaster seg kan ikke styre kreftene de underkaster seg. Det sier seg selv.

Dessverre har ikke Angela Merkel, eller noen av hennes politiske allierte, ha lest en eneste en av disse bøkene. Det kan ingen fra eliten eller PK-pressen ha gjort. De trodde vi alle ville bli venner når vi lære hverandres kultur og relgion å kjenne. I stedet blir vi bare mer og mer opplyst og skrekkslagne, og tar mer og mer avstand fra denslags relgion og kutur. Nei takk. Europas store endring er basert på kunnskapsløshet, lukkede øyne og hets mot dissidenter, og resultatet blir natulrigvis deretter.

Hva skjer når folk får nok av berikelsene?

Oliver Malchow, lederen for Tysklands politifagforening GdP, sier til avisen Neue Osnabrücker Zeitung at han er bekymret for en økende trend med at folk tar loven i egne hender. Når folk får inntrykk av staten ikke er i stand til å beskytte sine borgere, «tar borgerne loven i egne hender og begynner å lene seg på selvforsvarsmilitser og lokale borgervernsgrupper», sier han. No shit?

Sannheten er at dette ikke er et inntrykk. Den tyske staten kan faktisk ikke beskytte sine egne borgere. Den ble aldri innrettet for for å håndtere trusselen som deres egne politikere har invitert med åpne armer. De lovet at det skulle bli en berikelse, så det var ingen grunn til å innrette noe som helst. Hadde staten kunne beskytte tyskerne, da hadde staten stoppet islamiseringen, no-go sonene, knivdrapene, voldtektene og importen av krigføre menn uten ID, og satt enhver som representerer en fare for offentligheten i trygg forvaring slik staten skal gjøre.

Tyskland har ikke noe lovverk som kan håndtere spredningen av sharia, macho-verdier, voldsbruk, kynisk og korrupt ukultur samt kvinnehatende overtro fra u-land. Prosjekt flerkultur sikrer tvert om at denslags kan dyrkes og spre seg fritt for å «berike» oss. Staten er dermed maktesløs mot koloniseringen den selv har satt i gang, og nettopp det begynner å demre for stadig flere tyskere. Det er ikke de som gjør noe galt. Det er den tyske staten som gjør noe galt. Det burde politiet ha mot til å si høyt og tydelig, men nei.

Balkan viser hvor farlig flerkutur er. Og hva løsningen e

Det flerkulturelle samfunnseksperimentet er basert på globalistisk utopi med klare sosialistiske undertoner, fremmet med en forrykt tro på at «forskjeller skaper fellesskap», og kvalitetssikret gjennom en magisk/mytisk prosess som kalles integrering, men som ingen egentlig kan forklare. Problemet er bare at man har prøvd dette  dumme samfunnseksperimentet før – riktignok under litt andre forutsetninger og i en litt mindre skala: Det ble forsøkt på Balkan under det jugoslaviske flagget, og der fungerte det bare så lenge kommunistdiktaturet og deres militære styrker holdt kontrollen med ekstrem maktbruk og vold.

Da den kontrollen forsvant, eksploderte trykkokeren Balkan i en borgerkrig som Europa ikke har sett maken til i moderne tid. Bare ti år etter man feiret dialog, fred og forbrødring gjennom olympiske leker, lå snikskyttere og plaffet løs på alt som rørte seg foran trådkorset. Naive europeiske FN-styrker samlet sammen folk i sikre soner. Serberne sa tusen takk for hjelpen og slaktet tusenvis mens FN-styrkene bare så på.

Det er mye å lære av balkaniseringen og hva det endte med. Det er imidlertid enda mer å lære av hva alle var enige om var den riktige og beste løsningen i ettertid: Opprette egne nasjoner for de forskjellige folkeslagene. Skille folk og kulturer med klare grenser. Dette er bare sånn ca 25 år siden, men Angela Merkel og hennes kumpaner kan ikke ha fått med seg noe av denne leksjonen eller. Det er dette som er så dønn fortvilende med dagens PK-elite og ettertidter-pressen deres: Historieløsheten – og det absolutte, totale intellektuelle vakuumet de står for. Nettopp derfor heter boken min «Godhetens Tanketomme Ondskap», og så lang har ingen protestert. Bare tenk over dette:

Europa skal ha plass til alt og alle, og bli noe nytt, grenseløst og vakkert. Men hva?

Europa var unikt, rikt, mangfoldig, raust, inkluderende, antirasistisk, fredelig og demokratisk. Det var helt supert. Av en eller annen grunn var ikke det bra nok. Det måtte fikses. Og globalistene bestemte seg for at det skulle fikses med en udemokratisk union, Euro, multikutur og masseinnvandring. (Toppet med en overdose klimahysteri, så folk skal få noe annet å frykte) Men de har aldri vært i stand til å redegjøre for hvordan dette nye, tidsriktige Eruopa skulle henge sammen. De hadde ingen mål, ingen plan og ingen suksesser å vise til. Det var bare visjoner og luftslott, som utløser en haug vonde spørsmål disse fjolsene ikke har svar på:

Når er det nok fremmede? Når er vi flerkulturelle nok? Når har vi fått nok islam? Når er vi ferdige med innvandringen, den evige «integreringen» og den evige forandringen, så vi endelig kan ferdigstille det flerkuturelle paradiset og komme oss videre? For man kan jo aldri gjøre samfunnet komplett, hvis man bare fortsetter å importere flere, flere og alltid flere? Eller er målet bare evig forandring? Ingen vil svare, for de har ikke tenkt over det. De vil ikke tenke over det.

Mens alle andre folkeslag i verden skal få beholde sin egen kultur og sitt eget land, skal europeere oppgi alt. De skal få kolonisere våre land, men vi har ingen rett til å gjøre det samme. De kan forlange alt av oss, men vi kan ikke forlange noe av dem. De kan bli krenket av islamkritikk, men vi har ingen rett til å bli krenket av islam. De skal få dyrke sharialov, mens vi må følge landets lov. De er herrefolk og vi er giverfolk. Og når man er så ufin at man spør multikuturistene hva alle disse nye uutdannede likssom-europeerne egentlig bidrar med sånn helt konkret, svarer de alltid «kulturelle inntrykk og ny, spennende mat». Kunne vi ikke heller reist dit på ferie? Kunne vi ikke bare kjøpt en kokebok? Vile ikke det vært tryggere?

Evig forandring gir null sikkerhet, forutsigelighet eller trygghet

Det er dette som det flerkulturelle samfunseksperimentets essens: Evig forandring mot ingenting. Forandring for forandringens skyld. Sosialister har alltid vært hekta på forandring. De vil rive det eksisterende, og forandre, forandre, forandre, fordi da fremstår man som moderne og smart. Alt nytt er velkomment – alt eksisterende er verdiløst. Slik blir man «progressiv»: Fremad mot fremtiden med store vyer og gigantiske utopier med en nesten uimotståelig «grandeur»! Det er lett å bil revet med av sånt, men det inneholder ingenting av substans. Kontrollen overlates til rene tilfeldigheter, og resultatet blir bare kaos.

Europas flerkulturelle elite og globalistiske drømmespinnere stilte aldri spørsmålet «Hva skal vi ta vare på og beskytte?».De er derfor beskyttelsen forvitrer og samfunn langsomt rives i filler foran øynene på skrekkslagne europeere – som ikke reagerer før kaoset når deres nærmiljø. Først da ser de hva fremtiden bringer for barna deres. Da blir virkeligheten virkelig. Da tar de til gatene som i Cheminitz. Men da er det for sent. Chemnitz gir ikke fremtidshåp, men gåsehud. Det viser hvor avgrunnsdyp splittelsen har blitt. Elitens svar? Mer flerkultur! «Wir schaffen das!» 

Som på Balkan blir Europa et drivhus for de ekstreme

Muslimer er ikke flerkulturelle. De er ikke med på prosjektet «Neues Europa». De vil ikke ha europeisk flerkultur, men mer hjemlandkutur, islam og sharia. Unge våpenføre afrikanere i bar overkropp er ikke flerkulturelle. De er på jakt etter bytte, enten det er blondt eller blankt. Pakistanere og tyrkere er ikke på borgerne i Chemnitz’ side. De er på lag med egne hjemland, klan, slekt og familie. De gir vel faen i hva som skjer med europeere, europeisk språk og Europas fremtid. De er gitt fripass til å dyrke sitt eget land i andre land, og attpå få betal for det. Hvorfor skal de engasjere seg? Derfor var de ikke med på opptoget og protestene.

Ingen bryr seg. Selv ikke tyske myndigheter bryr seg. De er ikke bekymret for trusler, voldtekter og knivdrap. De er bekymret for reaksjonene til egne borgere. «Herregud, tenk om noen tar loven i egne hender!»  Som om ikke gangster-islam og imamer gjorde det for lenge siden? Politiet rydder ikke opp, gjeninnfører ikke statens voldsmonopol, og trygger ingenting. I stedet oppfordrer de sine egne borgere til å følge reglene, sitte med hendene i fanget, og late som alt er som før, mens forandringsprosessen, koloniseringen pågår for fullt, og passløse drittsekker fra drittkulturer kan gjøre som de vil. Den som tror dette splittelsesprosjektet kan vedvare uten at det smeller, er fullstendig idiot.

Nå leter europeere etter en ny leder. Og det har Angela Merkel skapt 

Man kunne tatt kontroll og gjenopprettet sikkerheten da Merkel erklærte at flerkultur var en fiasko 17. okober 2010. Man kunne sikret Europas døtre mot voldtekter, ved å sette seg inn i fremmed voldtektskultur og satt opp et gjerde med nulltoleranse. Man kunne hindret pedofile grooming-gjenger å herje ved å sette seg inn i islams syn på jentebarn og kvinner, og da særlig vantro jentebarn – bare les Khomeins skrifter. Man kunne lettet på trykket ved å stoppe å kalle alle bekymrede borgere for rasister, og heller begynt med sivilisert dialog. Men nei. Muligheten glapp, og i stedet rev man demningen i 2015, og mangedoblet problemene.

Nå er europeerne i bevegelse og det går mot høyre. Myndighetene tror igjen at det nytter å brunbeise protestene og vil ikke forstå at det er å hive bensin på bålet.

Europa splittes nå i venstreekstremister, høyreekstremister, flerkultur-ekstremister, godhetsekstremister, sharia-ekstremister og en haug andre ekstremister. Ingen av dem forstår at de er ekstremister, men alle forstår at tiden er moden for ekstremisme, og flerkulturen har skapt dem alle sammen. Vi vettuge, demokratiske intellektuelle som fortvilet har advart mot trykkokeren «flerkultur» ble aldri hørt. Nå viser Chemnitz hva som kommer.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!