Löfven og morfar. Tegning: Niels Thomsen

Det flerkulturelle samfunnseksperimenet har aldri hatt som mål å kontrollere islam, innvandrerne eller innvandringen. Nope: Målet er å kontrollere de europeiske borgerne og deres meninger om islam, innvandrerne og innvandringen. Det har skapt en enorm frustrasjon og avmakt – og avmakt er demokratiets aller farligste fiende. Etter den kommer opprøret, og snart har europeerne fått nok. De som styrer Europa, kan imidlertid ikke få nok av hverken seg selv eller sin egen livsløgn. Dette Dusteforbundet bestående av aktivister, media og politikere er så marinert i sin egen godhet at de ikke ser virkeligheten rundt seg, og de vil ikke innrømme en eneste liten feil. 

Endelig løsner det. Endelig våger den europeiske Hvermannsen å ytre sin avmakt i møtet med «berikelsen» fra islam og u-land. De forteller historier om henleggelser av tyveri, ran og vold. Om voldtekter som ikke blir etterforsket, politi som ikke kommer, og nasjonale medier som bagatelliserer og heller vil fortelle om kjendispupper, DummeTrump og sosialporno rundt 30 år gamle skjeggebarn som det alltid er synd på. Nabolag forvitrer og politikere fraskriver seg ansvaret for hva de har skapt, og kaller vanlige borgere som protesterer for «høyreekstreme». Det har jo virket hittil. Alle kjenner til rasist-gapestokken, og alle vet hva som skjer med stakkarene som havner der – så hold kjeft, ellers!

Gapestokk-politikken har virket så langt

Folk har bøyd nakken i taushet og redsel for hatet og hetsen fra «de gode» – som om vi levde i 1618. Rasismebeskyldninger, nazi-hets, spyttklyser, utskjelling og jakt på enhver dissident som våger i motsi innvandrings-moralistene har skapt enorm avmakt. Men nå fungerer ikke gapestokken og skremslene lenger, og neste trinn for å berge «prosjekt flerkultur» er å undergrave ytringsfriheten, fjerne ytringer fra nettet og innføre sensurlover mot hatprat og krenkelser. Det vil skape enda mer avmakt. Stormen kan imidlertid ikke stoppes. Masseinnvandringen har tatt for mange liv og nabolag, og en helt ny medievirkelighet har eksplodert i fleisen på globalistene:

Alt-media har blitt den styrende maktfaktoren

Det flerkulturelle samfunnseksperimentet var alltid 100 % avhengig av en lydig presse. For at galskapen skulle gjennomføres, måtte den fjerde statsmakt unnlate å gjøre jobben sin, og heller være nyttige idioter og medløpere for makta. Det er nesten umulig å forklare hvorfor, men over hele Europa valgte de store mediehusene å gjøre nettopp dét: De meldte seg ut av journalistikken og inn i aktivismen. Dette gjorde den globalistiske eliten usårbar, gjorde problemer usynlige og farene ufortalt.

I stedet for å opplyse publikum, valgte mediehus som BBC, STV og NRK å villede publikum. Agendaen var ikke lenger å fortelle sannheten, men å spre løgnpropaganda med sukker på for eliten. Men de forregnet seg: Ved å gjøre seg til politiske aktivister, gjorde de seg også overflødige, og skapte en nisje for nye mediehus – sånne som Document.no, som skriver sannheten uansett hvem den irriterer.

Konservative medier har vokst enormt siden katastrofeåret 2015, og de får større publikum, mer ressurser og produserer stadig mer dyptpløyende og avslørende journalistikk både i skrift, lyd og bilder. Samtidig blir det mer og mer stuerent å lytte til alt-media: alternative medier. De viser folket at de ikke står alene, og at man hverken er ekstremist eller ond fordi man ønsker trygghet. Det gjør det lettere å ytre seg til venner, slekt og kollegaer om problemene. Det vi er vitne til, er en slags fakta-flodbølge som er helt ukontrollerbar, men som Dusteforbundet likevel forsøker å stoppe av frykt for å miste grepet om sannheten, anseelsen og makta. De vil stenge sikkerhetsventilen med sensur. Hensikten helliger midlet! Slik har alltid eliten med gapestokken argumentert. Ikke smart.

Sannheten skal ikke frem

Trenden er tydelig: Sosiale plattformer er i ferd med å strupe nyheter og informasjon fra konservative medier under påstander om at dette er «fake news», og den politiske forskjellsbehandlingen hos Facebook har nå blitt så åpenbar at selv Trump advarer selskapet – og han mener det. Det er ikke rart det reageres heller: Islamister kan fritt hyle frem sitt hat mot Vesten og hvite, og oppfordre til jihad og sharia-justis – mens islamkritiske innlegg som viser hva som foregår der ute i nærmiljøene, og som advarer mot fremveksten av utenlandske kolonier, stridsdyktige lykkejegere fra Afrika og Muhammeds splittende apartheid-ideologi, de blir utestengt og blokkert.

Informasjon fra helt vanlige borgere som uttrykker sin bekymring, fortvilelse og avmakt, blir altså rett og slett sensurert, mens Allahs hatbudskap har fri bane. Det er bare enda et signal som skaper avmakt og raseri, og Dusteforbundet synes det er glimrende! «Høyreekstremismen» må stoppes for enhver pris, som om vanlige borgere er ekstremister. Det er helt kokkeliko.

Hva tror de egentlig dette vil føre til? Tror de virkelig at det kan redde samfunnseksperimentet deres? At de kan fortsette å sitte på toppen av haugen etter en slik blunder? At det europeiske raseriet og avmakten forsvinner hvis man bare knebler protestene? Steng sikkerhetsventilen, så forsvinner overtrykket, og vips, så blir det flerkulturelle lykkelandet virkelig? Njeh … de kan vel ikke for alvor TRO det? Jo da! Nettopp dét tror de. Tro det eller ei. Dét er planen. Virkelig ikke smart, og et Dusteforbund verdig.

Flerkulturen er knust, men Lille Trille later som om han er like hel

Ingenting kan redde det flerkulturelle samfunnseksperimentet i Europa. Glansbildet er brent opp, og fasaden er knust: Forskjeller skaper ikke fellesskap. Integrering fungerer ikke. Islam er ikke fred. Alle kulturer er ikke like mye verd. Alle mennesker vil ikke det samme. Alle disse essensielle forutsetningene var løgn, og gjennom internett kan alternative medier skrive fritt om det. For selv om Europa koloniseres, er nettet fritt, ikke sant? Well … don‘t count on it.

Dusteforbundet forsøker å stappe 2015-monsteret ned i buret sitt igjen. De vil ikke vise deg bildene av gummibåter med stridsdyktige menn som gjør strandhugg i bar overkropp. (Burde bistand dreie seg mindre om mat og mer om T-skjorter, tro?) De vil ikke snakke om problemene som innvandring og islam skaper, men heller om «rasistene» som våger å ytre sin bekymring.

For Dusteforbundet er det ikke de hundretusenvis av ID-løse, mannlige lykkjegerne som er på jakt etter jihad, bytte eller blondiner som er farlige for Europa. Tvert om! Ifølge Dusteforbundet kommer faren fra de europeiske borgerne som er bekymret for koloniseringen av deres eget kontinent, deres land, by og nærmiljø. Har du hørt på maken? Hvordan ble Europa så sykt? Svaret er: gjennom dumskap, løgn, taushet og sensur. Hvis ingen tør å snakke, blir det heller ikke noe folkesnakk. Men sannheten forgår ikke så lett.

Folk vil bli sett, hørt og tatt på alvor, ellers …

Man kan ikke klandre befolkningen i Europa for at de valgte å stemme på multikulturalismen: De ble forespeilet og garantert en vakker og bedre fremtid, vasket ren for fortidens koloni-synder, og de ble lurt. Man kan ikke klandre dem for å fortsette å stemme på multikulturalismen heller, for de ble holdt i uvitenhet om problemene som eskalerte. Deres aksept av islam var basert på et falsk glansbilde som mainstream media fortsatt insisterer på kan bli virkelighet. Nå har problemene eskalert til noe som rammer mennesker på liv, helse og fremtid, og det går ikke an å skjule sannheten lenger. Folk har øyne i hodet.

De skrekkelige problemene som eliten har skapt i trespann med pressen og svovel-imamer, blir filmet, omtalt og spredt fra smartphone til smartphone, og folk kjenner seg igjen. De tar det til seg, blir skremt og sprer det videre. Det er en løpeild av sannhet som feier over Europa, og ingenting kan stoppe den. Så da tar vel de som er ansvarlige for fadesen ansvar og sier «sorry, vi tok feil», og fratrer sine stillinger og posisjoner, ikke sant? Nei. Glem det! Tvert om varierer responsen mellom å eskalere løgnene med påstander som «å stoppe innvandringen nå vil bli en katastrofe!» til et gjennomfrekt «Vi har da aldri gått i bresjen for masseinnvandring og flerkultur?!» Ikke sant, Støre?

Arbeiderpartiet har valgt en Pilatus-strategi

Arbeiderpartitet skal nå reprofileres som partiet som alltid har vært ansvarlig og imot flerkultur, islamisering og masseinnvandring, selv om de dokumenterbart har skylden. Erna Solberg har valgt å omfavne islam, akkurat som Obama, Macron, May og en haug med andre vantro nytte-idioter som islam vil ha ned på kne. Når Frankrikes president Macron Antoinette er på Danmarks-besøk og uttaler at ekte franskmenn og dansker «ikke finnes», da kan han like gjerne si «la dem spise kake», så frakoblet virkeligheten er han, uten fnugg av ønske om å ta til vettet – for da må man jo samtidig innrømme at «de foraktelige» hadde rett.

Denne selvopptatte enveisbrutaliteten gjør folk utmattet, motløse og rasende. Hvis ikke 2015, bilbranner, lastebilangrep, voldtekter, overskårne struper, sextrakassering, grooming, opptøyer, no-go-soner, terrorangrep, shariapatruljer, gangster-islam og islamske kolonier over hele Europa er nok, hva er det da som skal til? Hvor mye verre må det bli før toppolitikere sier «Jeg tok feil, og jeg tar ansvaret»? Når er det egentlig nok? Hvor mange ofre og pårørende må skrike før Dusteforbundet hører det?

Avmakten sprer seg. Men avmakt er bare en midlertidig fase. Avmakt er sosialt plutonium: Samfunnet tåler bare å samle opp en viss mengde av det før det blir ustabilt og detonerer. Dusteforbundet som styrer Europa, forstår ikke hva de leker med, og de lytter ikke til advarsler. Nei, de er virkelig ikke smarte folk.

Hva kommer etter avmakt?

Når titusenvis av borgere drevet av avmakt marsjerer gjennom Chemnitz, viser det hvor sterkt overtrykket er blitt, og dagens elite ønsker ikke at dette overtrykket skal ventileres ut på en rolig og fredelig måte. Eliten kommer ikke høyresiden i møte. De fordømmer ikke muslimske voldsmenn som knivstikker et uskyldig offer. De protesterer ikke mot islamske pedofili-gjenger sammen med Tommy Robinsom foran rettslokalet, og de uttrykker ingen støtte til ofrene. Nei da: De protesterer mot Tommy Robinson eller EDL. De gjør ingenting som anstendige mennesker ville gjort. Dette skaper enda mer sinne og overtrykk.

Enhver som ser den enorme splittelsen i Europa, studerer hvordan islamske kolonier har skapt stater i staten og konstaterer hvordan gjenger av arbeidsløse og uutdannede menn fra MENA-land har fått overta fortau og gatehjørner i Europas byer, skjønner at dette ikke kan fortsette. Det ryddes opp hvis vi fortsatt skal ha et noenlunde sivilisert Europa. Elitens «løsning» er imidlertid den samme som alltid: mer innvandring og mer integrering som ikke virker. Det er helt forrykt, og de er i ferd med å skape en fremtidig borgerkrig bare for å realisere en drøm som aldri var liv laga.

Det som kommer etter avmakt, er opprør. Og virker ikke dét, blir det revolusjon. Hvis heller ikke dét er tilstrekkelig, blir det borgerkrig. Da slipper raseriet løs for alvor, og Dusteforbundet har visst helt glemt at europeiske folkeslag slett ikke er fredelige og tannlause, samt at de fortsatt er i stort flertall. Hvis ikke myndighetene sørger for samfunnsorden og sikkerhet for biler, barn, bestevenner og eiendom, kommer folk til å gjøre det selv. Det er like innlysende enkelt som at 2+2=4 … et regnestykke som Dusteforbundet ikke forstår. (La meg tippe: Nå gir de meg skylda, igjen, for å advare mot en fare som de har skapt? Oh dear … hvor la jeg den minste teskjeen?)

Løsning? Dusteforbundet må avsløres og avsettes

Eliten og deres nyttige idioter i media har meldt seg ut av virkeligheten og representerer utrolig nok en større trussel enn innvandrerne og islam: Så lenge de sitter ved makten, vil de sørge for at problemene eskalerer helt til det smeller. Derfor må Dusteforbundet avvikles og skyves til side. Det kommer de ikke til å finne seg i frivillig, men det er nettopp denne prosessen Europa er inne i:

Folket er i ferd med å finne seg en ny elite – av folket, for folket – med en ny og uavhengig presse som vil gi oss sannheten og ingenting annet enn sannheten. De er i ferd med å finne tilbake til sine hjemland, sine egne verdier og grenser. Nettopp dette handler valget i Sverige om: mer dustepolitikk eller ny politikk. Gapestokk eller frihet. Kaos eller sivilisasjon. Islam eller demokrati. Globalisme eller nasjoner. Det er Dusteforbundet mot realistene. Det er dét alle valg i Europa handler om nå, og dette er demokratiets siste håp om å rydde opp i rotet på en sivilisert måte. Men går det fort nok? Dét er det umulig å spå om.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂