Bildet: Fredrik Reinfeldt, som statsminister, på World Economic Forum i Davos, 29. januar 2009. Foto: Christian Hartmann/Reuters/Scanpix

I et intervju med Expressens «Bara Politik» på torsdag 30.11. hyller Fredrik Reinfeldt asylinnvandringen til Sverige og sammenligner den med å skaffe seg barn – det er en langsiktig og bra investering. Han viser ingen tegn til hverken å angre, ombestemme seg eller justere kursen, akkurat som Angela Merkel. Det er et signal alle må bite seg merke i.

Europa er ikke bare truet av en islamsk kolonihær, men også av sin egen fanatiske elite, som fortsetter rett frem som om ingenting har skjedd. Dette psykologiske fenomenet har jeg tidligere advart mot: Man må ikke tro et sekund at de forandrer mening og blir en del av løsningen. Ingenting kommer til rokke de flerkulturelle fanatikerne, selv ikke når blodet flyter og politiet må flykte fra mobben. De kommer aldri til å ombestemme seg eller angre, uansett hva som skjer med deres egne borgere eller land. De er fortapt for logikk og anstendighet, og lukket for fakta og selvkritikk. Derfor er Europas eneste håp et fortsatt folkeopprør som avsetter dem.

Sverige har fått internasjonalt fokus på seg etter 2015, og fremstår nå som et eksempel til skrekk og advarsel for bekymrede borgere i stadig flere land. Alle gode mennesker vil gjerne være rause, men ingen vil ha vold, uro, voldtekter, bilbranner, opprør, mord og myndigheter som mister kontrollen i stadig flere «følsomme områder» i retur for rausheten. Ingen stemte for bydeler hvor lov, dom og straff blir overtatt av kriminelle klaner gjennom sharialov og anarki. Trass alle disse problemene viker ikke den flerkulturelle flokken en tomme: Europa skal bli flerkulturelt. Balkaniseringen skal fortsette, for det lyktes jo så bra på 90-tallet. Troen på det flerkulturelle samfunnseksperimentet er hugget i stein. Ingenting kan ta livsløgnen fra dem.

Når Reinfeldt får spørsmål om det er rimelig at Sverige tar imot så mange innvandrere, med en årlig kostnad for Migrationsverket på 59 milliarder kroner (ti milliarder mer enn Sveriges forsvarsbudsjett, hvis mål er å hindre at noen invaderer Sverige. Stikk den!), mener Reinfeldt at det blir en bra investering. Utsagnet kvalifiserer til en mentalundersøkelse, siden det er grundig dokumentert at dette «salgsargumentet» er en løgn. Men intervjuet er nyttig, for det viser hvor dypt virkelighetsvegringen stikker. Man kan ikke regne med disse folkene. De har mistet vettet. Reinfeldt sier:

«De som er vidsynte, vet at barn vokser opp og blir voksne, de skaffer seg jobb og bidrar til samfunnet, og en dag viser det seg at det er de som hjelper deg. Det som først ble sett på som en kostnad, blir senere ditt livs beste investering.» 

Reinfeldt ser på seg selv som en visjonær som tenker «større» enn alle andre, og han påpeker at den massive asylinnvandringen til slutt blir en god deal for Sverige, ettersom «mennesker ifølge sin natur vil gjøre nytte for samfunnet, leve et bra liv og bidra til at andre også får det bedre». Det er utrolig arrogant overfor alle som opplever at innvandrerbølgen resulterer i det motsatte: Selv etter generasjoner blir kostnadene bare større, splittelsene dypere og voldbruken mer tydelig. Og selv om innvandrere lever gode liv på svensk velferd, vil de ikke bidra til at svensker får det bedre. De er lojale mot sine egne og vil ha enda flere til Sverige, så hele storfamilien, klanen og landsbyen får det bedre. Slik dannes parallellsamfunn. Midtøstens kaos-kulturer og islam får bedre kår. Det svenske må vike.

Reinfeldt og Merkel er blinde for slike fakta. De tror fortsatt på flerkulturen som samfunnsmodell, trass i at resultatene viser tydelig at det aldri vil virke – og det er viktig at velgere biter seg merke i dette. Det nytter ikke å sitte på rumpa og håpe at flerkulturelle politikere vil ta til vettet og bli med på redningsaksjonen for sine egne velferdsstater. De vil aldri snu. De vil aldri bli en del av løsningen. Dét er og forblir problemet. Multikulturalistene må byttes ut med helt nye politikere, helst folk som har stått på barrikadene for land, grenser, folk, trygghet og ansvarlig politikk i årevis, og forstår at sikkerhetspolitikk er avgjørende for fremtiden. Det kan bare skje hvis folket løfter i flokk, og dét er ikke å skape splittelse. Det er å stå imot splittelsen som flerkultur og islam skaper overalt hvor det får fotfeste.

Reinfeldt var så fanatisk i sin tro på flerkulturens falske ideologi at selv villedede og godtroende svenske velgere fikk nok av ham i 2015. Han forlot politikken uten en krøll på dressen, og vendte de sørgelige resultatene av sin egen politikk ryggen, uten minste tegn til anger eller refleksjon. Han vil fortsatt ha mer av det samme – akkurat som Angela Merkel. Det er ekstremistisk. En fanatisk advarsel fra den innbilte godhetens mørkeste krok.

Lærdommen vi må trekke av dette, er at man ikke kan stole på Reinfeldt, Löfven, Merkel, Macron, Trudeau og deres flerkulturelle kompani. De vil ikke lære, de vil ikke snu, og de vil ikke bidra til løsninger. De vil bare ha mer og mer av politikken som skaper volden. De er overbevist om at «hvis vi fortsetter som før, begynner det å virke snart». Men dét gjør det ikke. Vi har sett nok og fått nok. Det kommer aldri til å virke.

De slipper for lett unna. De burde ikke få stille til valg, men heller bli stilt til ansvar: Hvis man aktivt har invitert voldsmenn, og gjennom dét lagt til rette for voldtekter, anarki og drap i en rettsstat, må man også ta ansvaret for det, av respekt for ofrene og rettsfølelsen. Gode intensjoner fritar ikke for skyld. Man kan ikke ha sørget for at væpnede soldater må patruljere gatene og koranklosser må settes opp overalt for å dempe terrorfrykten, for så å hevde at man har gjort noe bra for landet og folket. Man kan ikke fortsatt forlange en grenseløs verden, så enda flere som hater Europa og europeere skal få adgang. Da fortjener man å bli avsatt … og på en eller annen måte bli stilt til ansvar.

Europa er snart mettet. Folk har fått nok nå, for fasiten er klar, og alt vi trenger å vite om fremtiden med fortsatt masseinnvandring, er tydelig. Regningen ligger på bordet, biler brenner, og blondiner løper for livet.

Tilgi ikke de ansvarlige, for de vet hva de gjør!

 

Les også.

http://www.friatider.se/fredrik-reinfeldt-asylinvandringen-det-b-sta-som-h-nt-sverige

https://www.document.no/2017/01/16/der-loven-ikke-opprettholdes/

https://www.rights.no/2016/05/stillingsbeskrivelse-for-statsministeren/

Kjøp Kent Andersens bok her!