Luxor-obelisken og Eiffeltårnet sett fra Place de la Concorde. Foto: Christian Hartmann/Reuters/Scanpix

Flere byer og kommuner i europeiske land tangerer over 50% innvandrere. Utenlandske makthavere bygger hundrevis av moskeer i Europa for å spre fremmed ideologi. Sverige ligger an til å ta imot 130.000 asylsøkere bare i år. Norge skal ha inn ytterligere «kvoteflyktninger», som vil koste samfunnet milliarder, og bare beriker Venstres og KrF‘s moralske ego. I Paris får ikke lenger kvinner gå på kafé i innvandrertette strøk, mens politiet angriper kvinner som protesterer mot utviklingen. Hele Europa har åpnet sine grenser for masseinnvandring og islam. Men hvorfor? For å oppnå hva da? Hva har Europa og europeere å tjene på denne utviklingen, og hva skal det avstedkomme til slutt?

Det er ikke det minste mystisk at folk fra fattige land ønsker seg til Europa, som lokker i det fjerne med all sin overflod og rikdom. Her er det fortsatt en slags orden, penger, system, forutsigbarhet, fremtid, frihet og trygghet, enn så lenge. Satt jeg arbeidsledig i ei støvete bakgate i «The Mog» eller Kampala ville jeg også tenke: «Nok av denne dritten,  nå må jeg komme meg til Europa!» Særlig etter å ha snakket med venner der oppe i nord, som forteller om penger som bare renner inn, og jo mer unger du får, desto mer penger blir det. Kom, kom til melk og honning! Reis til Europa! Få deg jobb og en fremtid. Send penger til familien, og hent hele slekta til Europa etterhvert, og bygg gigantvilla i landsbyen til slutt.

Og får du ikke jobb, hva da? Pytt. Da får du gratis bolig, cash, møbler og utdannelse av europeerne, og hvem kan vel si nei til det? Ingen forlanger noenting av deg. I verste fall kan du ty til kriminalitet, og alt du risikerer er et fengsel som ligner på et hotell, og hvor de også gir deg advokat, penger og utdannelse gratis. Hva kan gå galt? Hvem kan si nei til en menneskesmugler som lokker med sånt?

Og for å nevne det mest ubehagelige som ingen orker å nevne: Hvis jeg var frustrert hankjønn fra ærbare macho-kulturer uten fnugg av innsikt eller interesse for kvinnelig psykologi, men som bruker halve dagen på å surfe porno på mobilen og lærer hvordan Europas blondiner er sprikevillige «sluts» som adri får nok menn inni overalt, og kler seg deretter – ja da ville jeg sluppet snabelen og galoppert mot nærmeste menneskesmugler. Europa er jo det reneste paradis for en ung analfabet som mangler alt unntatt testosteron og smartphone. Vi ser hva de vil oppnå. Men hva vil vi oppnå? Vi som er fedre til jentene det jaktes på. Vi som eier byttet Europa har blitt? Hva vil vi?

What‘s in it for Europe & Europeans?

Hver gang dette spørsmålet dukker opp, (og noen en sjelden gang er villige til å diskutere det på en sivilisert måte), ender man alltid opp med samme ekstremt pussige svaret: «Det er berikende, for det gir oss innsikt i fremmede kulturer og ny og spennende mat.» Og dett var dett. Ingen sikkerhetstenking, forsiktighet eller omtanke for sitt eget land.

Kunne vi ikke bare kjøpt en flybillett og opplevd fremmede kulturer i deres hjemland i stedet? Ville ikke det vært både enklere, tryggere og vesentlig billigere? Må vi ha fremmed kultur i naboleiligheten for at vi skal like den og forstå den? Og når man tvinger kulturer sammen på den måten, gjør ikke det bare at det eksotiske forsvinner, og alt som står igjen er det som irriterer oss…eller skremmer oss, og motbyr oss? Samtidig er ikke de overtroiske fremmede særlig opptatt av å blande seg med vantro, for islam er historiens verste «oss-og-dem» generator. Så vi vender høflig hverandre ryggen, og flytter mot våre egne. Globalistene forstår ikke hvorfor, men gjør det samme.

Det er inderlig sant at Norge var mye kokte pottitter, fårikål og lapskaus før, og nå er mat-variasjonen større og mer spennende. Indeed. Men vent litt: Hvor mange nordmenn nyter pakistansk kokekunst i hverdagen? Og hvor er alle de pakistanske restaurantene? I stedet har vi bøttevis av sushi-sjapper og kinarestauranter, uten noensinne å ha hatt en flom av innvandrere fra Japan eller Kina. Pizzasjapper er overalt, men de er ikke drevet av titusenvis av italienske immigranter – de er drevet av arabere. Og vi mesker oss med taco og tex/mex på fredag, men trengte aldri importere horder av mexicanere for det, gjorde vil vel? Så matkultur kan ikke være svaret det heller. Hva med å kjøpe en kokebok i stedet for å åpne grensene? Ville ikke det vært billigere? Tryggere?

Arbeidskraft er heller ikke svaret, for det er vel dokumentert at innvandrere er overrepresentert på NAV, og dessuten er ca 1/3 av Norges egne arbeidsføre befolkning på offentlig støtte, og 1/3 på lønn fra det offentlige, så vi har hender nok og altfor lite jobber – akkurat som resten av Europa. Penger er heller ikke svaret, for det grundig dokumentert at innvandrere fra MENA-land koster ca 4.1 millioner kroner i løpet av sitt livsløp. Regningen er allerede astronomisk og den øker så fort at hele oljefondet i ferd med å ryke, og barna våre risikerer å bli både arveløse, kulturløse og landløse. Som indianerne i USA. De vil hate oss for det, uansett hvor mye spennende mat vi gir dem. Uansett hvor beriket skolen dresserer dem til å tro de er. De er ikke dumme disse barna våre, selv om det «flerkulturelle» samfunnet prøver å gjøre dem historieløse, kunnskapsløse og lydige. Snart roper de: «Hva faen tenkte dere på?».  Nei, si det? Hva skal vi svare?

Islam er klokkeklar på hva den vil oppnå med masseinnvandringen

Det spretter opp moskeer over hele Europa, og det er ikke vanskelig å forstå hva Saudi-Arabia, Brorskapet og islamistene vil oppnå med det, for det sier de åpent og ærlig både i intervjuer og bøker. Selv den ondskapsfulle karavanerøveren av en «profet» er krystallklar på dette: Målet er full overtagelse av verden, til absolutt ALT er islam i et stort, verdensomspennende kalifat, for å innlede dommedag, så profetiene endelig kan oppfylles. Les boka. Ned på kne alle sammen, så blir det «fred».

Mange blir moralsk indignert når man sier sånt, og hevder at «islam vil overta Europa» er konspiratorisk tullball. Men det er jo ikke jeg som har funnet på det. Det er Muhammed som fant på det. Det står i klartekst. Imamene sier det klart og tydelig. Islamistene sier det klart og tydelig. Protestplakatene av niqabkledde kvinner i europeiske byer sier det klart og tydelig: «Fuck democracy. Sharia is coming». Islam har prøvd å overta Europa to ganger på Allahs befaling, og nesten klart det. Hvor er konspirasjonen? De muslimske kolonistene er helt tydelige på hva de vil oppnå. Det er de afrikanske innvandrerne og polakkene også: Sikre seg selv og sine, gjennom å tjene mest mulig penger – for seg selv eller familien. Fett nok. OK…sort of.

Men hva vil VI oppnå?

Det er vi som skapte alt du ser rundt deg i våre egne land. Det er vi som eier alt sammen, og det er (foreløpig) vi som bestemmer her – slik som kinesere bestemmer i Kina, slik araberne bestemmer i araberland, slik tyrkerne bestemmer i Tyrkia, og slik kongolesere bestemmer i Kongo. Men nå bestemmer de i sine egne kolonier midt i Europas mange land. Hva skal det avstedkomme? Når er det nok? Innvandrings-forkjemperne og globalistene får aldri nok kolonister til Europa, som fritt skal få ta seg til rette og omgjøre Europa til landet de kom fra. Men hvorfor vil de det?

Det var jo nettopp slik kolonisering venstresiden synes var helt hårreisende, grusomt og ødeleggende når vi europeere holdt på med det. I følge dem beriket vi ikke India. Vi var invaderte India og ødela det. Så hvorfor støtter de samme politikk motsatt vei? Hvorfor er de for noe de er fundamentalt imot? Hva skal sluttresultatet bli? Hvordan får man sove om natta med slike motsetninger i samme hode?

Vi hadde alt vi trengte fra før, og trengte ikke innvandring

Skal Europa oppnå mangfold med denne galskapen? Nei. Europa hadde mangfold lenge før innvandringen begynte. Dette var kanskje et av de mest mangfoldige kontinentene i verden, med sine mange og forskjellige land og kulturer. Toleranse da? Nei, Europa var det mest tolerante kontinentet i verden før innvandringen begynte, hvor jøder, homofile, fargede og særinteresser kunne leve i trygghet og beskyttelse under lov og orden. Skulle vi bli rikere? Europa var så rikt og mektig at det trengte ikke horder av våpenføre menn fra shithole countries for å bli rikere.

Skulle vi bli rausere? Europa har alltid vært det rauseste kontinentet som har pøst ut bistand, ressurser og nødhjelp uten hemninger i tiår etter tiår. Så nei. Skulle vil bli antirasistiske da kanskje? Europa var kontinentet som tok et endelig oppgjør med rasisme etter WWII, og gikk i bresjen for å avvikle både kolonier, og rasistiske regimer i andre land, nettopp for å stoppe galskapen som rasisme er. Det fantes ingen systematisk rasisme i Europa etter krigen. Tvert om. Rasismen var stein død i Europa, og derfor måtte venstresiden finne opp nye former for rasisme: Nyrasisme. Kulturrasisme. Religiøs rasisme. De måtte lage et kunstig problem, så de kunne bekjempe det. Hvorfor? For å oppnå hva da?

Hva vil venstresiden oppnå med samfunnseksperimentet sitt?

Venstresiden har alltid vært opptatt av å forandre samfunnet. De er fullstendig fiksert på «endringsprosesser», omveltninger, reformer og «fornyelse – og det er de fordi sosialismen appellerer til mennesker som er misfornøyd med alt og alle rundt seg. Samfunnet og medmenneskene er ikke bra nok. Alt må endres og fornyes, mot en utopisk perfekt fremtid.

Det kalles å være progressiv, men egentlig er det bare nedrivende og ødeleggende, for sosialister og globalister kan aldri fortelle hva de vil bygge. De kan aldri forklare hva som er målet, planen eller hvor det har lykkes før. De kan aldri forklare når det nok. Og de tenker aldri, aldri over hva som er viktig å bevare. Hva som må beskyttes, vernes og ivaretas. Alt skal vekk, for å skapte dette «nye» – som de aldri kan forklare logisk hva er, eller hvordan det skal fungere. Derfor er de ødeleggere. Samfunnsfiender.

I deres enfoldige iver etter å skape mangfold, toleranse, rikdom og raushet, har de utnyttet Europas mangfold, toleranse, rikdom og raushet til det kyniske, og gjennom det er de i ferd med å ødelegge Europas mangfold, toleranse, rikdom og raushet, og få den ekte rasismen til å reise seg igjen. Sånn går det når man bare vil ødelegge det eksisterende, men ikke vet hva man skal skape.

 

Hvis du likte denne artikkelen og ønsker at Kent Andersen skal få anledning til å fortsette å skrive, bør du kanskje vurdere å støtte Document.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.