Med sin kjempesuksess har det svenske bandet Kent (noen skjemmer navnet) vært en kulturell og moralsk pådriver for å rive ned det svenske samfunnet med masseinnvandring og «Build Back Better»-politikk. Lyrikken i deres sang «Kärleken väntar» fra 2002 er en nyttig huskelapp og oppsummering av selvhatet og dumskapen som har ødelagt Sverige, og viser hvilken enorm kontrast det er mellom venstresidens intensjon og virkeligheten de skaper.

Fire vers oppsummerer det svenske selvbedraget

Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är
Visst känns det som att kärleken väntar

For rødgrønne globalister spiller det ingen rolle hva det koster å omstille samfunnet til deres woke-idealer. Det er bare å brenne penger – og det samme skjer i Norge: Politikerne kan trylle endeløst med milliarder til egne prestisjeprosjekter opp av hatten hvis det er til deres fordel, som asylsentre, prosjekt «Langskip» eller nytt regjeringskvartal til seg sjæl for 36 milliarder. Men påfallende nok har de aldri penger nok til pensjoner, eldreomsorg og sykehus. Da må det spares, ellers ødelegger man økonomien med inflasjon. Og nå er det inflasjon.

Folk på venstresiden er aldri fornøyd. De ønsker alltid en endeløs forandring til det bedre og mer rettferdige der ute i fremtiden en gang – uansett hvor godt samfunnet faktisk er. Slik er marxismen og sosialismen heroinet for de permanent misfornøyde. Like vanedannende og like ødeleggende.

Denne evige omstillingen mot fremtidens dønn-rettferdige «Soria Moria» kan merkelig nok ikke staten klare alene, uansett hvor sterk og stor staten bygges. Staten må samarbeide med det private World Economic Forum, vindbaroner og asylprofitører for å «skape fremtiden». Makt må fordeles til oligarker. Og Europa ankommer aldri Soria Moria uten alltid flere innvandrere til å hjelpe oss på veien. Fortrinnsvis unge, våpenføre menn uten utdannelse, fra korrupte land med høy kriminalitet og macho-ukulturen islam. «Du räkker till, så var den du är». Og gjett om de er seg selv i sine egne kolonier, gudshus og nettverk.

Vi husker lite, glemmer fort og tilgir for mye

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden i natt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt
Visst känns det som att kärleken väntar

Forandring er vestresidens eneste mål. Løsningen er ikke oss som har bodd her i generasjoner, men dom andra. De som skal förändra allting. Men selv om sosialister instinktivt jakter på «noe annet og bedre», kan de aldri redegjøre for hva som er galt eller hva sluttresultatet skal bli – for det finnes ikke noe sluttresultat. Endring er målet. Dette er grunnen til at vestlige samfunn har blitt fullstendig omstøpt på bare 30 år, mens problemene hoper seg opp og krisene kommer på løpende bånd.

Ingen under 30 år husker hvordan Europa og Norge var i år 2000. De har ingen minner om det, og derfor betyr det ingenting for dem – men det var altså beviselig bedre, tryggere, ærligere, friere, rikere, og med mer fellesskap, demokrati, ytringsfrihet og trygghet for kvinner enn Europa anno 2022. Det viser alle nøkterne tall og tørre statistikker. Den globalistiske samfunnsomveltningen siden murens fall i 1989 har bare luftige slagord som endestasjon: «redde kloden» eller «skape en bedre verden». Og det låter jo forførende, men det har feilet:

Staten har blitt større, EU har fått mer makt, media har blitt mindre maktkritiske, og vi gir bort stadig mer penger til andre land og private oligarker. Men de politiske frontene blir hardere og hardere – ikke bare mellom høyre- og venstresiden, som nå knapt nok klarer å snakke sammen, men også mellom de mange innvandrergruppene som har tatt med seg sine lokale, regionale og religiøse konflikter til vestlige land og dyrker dem midt iblant oss. Det var ikke sånn før, og vi trengte det ikke.

Et uforklart selvhat

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland
Visst känns det som att kärleken väntar

All innovasjon som har skapt vår moderne verden, kommer fra vestlige «IQ-frie land» – sivilisasjonen som avskaffet slaveriet og skapte det industrielle jordbruket og moderne legevitenskap som holder liv i 8 milliarder mennesker. De andre har bare adoptert det i ettertid. Det er historiske fakta. Så hvorfor hater venstresiden vestlig kultur og historie?

Fordi vår historie beviser at de tar feil: Kulturer er ikke like, og alle mennesker vil ikke det samme. «Internasjonalen» forholder seg ikke til virkelighetens verden og har ingen respekt for menneskelig mangfold. Historien tar livsløgnen fra sosialister – derfor vil de utslette historien og skape en ny, basert på løgner og visjoner. Men i stedet for å studere resultatene av venstresidens og globalistenes revolusjonære visjoner de siste 100 år, velger rundt 50 prosent av befolkningen fortsatt å høre på hva politikerne sier, i stedet for å se på hva politikere faktisk gjør.

Som forfatter er jeg i overkant interessert i menneskelig adferdspsykologi og tankeunivers, og jeg har utallige ganger forsøkt å få slike velgere i tale. Hva får folk til å fortsette å tro på EU-elitens løfter? Hvorfor stemmer de fortsatt for EUs innvandringspolitikk, bærekraftsmål, energipolitikk, klimapolitikk og multikulturelle prosjekt med macho-overtroen islam som joker, når resultatene av forfeilet politikk rammer dem hver dag?

Vel: Det er rett og slett umulig å få dem i tale. Det går ikke lenger an å ha en sivilisert samtale med sosialister og globalister, for de ønsker ikke å diskutere eller forklare. De ønsker bare å beskylde. «Det er din feil!» Det er som å snakke med en møkkaspreder, noe som igjen viser hvilken desperasjon og fanatisme som ligger bak «omstillingen» av vestlige samfunn – men også den fundamentale mangelen på selvinnsikt og selvkritikk vi står overfor.

Vestlige land er grepet av en revolusjonær massepsykose

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss
Visst känns det som att kärleken väntar

Venstresiden og globalistene har alliert seg med fiender av demokratiet, frihet og fred, for å «bygge noe bedre». Sammen med islamister, klankultur fra fattige land, egosentriske woke-aktivister og kyniske kapitalkrefter uten hemninger, skal de «skape fremtiden sammen». De har ingenting til felles, og ingen felles motiver, bortsett fra én ting: Det er ikke plass til fiender av revolusjonen.

Dette er klassisk revolusjonær adferdspsykologi vi kjenner igjen fra Frankrike 1789, Sovjet 1917, Tyskland 1936, Kina 1949, Kambodsja 1971, Iran 1979, Rwanda 1994 og Venezuela 1999. Og EU 1989. Det er en flokkmentalitet basert på credoet «Vi er de gode og kan ikke feile! Derfor må alle som er imot oss, være onde!».

Oss og dem. De gode mot de onde. Lyset mot mørket. Fremtidens paradis mot fortidens dritt. Fellesskap og solidaritet mot individualisme og egoisme. Hvitt mot svart. Derfor må alt endres. Det som var, er bare søppel. Det som kommer, blir fantastisk. Snart er vi ved Soria Moria, vi må bare takle denne krisen, og neste krise og enda en krise. Snart er fremtiden her. Hang in there!

Dette er svart-hvitt-tankegodset som hersker i maktens korridorer i vestlige land nå, blant mennesker som priser hverandre for å være imot «oss og dem»-holdninger. Og gjennom 30 år har disse revolusjonære kreftene blitt så sterke at å protestere innebærer risiko. Du kan bli tilsidesatt, utestengt og brakt til taushet. Derfor er alle med: ledere, forfattere, intellektuelle, media, redaksjoner, journalister og folk som daglig regner seg som intellektuelle, men egentlig bare er feige rævediltere.

De kryper ut i offentligheten med sannheten først dagen etter at de er pensjonert og ikke lenger risikerer noe. Og da er det for seint. NRK arrangerer «debatter» hvor alle er enige i utgangspunktet: Alle migranter er «sårbare», og klima er den største krisen vi står overfor – enda den krisen er fiktiv og løsningene doubly so. Alle krisene rundt innvandring, islam, klimahysteri, covidhysteri og dårlig økonomistyring skaper, uro, splittelse, fattigdom, renteøkninger og inflasjon som er smertelig virkelige for folk hver dag. Så hvor ender dette?

Med mobbing skal det nye samfunnet bygges

For venstresiden beviser ikke dette at de har tatt feil og at visjonene deres er luftslott. Tvert om beviser det at de har hatt rett hele tiden! Deres medborgere er faktisk slemme og hatefulle klimafornektere, vaksinefornektere, islamofobe rasister – mens eliten er feilfrie og innvandrere er gode, empatiske og sårbare noble savages som bare vil det beste. Og det betyr at samfunnet omstilles enda fortere, gjennom enda sterkere lut:

1: Mer av samme politikk som har skapt alle problemene. 2: Økende taushet rundt problemer, så alle skal se at samfunnet er akkurat som før. 3: En nådeløs jakt på meningsmotstandere som fortsatt protesterer, så de kan brennemerkes som «høyreekstreme» og fratas ytringsfrihet. Alt for å «bevare samholdet og demokratiet». Da blir vi sikkert venner, dere!

Gjennom denne rause, varme og inkluderende mobbingen av «kontrarevolusjonære» kommer vi hatefulle woke-motstanderne på høyresiden endelig til å se lyset. Gjennom å bli utsatt for hets og sensur, vil høyresiden innse at de tok feil, de vil elske innvandring og islam, bli gode sosialister, støtte den grønne revolusjonen, holde kjeft og bli en del av «samholdet» i flerkultur-paradiset.

Jepp. Dette sludderet er planen til globalistene. Denne anti-menneskelige, hatefulle idiotien er som hentet rett ut fra skolegårdens mobbere og er essensen av venstresidens Build Back Better: Ikke komme motstandere i møte, men mobbe dem til lydighet, for da blir vi sikkert alle venner, og samfunnet blir bedre. Det minner mer om psykiatri enn politikk. Hvordan går det an å bli så korka?

Europeiske demokratier har atter fått politiske dissidenter

Det er rekken av negative resultater som skaper dette intense hatet mot Document.no og HRS – som jo har hatt rett i sine advarsler i 15 år. Man skulle tro at 30 år etter at jernteppet falt, var tiden over for politiske dissidenter i Europa. I stedet øker antallet, takket være internett.

Nå er det ikke undergrunnsaviser trykket i kjellere og distribuert i postkasser om natten som gjelder lenger, nå er det internett som er dissidentenes arena. Det er derfor diktaturer tar kontroll over nettilgangen og media – og vestlige myndigheter tør ikke ta kontroll over internett. Ikke helt ennå. Men de prøver, for vi blir ikke kvitt menneskelig psykologi: De utnevner «faktasjekkere» og legger bremser på stemmer som taler makta midt imot. De innfører «hatpratlover» for å beskytte sitt eget byggverk. De utnevner sine egne «eksperter», som alltid kommer til riktig resultat.

Det er helt avgjørende for Agenda 2030-revolusjonen og Build Back Better-kuppmakerne at fakta, sannhet og ytringer begrenses, for politikken deres er i ferd med å ødelegge deres egne samfunn. Men de som er grepet av omstillings-fanatisme, har ikke psykologisk evne til å analysere seg selv kritisk. Derfor er den store informasjonskrigen i gang.

Fortsatt kan ikke globalistene bringe kritikere til taushet med maktmidler, arrestasjoner og forsvinninger. Det tør de ikke. Ikke ennå. Men de gjør det hvis de får anledning, for å «verne demokratiet». Derfor får ikke Document.no pressestøtte. Demokratiet er nemlig dem, slik det var i DDR. De klumper seg sammen i tenketanker, partier, safespace, seminarer, konferanser og andre ekkokammer, hvor alle som kunne tenkes å stille et eneste kritisk spørsmål, systematisk er rensket vekk. Da blir det «mangfold» i de små hodene deres. Slik tenker adelen.

Vi dissidenter er spøkelser i maktens korridorer. Vi eksisterer ikke offentlig. Bøkene vi skriver, eksisterer bare som rykter. Ingen skal få ødelegge den revolusjonære idyllen mot fremtidens fantastiske, mangfoldige, flerkulturelle og bærekraftige samfunn. Og skulle likevel noen slippe til, avstedkommer det bare hånlatter. For en dust som tror at vi kan ta feil! Konspirasjonsteori! Rasist! Høyreekstrem! Slik snakker de rause og inkluderende.

Vi hater ikke denne antidemokratiske elitegjengen uten den minste evne til selvinnsikt eller intellektuell tilnærming. Vi synes bare synd på samfunnet, velgerne og dem, der de fortsetter å synge samme refreng mens båten synker under vekten av deres gigantiske egoer:

Brinn pengar brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss
Visst känns det som att kärleken väntar

 

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.