Talibans øverste leder, Hibatullah Akhundzada, kunngjorde fredag forrige uke at gruppen vil gjeninnføre offentlig pisking og steining av kvinner for utroskap. Årsaken er at Talibans skriftlærde er dedikert til å følge Koranen og sharia, slik svært mange andre islamske regimer og religiøse aktivister gjør. I tillegg har ikke lenger Taliban noen faktorer som kan holde dem igjen, så som vestlige styrker eller opposisjon.

The Guardian melder at i følge menneskerettsgrupper i og utenfor Afghanistan har vedtaket blitt muliggjort av det internasjonale samfunnets taushet. Safia Arefi, advokat og leder av den afghanske organisasjonen Women’s Window of Hope, sa at kunngjøringen vil dømme afghanske kvinner tilbake til de mørkeste dagene med Taliban-styret på 1990-tallet. Dette er imidlertid ikke riktig. Det korrekte er at de bestialske straffene er muliggjort av islams systemiske kvinnehat. Safia Arefi uttaler:

– Nå er det ingen som står ved siden av dem for å redde dem fra Taliban-straff. Det internasjonale samfunnet har valgt å tie i møte med disse bruddene på kvinners rettigheter.

Dette er heller ikke helt korrekt, for det internasjonale samfunnet er i opprør mot Talibans primitive samfunnssystem og straffemetoder – men samtidig lider det internasjonale samfunnet av berøringsangst overfor det faktum at både samfunnssystemet og straffene er en ubrytelig del av macho-overtroen islam. Dette skyldes ikke minst at institusjoner som FN i stor grad er styrt av nettopp land og regimer som får sin makt fra samme kilde som Taliban: Koranen, profeten og sharia.

Taliban gjør ikke som de vil. De gjør det profeten og Allah befaler

I en lydsending på Taliban-kontrollerte Radio Television Afghanistan sist lørdag, sa Akhundzada: «Vi vil piske kvinnene … vi vil steine dem til døde offentlig [for utroskap]. Talibans arbeid endte ikke med overtakelsen av Kabul, det har bare så vidt begynt.» Endringen er rettferdiggjort som en fortsettelse av Talibans kamp mot vestlige påvirkning. De enorme mengdene med vestlige våpen som Bidens katastrofale kapitulasjon etterlot er imidlertid svært velkomne for å opprettholde makten.

Afghanske kvinners rettighetsgrupper sier at avviklingen rettigheter og beskyttelse for landets 14 millioner kvinner og jenter nå er fullført. Sahar Fetrat, en afghansk forsker ved Human Rights Watch, sa for en stund siden:

– For to år siden hadde de ikke motet de har i dag til å love å steine kvinner i hjel offentlig; nå gjør de det. De testet sin drakoniske politikk én etter én, og har nådd dette punktet fordi det ikke er noen som holder dem ansvarlige for overgrepene. Gjennom kroppen til afghanske kvinner krever og kommanderer Taliban moralske og samfunnsmessige ordrer. Vi bør alle advares om at hvis det ikke stoppes, vil flere og flere komme.

Siden de tok makten, i august 2021, har Taliban oppløst den vestlig støttede konstitusjonen i Afghanistan og suspendert eksisterende straffe- og straffelover. Alt dette er nå erstattet med hva vestlige media som The Guardian kaller «deres rigide og fundamentalistiske tolkning av sharialovgivningen». Dette er heller ikke riktig, for det finnes ikke så mye tolkningsmuligheter i sharia. Loven er klar og uforanderlig siden den kommer fra Allah, og det handler heller om muslimer ønsker å overse lovene eller ikke.

Macho-overtro lager paradis for menn og helvete for kvinner

Taliban har forlengst forbudt kvinnelige advokater og dommere, og de siste to årene har regimet systematisk demontert institusjoner som leverte tjenester til afghanske kvinner, slik de hele tiden har lovet. Afghanske kvinner var maktesløse til å forsvare seg mot forfølgelse og urettferdighet, slik de har gjort under 1400 år med samfunnssystemet islam.

I følge menneskerettighetsgruppen Afghan Witness beordret sharia-domstolene i Afghanistan 417 offentlige piskinger og henrettelser i 2023. Av disse var 57 kvinner. I februar i år henrettet Taliban folk offentlig på stadioner i provinsene Jawzjan og Ghazni, og folk oppfordres til å overvære ondskapen som en «leksjon» – og gjerne ta med barna. Regimet har imidlertid forbudt filming eller fotografering, for det kan spre fakta som islam til den siviliserte verden. Prestestyret er mer tjent med at Vesten gjør alt for å beskytte overtroen.

Det offentlige Norge omfavner både Taliban og Hamas

Det var i slutten av januar 2022 at Taliban ble invitert til Norge for å «forhandle om situasjonen i Afghanistan» på Soria Moria Hotel, etter invitasjon av regjeringen og utenriksminister Anniken Huitfeldt. Bare flyturen med privatjet kostet 3.6 millioner kroner, i følge TV2, og totalt kom regningen på minst 6,5 millioner millioner for hotellrom, sikkerhet og andre utgifter for å huse banden av mordere.

Taliban bestemte seg for å besøke oss vantro hunder for å høste anerkjennelse og bistandsmidler, samt å heve sanksjonene mot regimet. Norgeseliten på sin side har alltid ønsket å være «storkar» på verdens fredsarena ved å blande oss opp i ting vi hverken forstår eller har noe med. Besøket ble i ettertid svært kontroversielt, og Støre måtte insistere på at møtene i Oslo ikke var noe skritt i retning av anerkjennelse.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (som ikke møtte banden direkte) sier hun skjønte at de kom til å lage et PR-stunt ut av det, men mente at samtalene var viktige for å binde Taliban til løfter som ble gitt. Hun sa :

– Jeg mener det de har fått til, er å vise for hele det internasjonale samfunnet at de ikke bare kan komme på et møte og love noe. De må også gjennomføre det de sier i praksis. Jo flere lovnader de kommer med her, jo mer står de til ansvar for når de kommer hjem.

Taliban på sin side kalte besøket en seier og et stort gjennombrudd, siden de ble invitert til å «dele scene med det internasjonale samfunnet». Dessverre for Huitfelt og resten av menneskeheten står islamister aldri til ansvar for noen andre enn guden sin. Denne vestlige dumskapen og svakheten for totalitær overtro, samt underbevisste redsel for islams konstante voldskapital, forklarer også hvorfor hele det offentlige Norge omfavner og jobber for terrorgruppen Hamas, gjennom å dele deres deres virkelighetsbilde og antisemittisme. Aksjonene for å støtte Hamas sin sak, er en like stor sier for Hamas som for Taliban å bli invitert til Norge. Terror og voldstrusler virker.

Flere møter med morderbanden

Det var også flere samtaler med Taliban i ettertid: Den 11. mai 2022 bekreftet Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) at Norge var i dialog med Taliban på embetsmannsnivå, og noen uker senere hadde ambassadør Ole Andreas Lindeman møter med Talibans minister for informasjon og kultur Khairullah Khairkhwa, hvor Lindeman skrev på Twitter:

– Diskuterte viktigheten av fri presse, kvinners likeverdige og meningsfulle deltakelse i samfunnet, inkluderende og representative institusjoner og lovverk. Enige om behovet for en åpen dialog for å løse utfordringer,

Det viktigste som har kommet ut av disse møtene er ikke å sivilisere Taliban eller islam, men heller å avløsere en nær endeløs, vestlig naivisme overfor morderiske, totalitære islamister uten nåde eller hemninger – og den naivismen er fundamentert i et vestlig vrengebilde av islam: Man tror på fullt alvor at Mohammeds voldelige og totalitære samfunnssystem bare er «fredens religion» fordi vestlige islamister sier det – men det gjør det ikke sant.

Det er ikke islam! Det er Taliban som mistolker islam!

Vestlige elitekretser er allerede grundig infiltrert av islam-sekten, og derfor er våre politikere dressert til å tro på en religiøs løgn: Siden islam er Allahs siste og perfekte budskap til menneskeheten, og mennesker som omfavner overtroen islam er en egen rase og etnisitet, kan det ikke være noe galt med islam. Derfor må det være noe galt med islams skriftlærde i Afghanistan, Saudi-Arabia, Iran og IS, som «misforstår» og «feiltolker» islam. Islam som religion og politisk ideologi er alltid skyldfri.

I følge dette religiøse narrespillet er det bare vestlige vantro og integrerte softmuslimer som forstår islam. Dette farlige selvbedraget har det sekulære Vesten lullet seg selv inn i fordi det er viktig for deres muslimske venner og kollegaer. Slik har det før så sekulære Vesten og den religionskritiske venstresiden adoptert en religiøs vrangforestilling om at islam er «fredens religion» og ikke et totalitært, politisk samfunnssystem som fortjener å motarbeides, latterliggjøres og avvikles.

Alt dette fører igjen til at horder av vantro vestlige borgere under samfunnssystemet demokrati, nå arbeider for å beskytte det totalitære samfunnssystemet islam, uten å forstå at et land kan fungere med to religioner, men ikke med to samfunnsystemer. Ett må vinn frem og ett må tape, og i møtet med islam taper demokratiet hver gang.

Det er denne totale mangelen på innsikt i islams vesen og voldskapital som gjør at politikere i Vesten trodde de kunne spre samfunnssystemet demokrati til østlige samfunn styrt av samfunnssystemet islam – fortrinnsvis gjennom bruk av militære invasjonsstyrker som plutselig skulle fungere som diplomater. Det må jo gå an å gjøre islamske diktatur til demokratier siden muslimer i Vesten hevder de ønsker demokrati, ikke sant? Nei, det er ikke sant. Det er selvbedrag.

Vestlige light-muslimer leser samme manifestet som IS og Taliban

Taliban misforstår ikke islam, Koranen, profeten eller sharia. Det er løgn. De leser ikke en «annen» Koran enn fredelige og integrerte muslimer i Norge, slik man forsøker å skape et inntrykk av. Alle som identifiserer seg som muslim leser og følger samme hellige manifest som IS, Boko Haram, Hamas og resten av jihadistene, og de er stolte av det. De lærer barna det. Det er ikke Taliban som «tolker» Koranen feil og har sin «versjon» av sharia. Det er vestlige muslimer som ikke forstår, feiltolker og misforstår islam – eller gir inntrykk av det.

Taliban har ikke islam som hobby, slik mange vestlige muslimer har. De kan skriftene utenat, de har dedikert livet til islam, og de er villige til å ofre livet for det hellige oppdraget det er å innføre det perfekte samfunnssystemet fra den perfekte profeten fra 600-tallets perfekte faenskap. At det rammer andre muslimer, betyr bare at det blir flere martyrer som gjør Allah glad.  Islam er perfekt. Derfor kommer det aldri noen endring, reformasjon, mykversjon eller noen uthuling til demokratiet, slik kristendommen har gjennomgått.

Når kvinnekropper blir steinet til 100 beinbrudd og voldsomme traumaskader før døden setter dem fri etter 20 minutter, så skyldes ikke det noen «feiltolking» av islam. Faktum er at uten macho-overtroen islam, Koranen, profeten og sharia, så ville hverken Taliban eller torturstraffene eksistert, fordi grunnlaget ville ikke vært tilstede.

Det skjønner ikke kvinnene som blir steinet, og det skjønner ikke vestlige politikere heller.

Kjøp «Mesteren og Margarita»! Du kan også kjøpe den som ebok her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.