Nytt

Document forlag har klart et løft: Å utgi Jean Raspails klassiker fra 1973: De helliges leir.

Boken er ute fra idag og kan bestilles fra forlaget her.

raspail-cover2

Den finnes også på e-bok, som kan bestilles her.

De helliges leir er en nærmest profetisk roman. Den skildrer hvordan én million fattige fra India legger ut i en armada av skjøre farkoster og setter kurs for Europa. Mot alle odds når de frem og går i land i Frankrike. Hvordan vil Frankrike reagere på å få én million fattige på døren?

Scenariet minner sterkt om situasjonen i Europa i 2015. Raspail forutså svakheten i det europeiske systemet. Han skriver et sted at folk har tapt før de ble født. I alle vesteuropeiske land ser man samme tendens: Underkastelse, oppgivelse av sitt eget. Usikkerheten og uroen øker.

Det skrives ikke mange store romaner for tiden. Jean Raspail er et unntak. Denne boken skal du bare lese.

Mest lest

Den sakte tilvenningen