Moskeen i Paris er senter for det største muslimske miljøet i Vest-Europa. Foto: AP Photo/Christophe Ena, File

En måling foretatt blant franske kvinner viser at hele 66 prosent ønsker full stopp i all innvandring fra den tredje verden.

Frankrike er et av landene i Europa som i størst grad er påvirket og endret av innvandring fra land i den tredje verden. Dette er noe langt fra alle franske innbyggere ser på med velvilje.

Fria Tider skriver om en undersøkelse der spesielt franske kvinner sier at nok må være nok, de vil ha slutt på innvandringen:

Franska kvinnor vill totalstoppa tredje världen-invandringen, innleder avisen, og fortsetter:

Inte mindre än 66 procent av de franska kvinnorna vill helt stoppa invandringen av icke-europeiska invandrare. Det är fler än männen, rapporterar CNEWS.

På frågan om «huruvida man ska stoppa utomeuropeisk invandring i Frankrike» svarar mer än sex av tio fransmän, 64 procent, «ja», enligt en CSA-undersökning för CNEWS som publicerades i veckan.

Blant de 1010 som svarte er kvinnene (66 prosent) mest tydelige på at strømmen av innvandrere fra land utenfor Europa bør stanses.

Men også blant menn er det et klart flertall for en slik innvandringsstopp (61 prosent).

Fria Tider skriver om hvordan dette fordeles på aldersgrupper:

När det gäller åldersfördelning är den kategori som svarar mest «ja» på frågan 50–64-åringar (68 procent), följt av 25–34-åringar (66 procent).

Men avisen forteller at stemningen blant landets innbyggere ikke ser ut til å gjøre nevneverdig inntrykk på myndighetene:

Liberalerna som styr landet är dock av en helt annan åsikt och fortsätter att fylla landet med araber, afrikaner och liknande.

At spesielt kvinner er blitt ekstra skeptiske til denne innvandringen, kan ha sammenheng med saker som denne:

Frankrike: Voldtektsmann fra Algerie er «sjokkert» over å bli dømt for voldtekt

 

Bestill fra Document forlag:

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.