Fransk politi patruljerer gatene. Foto: Heiko Junge / NTB .

Denne uken startet rettssaken mot 32-åringen fra Sudan som brutalt myrdet sin franske, innvandringsaktivistiske kjæreste. Sudaneren oppholdt seg ulovlig i Frankrike.

Få land i Europa har et større flerkulturelt preg enn Frankrike. Innvandringen har vært formidabel, spesielt fra land i Afrika.

Dette har fått konsekvenser, ikke minst for kriminaliteten i landet. Document har tidligere omtalt den omfattende innvandrerkriminaliteten i Frankrike, og skrev blant annet:

Tall fra påtalemyndigheten i Paris, som har de største problemene i landet, viser at 75 prosent av ungdomskriminaliteten begås av migranter. Men hovedstaden er ikke alene. I en by som Bordeaux har den tilsvarende andelen økt fra 24 prosent til 40 prosent på to år.

Tidligere denne uken startet rettssaken etter en stygg hendelse som fant sted for et par år siden. Rettssaken avholdes i byen Bobigny. I den aktuelle saken var en innvandrer fra Afrika gjerningsmann og en fransk kvinne offer.

Fria Tider skriver om saken:

På tisdagen inleddes rättegången mot en 32-årig sudanes som misstänkts för mordet på den franska asylaktivisten Audrey Coignard, 27, rapporterar L’Orne Combattante.

Det er en svært grov voldssak som beskrives:

Det var den 16 september 2019 som läkarstudenten Audrey Coignard dödades med 14 knivhugg i Saint-Ouen i norra Frankrike.

Hon hittades efteråt i en pöl av sitt eget blod.

Den tiltalte og offeret i saken hadde en kjæresterelasjon, forteller Fria Tider:

Den idag 32-årige mannen, en illegal invandrare från Sudan, hade tidigare haft ett förhållande med 27-åringen och bodde hemma hos henne. Han var sedan tidigare känd av polisen för våldsbrott.

Det hører med til historien at den drepte kvinnen jobbet aktivt som asylaktivist for å slippe flest mulig innvandrere som denne mannen inn i Frankrike:

Vännerna beskriver Audrey Coignard som en eldsjäl som var starkt engagerad i att hjälpa så kallade flyktingar från tredje världen. Hon arbetade som frivillig med att ta hand om invandrare i Normandie.

“Audrey kämpade för ett enat och jämlikt samhälle», skriver tre av hennes vänner i ett uttalande som citeras av L’Orne Combattante.

Nå er vennene til den avdøde opptatt av at det bestialske drapet ikke blir brukt som argument for å stanse nettopp innvandringen:

Vännerna fortsätter.

«Audreys minne får aldrig kapas av främlingsfientliga och rasister.»

Rettssaken mot afrikaneren varer fra 1. til 4. februar.

 

Les også:

Fransk presidentkandidat: – Det er en reell risiko for borgerkrig

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

 

 

.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.