Kategori: Klima

EU setter en prislapp på «det grønne skiftet»

EU må investere 17.000 milliarder kroner hvert eneste år for å bli «klima­nøytralt» i 2050, estimerer EU-kommisjonen. Beløpet er vanvittig, og illustrerer godt hva slags økonomisk selvmord klima­politikken er.

Les mer»

Greske forskere: Vanndamp dominerer endringer i drivhus­effekten, ikke CO2

Økningen i atmosfærens CO2-konsentrasjon det siste århundret har ikke gitt noen merkbar endring i atmosfærens drivhus­effekt, som domineres av mengden vanndamp, konkluderer to greske hydrologer i en ny viten­skapelig artikkel.

Les mer»

Klimahysteriet: Besteforeldrenes klimaaksjon (BKA)

– Langt flere eldre må organisere seg og bli mer engasjert i klimaspørsmålet. De må ta klimaendringene inn over seg og endre eget atferdsmønster, sier Andrew Kroglund, og viser til at folk over 60 år er klimaverstingene ifølge en studie gjennomført ved NTNU i fjor.

Les mer»

Klimahysteriet: Forsker vil at folk skal slutte å barbere seg

Klimaforskeren kommer med en oppfordring til alle: – Det er å redusere forbruket absolutt. Å slutte å barbere seg, reise mindre og å ta bort engangs­produkter i forbruket sitt. 

Les mer»

Et glimt av klima­hysteriets syltynne faglige grunnlag

Klima­hysteriet begrunnes ikke sjelden med en slags plikt til å «stole på viten­skapen», men er det egentlig viten­skap som ligger til grunn? Steven Koonin går langt i å avvise det. Problemet er at her ligger djevelen virkelig i detaljene, men Koonin klarer å gi et glimt av dem.

Les mer»

Nobel­pris­vinner i fysikk: – FNs klimapanel sprer pseudo­vitenskap

FNs klimapanel har mange klima­modeller som spår fremtidig klima­katastrofe, men alle modellene er dårlig vitenskap som ikke fanger opp skyenes virkning på klima­systemet, sier John Clauser, fjor­årets nobel­pris­vinner i fysikk. En så tungt­veiende kritikk kan hverken regjeringer eller system­medier forholde seg til, derfor later de som ingenting.

Les mer»

Dette får du ikke høre om klimaendringene

Breer trekker seg tilbake, Grønland blomstrer, Arktis-is forsvinner, havnivået stiger, stopp global oppvarming, ellers vil Jorden dø! Dette er meldingen vi har blitt bombardert med daglig i årevis. Alle sier det, så hvorfor skal vi ikke tro på det? Se denne videoen og lær mer om hvorfor det du blir fortalt i media om klima­endringene, ikke nødvendigvis er hele sannheten.

Les mer»

Klimaforskere hevder ski-turismen i Europa kan forsvinne

Klimaforskerne mener imidlertid at «høyt til fjells i Norge og Tyrkia kan det være at noen klarer seg».

Les mer»

Hans Geelmuyden: – Uetisk av Støre å sløse bort penger på elektrifisering

«På Melkøya koster det anslagsvis 1700 kroner å kutte ett tonn CO2 slik at Equinor kan produsere og selge mer gass til Europa slik at karbonutslippene i stedet øker der», skriver Geelmuyden.

Les mer»

MDG-Trædal misfornøyd med NRKs klimajournalistikk

De konservatives favorittklovn på venstresiden, Eivind Trædal, er misfornøyd med NRKs dekning av klimakrisen sin.

Les mer»