Den 10 oktober skrev Document om tyske Shani Louk som var på rave-festivalen «Supernova», hvor Hamas brutalt drepte over 260 mennesker lørdag:

– I flere dager har familien ventet skrekkslagne på livstegn fra Shani Louk (22), som er tysk men som bor i Israel. Medier meldte at hun var død, men nå sier familien at hun er i live.

– Shani var på rave-festivalen «Supernova», hvor Hamas brutalt drepte over 260 mennesker lørdag. Shani ble av flere medier meldt som død. Nå melder Bild at hun er på et sykehus i Gaza, men er kritisk skadet.

I dag skriver New York Post at den unge tysk-israelske tatovøren som ble paradert gjennom gatene i Gaza etter å ha blitt kidnappet av Hamas, er funnet død. Israels president Isaaz Herzog avslørte at hun ble halshugget av sadistiske terrorister:

– Jeg er virkelig lei meg for å rapportere at vi nå har mottatt nyheten om at Shani Nicole Louk er bekreftet drept og død, sa president Isaac Herzog til den tyske avisen Bild.

– I am truly sorry to report that we have now received news that Shani Nicole Louk has been confirmed murdered and dead, President Isaac Herzog told the German newspaper Bild.

– Dette betyr at disse barbariske, sadistiske dyrene rett og slett hogde av henne hodet mens de angrep, torturerte og drepte israelere.

– Det er en stor tragedie, og jeg uttrykker min dypeste medfølelse til familien hennes.

– This means that these barbaric, sadistic animals simply chopped off her head as they attacked, tortured and killed Israelis.

– It is a great tragedy and I extend my deepest condolences to her family.

Shanis kropp er ennå ikke funnet. Hodeskallen hennes ble identifisert ved hjelp av DNA, kan familien bekrefte.

Herzog sa at det de har sett på grensen mellom Gaza og Israel går langt utover en pogrom:

– Vi så et slaktehus.

– Vi så blodet strømme i gatene. Vi har sett de mest forferdelige tragediene man kan tenke seg.

– What we saw on the Gaza-Israel border goes far beyond a pogrom. We saw a slaughterhouse, he said.

– We saw the blood flowing in the streets. We have seen the most horrific tragedies imaginable, Herzog concluded.

Moren til Shani, Ricarda Louk, bekreftet at hun hadde blitt informert om datterens død. Til tross for at hun fikk nyheten om at datteren hennes hadde overlevd det første angrepet, tror moren nå at hun faktisk ble drept samme dag, muligens skutt i hodet.

Shani ble et symbol på grusomhetene til Hamas da terrorister kidnappet henne fra festivalen nær Kibbutz Re’im da mer enn 1400 mennesker ble drept 7. oktober.

Hun bodde i Israel, men tilbrakte deler av barndommen i Portland, Oregon, hvor hun gikk i barnehage ved det jødiske Portland Academy.

Les også:

Tyske Shani Louk skal være funnet i live på Gaza – Document

Uskyldige jenter i Israel ble voldtatt, kidnappet og drept av Hamas – Document

Shani Louk ‘beheaded’ by Hamas after she was kidnapped at music festival and paraded by terrorists.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.