Det hevdes å være bekreftet at tre av de fire Hamas-terroristene som stolt paraderte den nakne Shani Louk (22) gjennom Gaza 7. oktober, nu er drept av Israel Defense Forces (IDF).

Monsteret steker nu i helvete

I november fortalte Shanis mor, Ricarda, den amerikanske forfatteren og TV-programlederen, rabbiner Shmuley Boteach at IDF hadde sporet opp og drept terroristen som på bilder og film stolt peker på den livløse kroppen:

– Ricarda Louk avslørte i en samtale med meg at terrormonsteret fra Hamas som paraderer Shanis nakne kropp rundt på Gazastripen, besudler henne i islams navn og skriker Allahu Akbar, ble drept av IDF, twitret Boateach.

– Dette monsteret steker nu i helvete for evig, likesom de andre villmennene fra Hamas som begikk massakren.

– Det er det verste man kan forestille seg som kan skje et familiemedlem. Man kan ikke forstå det, sa Ricarda.

Fredsfestival

Shani Louk skulle egentlig feiret sin 23-årsdag 7. februar, men fest for en ung, livsbejaende kvinne ble det ikke. Isteden arrangerte familien en utstilling til minne om henne på dagen fire måneder efterat hun ble brutalt drept.

Shani Louk var en tysk-israelsk kvinne som var på fredsfestivalen Supernova 7. oktober ifjor. Hun ble drept da terrororganisasjonen Hamas’ angrep og drepte 260 sivile og kidnappet en rekke andre. Kroppen hennes ble plassert bak på lasteplanet til en pickup og paradert i «triumf» gjennom Gaza.

 

 

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag!

 

Kjøp Jean Amérys bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.