I flere dager har familien ventet skrekkslagne på livstegn fra Shani Louk (22), som er tysk men som bor i Israel. Medier meldte at hun var død, men nå sier familien at hun er i live.

Shani var på rave-festivalen «Supernova», hvor Hamas brutalt drepte over 260 mennesker lørdag. Shani ble av flere medier meldt som død. Nå melder Bild at hun er på et sykehus i Gaza, men er kritisk skadet.

Det er moren Ricarda Louk som sier til tyske medier at hun har fått informasjon om at datteren ligger på et Hamas-sykehus i Gaza. Men faren er absolutt ikke over.

– Vi har bevis på at Shani er i live, men hun har en alvorlig hodeskade og er i kritisk tilstand. Hvert minutt er kritisk, sier hennes mor.

Shani er bare 22 år gammel og har allerede opplevd et mareritt. For selv om hun overlever sykehuset så er hun ikke trygg. Hun er fortsatt gissel hos terroristene i Hamas.

Hun er tatovør, og ble gjenkjent på grunn av en tatovering som syntes på beinet hennes. Dette var en av disse groteske videoene Hamas publiserte i sosiale medier. For oss som så på så virken hun død, hun hadde en merkelig og unaturlig kroppsstilling og var kun iført underbukse.

Man kan bare tenke seg hva hun har blit utsatt for. Palestinere rundt jublet, filmet med telefon og spyttet på henne som lå på en bil, tilsynelatende livløs, med terrorister sittende oppå seg.

Expressen beskriver det slik:

Bilder från festivalen visar hur Hamas för bort personer – bland annat 25-åriga Noa Argamani på motorcykel. På andra klipp visar hur en kvinna, som pekas ut som Shani Louk, ligger på en pick up. Hon har svart långt hår och är iklädd endast trosor, behå och boots.

Shani Louk, som är tysk men bosatt i Israel, var tillsammans med sin pojkvän på festivalen. Han ska också ha blivit bortförd och enligt den mexikanska tidningen El Financiero är hans familj i kontakt med mexikanska utrikesdepartementet.

I intervjun vädjar mamman till tyska myndigheter att hjälpa till att få hem Shani Louk.

Mens Shani lå tilsynelatende livløs på lasteplanet til en bil, og ble spyttet på av «sårbare palestinske barn», så runget selvsagt allahu akbar-ropene i gatene i Gaza.

Nå har familien fått et snev av håp. Men det er mange hindre som må passeres før Shani kan forlate sykehuset i god tilstand, og deretter komme seg ut av Gaza. Uansett føles det godt med et lite snev av håp.

Moren trygler nå tyske myndigheter om hjelp.

Shani nektet å gjennomføre tjeneste i den israelske hæren, på tross at det er pålagt verneplikt. Årsaken skal være at hun betrakter seg selv som pasifist, fortalte hennes tante Orly Shouk til Der Spiegel.

Les også:

Uskyldige jenter i Israel ble voldtatt, kidnappet og drept av Hamas

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.