CNNs Brianna Keilar kan knapt skjule sin tilfredshet når hun rapporterer at medarbeidere av tidligere stabsjef Mark Meadows fortalte 6. januarkomiteen at Trump indikerte enighet med demonstranter som ropte «heng Pence».

Storyen kommer fra New York Times Maggie Halberman som får lov å utbre seg. Man trenger ikke være en spesielt gløgg menneskekjenner for å avlese Halbermans holdning til Trump: Hun er inkvisitoren som lar Trump sprelle på kroken, overbevist om at hun sitter med alle kortene.

Men amerikanerne vet hva NYTimes er blitt: Ei blekke som snekrer sammen hva som helst for å få ram på Trump og MAGA.

Derfor er det tusenvis av mennesker som vet at NYTimes ikke tar fem øre for å lyve sammen en historie. Eksempel: Da nevnte Meadows utleverte tusenvis av meldinger til 6. januarkomiteen tok det ikke lang tid før sms’ene nådde CNN. Det var blant annet fra Sean Hannity og Laura Ingraham i Fox News. Men når Adam Schiff fikk tak i dem fikk han det til å lyde som om Hannity var i ledtog med Trump. Det var ikke vanskelig å finne tilbake til originalene og det viste seg da at Schiff hadde redigerte tweetene.

Folk som har fulgt Schiff er ikke overrasket. Manipulasjon og løgner er hans varemerke. De stoler derfor ikke på hverken ham, New York Times eller CNN.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.