Sakset/Fra hofta

Greg Jaretts bok The Russia Hoax ble sluppet tirsdag og la seg øverst på Amazon. Alle som har fulgt spillet om og rundt Trump kjenner Jarrett. Han er en ytterst artikulert og kunnskapsrik advokat som inngår i ekspertpanelet til Sean Hannity.

Du finner ikke nedslag av Jarretts innsikt hos MSNBC  CNN, ABC, New York Times eller Washington Post. Disse mediene spiller på lag med Rod Rosenstein i justisdepartementet, Chuck Schumer i Senatet og Nancy Pelosi i Representantenes hus, og ikke å forglemme, spesialetterforsker Bob Mueller og hans team.

Tidligere var også FBI helt i lomma på anti-Trump-fronten. Men da James Comey fikk sparken begynte opplegget å sprekke. Rosenstein spilte ball i hatt med Comey: Rosenstein foreslo for Trump at han skulle sparke Comey. Comey hadde lekket sine opptegnelser fra møtene med Trump. Dermed kom det ut at Trump hadde bedt Comey om å frafalle etterforskningen av nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Mediene lot seg ikke be to ganger: Obstruction of justice!! Siden Russia collusion ikke hadde gitt resultater skiftet man nå spor.

Kanskje de på et eller annet tidspunkt ville møtes? Slik russisk hacking flyter over i Russia collusion, selv om de ikke har noe med hverandre å gjøre.

En av de som har gjort det mulig å holde sakene fra hverandre og følge sporene er Jarrett. Han er en blant mange.

De er mange nok og dyktige nok til at de vinner kampen om opinionen. Den hysteriske tonen i liberale medier er en total turn-off.

Trumps popularitet er på vei opp. Drar du ut til Wisconsin og Ohio har ikke pressekonferansen i Helsinki betydd noe særlig. Mediene er hysteriske, men folk bryr seg ikke.

For den kritiske opinionen som følger med gjør folk som Sara A Carter, Andy McCarthy, Alan Dershowitz, Byron York, Chuck Ross og Jarrett et uvurderlig arabeid.

De gjør det mulig å la fornuften avgjøre: Hva er det som gir best mening? Hva virker sannsynlig?

Etter at Sarah Huckabee Sanders sa presidenten vurderer å tilbakekalle sikkerhetsklareringen for folk som John Brennan, James Clapper, Susan Rice, Michael Haydon, skrek mediene opp om at Trump bringer kritikerne til taushet.

I natt kunne Sean Hannity legge frem CIAs egne regler som sier at en tidligere sjef kan beholde og fornye sikkerhetsklareringen hvert femte år. Men da er han bundet av de samme regler som da han var ansatt. Det slår fullstendig bena under Brennan som har sagt at presidenten bør tiltales for landsforræderi. Det er en oppførsel uten sidestykke i amerikansk historie.

Hannity la frem et brev Clapper underskev i 2013 der det heter at lekkasjer er oppsigelsesgrunn. Clapper har lekket fortrolig informasjon, det samme har Susan Rice og Haydon. Disse folkene blir spiddet på regler de selv har laget. Trodde de bare at de gjaldt andre?

Obamas folk viser en total mangel på selvkritikk og balanse. Vanlige folk reagerer på deres tone. Sean Hannity forteller dem at de har rett.

Det som Hannity og hans folk har rullet opp de to siste år er av en størrelse som er vanskelig å ta inn. Nå kommer de første bøkene som gir en detaljert fremstilling av det vi vet, så langt.

Obama og Hillary var ved å forvandle USA til en bananrepublikk: I slike land kan partiet som sitter med makten bruke statens instrumenter til å kvele opposisjonen. Det var et slikt grep Obama og Hillary hadde skaffe seg. De var sikre på at de skulle vinne. Så gikk det galt.

Liberale medier ble under Obama en del av makten og de slåss med nebb og klør mot avløsringer av maktmisbruket. Europeiske medier følger bare søvning med og støtter Makta, slik de støtter Juncker og Merkel.

Men noe skjer. Flere enn man skulle tro følger med på det som skjer i USA, og enda flere er nysgjerrige og merker at noe skjer.

 

 

 

 

 

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre. 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!