Nytt

Well done, Susan! Obama smiler til sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice som hadde gjort «rørleggerarbeid» – et Watergate-uttrykk – for ham tidligere, som da hun gikk ut på morgenshowene søndag etter Benghazi og sa angrepet skyldtes videoen om Muhammed. Det var løgn og hun visste det. Da bildet ble tatt, på G20-møtet i Houangzhou i Kina, 4. september 2016, hadde avlyttingen av Trump-teamet pågått en god stund. Trodde Obama at Trump kunne vinne? Neppe. De visste om makten som nå ble satt inn for å knuse ham. Foto: Jonathan Ernst/Reuters/Scanpix.

Det var Obamas nasjonale sikkerhetsrådgiver, Susan Rice, som sørget for å løfte anonymitetens slør fra medlemmer av Trumps team som var blitt avlyttet.

Etter at de var identifisert ble rapportene spredt til samtlige på toppen som hadde noe med avlytting å gjøre.

Flere kilder forteller Fox News at den tidligere rådgiveren for den nasjonale sikkerhetstjenesten under da president Barack Obama, Susan Rice ba om å avsløre navnene på Trumps tjenestemenn i overgangen som ble overvåket.

De avslørte navnene av mennesker assosiert med Donald Trump, ble da sent til alle dem ved National Security Council, noen ved forsvarsdepartementet, James Clapper som da var sjef for nasjonens sikkerhetstjeneste og sjef for CIA, John brennan – i grunnen, tjenestemennene på toppen, deriblant tidligere assistent for Ben Rhodes, Rice.

Det var 4. mars Trump twitret at han var blitt avlyttet av forgjengeren. Ben Rhodes latterliggjorde ham, og det samme har de liberale mediene. Men hvem ler sist? James Clapper og John Brennan satt i Senats-høringen og sa det ikke var et fnugg av bevis på avlytting. De sto skulder ved skulder med mediene og fikk presidenten til å fremstå som en tosk. Nå er det kommet langt mer kjøtt på benet, og det skal nok komme mer.

Avlyttingen begynte på begynnelsen av 2016 og omfattet også familiemedlemmer. Det sies at avlyttingen var «incidental», tilfeldig. Det lyder ikke overbevisende.

Navnene var en del av en tilfeldig elektronisk overvåkning av kandidaten og den påtroppende presidenten Trump, og folk nær ham, deriblant familiemedlemmer, opptil et år før han inntok Det hvite hus.

Sean Spicer ville ikke kommenterer de nye opplysningene i dag, han mente kongress-komiteene måtte få arbeide seg ferdig. Men han hadde et spark til pressen:

«Jeg kommer ikke til å kommentere dette noe mer før komitéer [oppnevnt av kongressen] har kommet til en konklusjon», sa han, mens han kontrasterte medias påståtte «mangel» på interesse i de siste avsløringene med den intense dekningen av mistenkte koblinger mellom Trump og Russland.

Hvis noen blir tilfeldig avlyttet som tredjepart, er det strenge regler for identifisering. Her har man identifisert og spredt materialet til mange.

Dette skjedde helt bevisst. Det fortalte Evelyn Farkas i et intervju 2. mars:

Dette kommer i kjølvannet av Evelyn Farkas’ intervju på TV sist mpned, der Obamas tidligere assisterende forsvars-sekretær sa: «Jeg oppfordret mine tidligere kolleger, og ærlig talt, folkene på The Hill – det var faktisk siktet mot å fortelle The Hill-folket, få så mye informasjon dere kan, skaff så mye etterretning som dere kan før president Obama forlater administrasjonen.»

Man aner konturene av en bevisst plan for å overvåke Trumps team og spre innholdet til så mange som mulig.

Man må spørre: Gitt overvåkingen, er det sannsynlig at Trumps team kan ha hatt et samarbeid med russerne?

 

http://www.foxnews.com/politics/2017/04/03/susan-rice-requested-to-unmask-names-trump-transition-officials-sources-say.html