Tidligere utenriksminister og presidentkandidat Hillary Clinton klager i et intervju hos MSNBC på at amerikanere ikke ser ut til å verdsette de fantastiske prestasjonene til Biden-regimet.

Det kan muligens hende at amerikanerne er mer opptatt av skyhøy inflasjon, forsyningskrise, fadesen i Afghanistan, vaksinetvang og vidåpne grenser i sør?

Eller at amerikanere reagerer på presidentens utidige innblanding i pågående og avsluttede rettsprosesser?

Det var i et intervju med Rachel Maddow at Clinton kom med sitt hjertesukk:

Democracy is messy. People got kind of frustrated looking at the messy process of legislation. They didn’t really appreciate that within a year, the Biden administration has passed two major pieces of legislation through both the House and Senate.

They’ve passed another major piece through the House that will soon be in the Senate. By any measure, those are extraordinary accomplishments and they will help millions of Americans with health care and prescription drug prices, as well as climate change and so much else.

Clinton overser glatt at klimaplanen til Biden har skapt energikrise og skyhøye priser på bensin og kraft. Samtidig fører de to gigantiske økonomiske stimulipakkene til at det trykkes penger i en rasende fart, noe som driver inflasjonen mot et nivå USA ikke har sett siden Carter-tiden.

Hvis bare mediene hadde gjort jobben sin, og skrytt litt mer av alt det fabelaktige Biden får til, så hadde kanskje situasjonen vært annerledes, mener Clinton.

But because of the way we are getting our information today and lack of gatekeepers, and people who have a historic perspective who can help us understand what we are seeing, there is a real vulnerability in the electorate to the kind of demagoguery and disinformation that the other side is really good at exploiting.

Nok en gang er det tvilsomt om «The Deplorables» lar seg imponere av fru Clinton.

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.