Noen må ta ansvar for ditt liv, og siden ingen andre kommer til å gjøre det må du gjøre det selv. Ikke stem på noen av de politisk korrekte partiene til venstre for fornuften; Høyre, Ap, Sp, Krf, V, Sv, Rødt og for all del ikke MDG.

Venstresiden kommer alltid til kort (her torvet i Kamenice nad Lipou, Tsjekkia). Foto: Ketil Haarstad.

Bygningene til venstre på bildet over ble bygget i gamle dager av normale og fornuftige mennesker, delvis under den østerriksk-ungarske førkrigstiden og delvis under den tsjekkoslovakiske mellomkrigstiden. Det lavere bygget til høyre ble bygget under kommunismen, og ødelegger bygningsrekken fullstendig, faktisk er hele torget styggere på grunn av dette bygget. Kommunistbygget ligner til forveksling alle sentrale bygg i norske tettsteder.

Borgerskapets høytid frem til andre verdenskrig står for noe av det fremste i urban utvikling med store bygårder, mindre, småborgerlige leiligheter og vesentlig bedre levestandard. Norske konservative har misforstått begrepet borgerlig; det betyr (borghese) for hvem loven gjelder. Ikke-borgerlige var fredløse, og slapp sjelden inn i byene.

Marxistene har utviklet en teori som overraskende nok definerer dem selv som perfekte, men de vet jo aldri hva de vil! Først jaget Lenin, Stalin og Mao bøndene bort fra landsbygda og inn i fabrikkene, med katastrofale følger. Så jaget Pol Pot alle ut av byene og ut på landsbygda, med om mulig enda verre konsekvenser. Nå vil de stenge all lønnsom energiproduksjon, og dermed store deler av industrien, og erstatte den med en ønskedrøm som ikke virker, med episoder med nedstengning, som f.eks. i deler av Australia.

Sosialistenes utbygging i Napoli, Italia (Le Corbusier, arkitektenes favoritt og en fiende av folket). Legg Her råder total fremmedgjøring med gjengkriminalitet, narko og vold. Foto: Salvatore Laporta / AP / NTB.

Sosialistene bygger i Belfast, Nord-Irland. Divis flats. Le Corbusier igjen. De lærer aldri fordi de har absolutt sannhet. Ekstrem fremmedgjøring med påfølgende romantisert og ekstreme voldsbølge. Foto: sidfletcher666 / YouTube.

I tillegg til å bygge stygt klarer også venstresiden å produsere en væske som er i ferd med å løse opp den sement som så langt har holdt vårt samfunn sammen – som Thorbjørn Jagland i et øyeblikk av overnaturlig kreativitet kalte «Det norske hus» – i en helhet. Denne oppløsning og oppheving av samfunnsavtalen vil bli fatal, også for venstresiden selv. At det finnes skylapper store nok til å skjule dette, er utrolig.

I 1979 lanserte venstresiden en offentlig melding som førte til en kraftig og vedvarende økning i innvandringen til Norge. Dette var starten på en befolkingsutskiftning som fortsetter, og eskalerer – og som «arbeiderbevegelsen» utrolig nok vil ikke skal diskuteres eller kommenteres, sementert av 22. juli 2011. Allerede i 1981 skrev nobelprisvinneren i litteratur V. Naipul (Blant de troende. En islamsk reise, Gyldendal) om et møte med muslimer i Asia: «… I stedet sendte han en eldre mann ned. Denne mannen hadde på seg en sort, malayisk lue, og hadde nettopp kommet tilbake fra Sveits hvor han hadde vært i islamsk ærend; disse nye muslimene var meget bereiste. Enkelte steder i Malaysia ble det spredt den nyhet at Europa nå var på full fart inn i islam. Skandinavia, som alltid var så frisinnet og klok hadde allerede falt, Frankrike var halvt muslimsk, og i England gikk hundrevis av mennesker over til islam hver eneste dag. I 1981!

Venstresiden – som nå dessverre inkluderer hele den politiske skalaen til og med Høyre og deler av Frp – har gått fra å bygge landet (og det samme gjelder i hele Vest-Europa) på en heslig måte til å rive det ned i ekspressfart. Eller som Lenin sa: Om nødvendig tar vi livet av ti millioner for at en million skal bli kommunister. Eller Høyre: Vi river heller ned et fungerende næringsliv for å bygge det grønne skiftet. Husk det ved valget. I Norge viser høyreregjeringen sin selvskadende side ved å utdele 43 millioner til Klassekampen, et organ som ønsker å fjerne høyreregjeringer fra jordens overflate, i tillegg til milliarder til propaganda fra NRK, Dagbladet, VG og Aftenposten. Du kan selvfølgelig spørre om statistisk dokumentasjon på disse påstandene, eller – dersom du har et minimum av politisk og historisk kunnskap – erkjenne dette som et åpenbart faktum.

Venstresiden i Krf hilser islamister velkommen, islamister som ønsker å fjerne Krf-ere fra jordens overflate. Hvor kommer all denne galskap fra?

Kommunistene advokerte for «red supremacy», men det var lite overlegent over hverken Lenin eller Marx, begge svakelige og illeluktende personer. Selv om Stalin kunne imponere i sin gangster-ungdom som staut bankraner og morder drev han det aldri lenger enn til å bli en kopparret og psykopatisk morder.

«They delude themselves that war can be prevented. This is one of the factors that brings about the war: this blindness, this subservience, this compliance. Appeasment. Today, certain European countries behave like Chamberlain in the late 1930s. What did he get out of it? World War two broke out because they underestimated the danger.» Nei, dette er hverken konspiratoriske innlegg på det møre nettet, eller Trump. Det var Deng Xiaoping, som tok over etter Maos død og firerbandens endelikt på 70-tallet. Deng var nedgradert til ingenting tre ganger, allikevel forsvarte han Mao med at han var 30 prosent feil men 70 prosent korrekt, samme andel som han for øvrig ga Pol Pot, en annen sinnsyk morder på venstresiden. Selv mente han å være 50 prosent feil og 50 prosent riktig ifølge intervju med Orlana Fallaci. Denne karakteriseringen med prosenter kommer fra kommunistenes tradisjon med tilsynelatende selvkritikk og innsikt i egne egenskaper, egentlig for å minne folk om at de kommer alltid til kort sammenlignet med venstresidens idealer. Et verktøy for å holde folk nede, noe som alltid kan være nyttig. Churchill hadde også mange kommentarer til «appeasment», kanskje den beste; Chamberlain hadde valget mellom skammen og krigen, valgte skammen og fikk krigen.

Her er mye av årsaken til at venstresiden alltid kommer til kort. De har ingen moral. De har korrekt og feil, de har materialisme, men ingen sjel.

Representanter for migrantene ønsker og prøver hele tiden å stanse og sensurere meningsskiftet om innvandringen. Å ha et politisk mål om å stanse islamiseringen av Norge er ekstremt ifølge representanter for de nylig ankomne, å fortsette islamiseringen er et ideal? Det er ingen grunn til å nekte for at islamiseringen skjer. Her om dagen leste jeg om «stormoskeen» i Trondheim, en indikasjon på at det finnes mange «småmoskeer». Da jeg vokste opp der hørte vi ingenting om dette. Nå er det grusom lesing. Det fantes et fag, historie – som søkte å beskrive hva som faktisk hender og skjedde, sannheten, i motsetning til fantasiene til dagens globaliserte idealister, politikere, media og skolevesen. Og, skrekk og gru, historien viser at der hvor islam dominerer finnes hverken fred, ro, harmoni, utvikling eller rettigheter, Men har man sagt A, må man også si ikke B som du kanskje tror, men Allah, aller Akbar Allah. Det finnes faktisk noe som heter norsk egenart, kultur, historie og velstand, som noen synes det er verdt å ta vare på. Er det ekstremt?

Venstrevridde sosiologer har overtatt rettsvesenet og vridd om på det, gjerningspersoner har blitt offer og virkelige ofre glemt og bortgjemt. Mordere og pedofile får gratis tannbehandling på egne, førsteklasses klinikker. Selv drar jeg til Budapest for tannbehandling og Praha for kreftbehandling. Trist at man må slå noen ihjel for å få skikkelig behandling i dette landet. Forbrytere skal ikke straffes men behandles, også i tennene. At dette systemet utgjør den dobbel krenkelse av de virkelige ofrene er det ingen som bryr seg om. En gjeng migranter voldtar en mindreårig jente og får samfunnstjeneste. En fornærmelse mot rettferdighet og rettsforståelse. Dessverre har jeg vokst opp i en kultur som sier det er galt å slå noen ihjel, i motsetning til visse andre kulturer.

Økonomien er på full fart utfor en glatt, nedadstigende skråning. Kronen har falt kraftig det siste tiåret, og viser klare tegn på «banana republic», omverdenen stoler ikke på driften av Norge.

Og «høyresiden» er med på det hele, med bl.a. å insistere på en kontantfri økonomi. Det er mange eksempler på mennesker som er uten plattform, uten kredittkort, uten bankkonto pga. feil meninger. Da er de ferdige, hilsen forretningsverden. Vi opplever allerede en blanding av sovjetisk og fascistisk kontroll og styring. De små angivere – også kalt krenkede, eller metoo – har mye til felles med de millioner av angivere i sovjetstatene og Øst-Tyskland, ofte fra egen familie. Og næringslivet stiller opp og kansellerer kunder og kontrakter med «feil» mening, akkurat som i fascistiske Italia.

Herregud, det er Sovjet-staten om igjen med fordreining av fakta og omskriving av historien, med Lysenko som dikterte biologien og Kirov som forsvant fra bildene. Nå er det «klimaeksperter inkludert NRK» som dikterer oss hvordan ting er, og statuer, navn på gater og hus blir fjernet eller endret. Retusjert. Venstresiden ser hvor det går, og synes det er OK, de tar faktisk initiativ til diktaturet, noe de historisk sett er vant til.

Klimamenigheten ønsker at koronatiltakene skal fortsette; de ønsker den forferdelige tilstand som har vært siste år, skal fortsette! Husk dette når dere stemmer – send dem ut i høstmørket hvor de hører hjemme.

Venstresiden er i ferd med å gjeninnføre «segregation». I Amerika var svarte og hvite tvunget til å leve separat, siden de svarte ble nektet adgang til restauranter, frisører, offentlig transport, banktjenester, skole – kort sagt – tvunget til å etablere sine egne. Nå blir de som har «feil meninger» … klima, virus, vaksine, innvandring, LGBTGTAB – «deplatformed i en økende hastighet. Jeg har selv mistet oppdrag grunnet innlegg i Resett og Document, uten å skrive noe ekstremt eller ulovlig.

Erna og Siv lot SV ta roret i NRK. Hvorfor fungerer de som lakeier for venstresiden?

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂