Erna forsto hvor journalisten ville da hun fikk spørsmålet om hvor mange afghanere Norge bør ta imot. -Norge var i Afghanistan på myndighetenes invitasjon, svarte Erna. Hun avviste i utgangspunktet at vi skylder dem noe. Det er snarere omvendt.

Mediene pumper ut at det er USA/NATO som har ødelagt Afghanistan. Det har afghanerne klart selv.

Spørsmålet er nå om de skal la det forplante seg til andre land. Erfaringene fra Sverige er ikke gode.

Dette er forbudte tanker, men folk har dem likevel.

Det er vår jobb å si dem høyt.

Det var vel en grunn til at det brøt ut borgerkrig i Syria? Borgerkrigen i Afghanistan var et faktum før den russiske invasjonen. Taliban lot al-Qaida planlegge angrep på USA fra deres jord. Skulle vi føle noen skyld?

Sylvi Listhaug tramper i klaveret når hun kaller uttalelsen til en politiker fra Demokratene forferdelig som ikke vil besøke butikken som har ansatt en med hijab.

Sylvi vet utmerket at der hijaben kommer inn, skjer det en normalisering av et plagg som markerer at kvinner skal kjenne sin plass. De skal være ærbare og signalisere at de ikke vil ha noe med andre menn å gjøre. Andre muslimske kvinner som ikke bærer hijab bryter med enn religiøse loven, sharia. For ikke å snakke om de som ikke dekker seg til. De er for horer å ligne. Ikke alle vil si det, men det er holdningen.

Der hvor det blir mange hijaber, skjer det noe med miljøet.

Likevel har våre myndigheter hatt som mål at det skal inn ansatte som bærer hijab. De fyller opp offentlig sektor og nå har også de store selskapene begynt å prioritere dem. Hvor skal nordmenn ta veien som ikke ønsker å være del av islamiseringen av Norge?

Hvorfor kunne ikke Sylvi vist forståelse for disse følelsene? Hvorfor måtte hun fordømme. Hun risikerer at FrP faller under ti prosent.

Vi har to klipp fra USA. Det ene viser teltbyer for hjemløse i parker i Washington. Det andre viser samarbeidet mellom Paypal og ADL. Anti Defamation League passet i gamle dager på utslag av antisemittisme. Nå er de en del av Demokratenes krig mot det patriotiske Amerika. De har fått retten til å definere hvem som er høyreekstremist.

-Dette showet defineres som høyreekstremt, sa Tucker.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂